Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

diaspora vs Balkan

321 pregled · 20 odgovora · otvorena 10.06.2010. u 13:22

Eh ovako ,posto vidim da nema neke teme za neku diskusiju ili tako nesto ,onda ja odlucih da postavim ovu temu

Znaci bit ove teme da pokazemo slicnosti izmedju spotova u dijaspori i BiH .
Ne moraju samo spotovi biti

Evo za pocetak od mene slicnosti ,ali prosudite sami koji je bolji spot

Dan Balan - chica bomb
http://www.youtube.com/watch?v=_zjqJSCC4t4

I Dado Polumenta - fali mi ljubav
http://www.youtube.com/watch?v=Ca9thsVG56I

Ova tema je produkt dosade
dan balan davno napravio taj spot, a dado uzeo od njega :S
Original će uvijek biti bolji, a pored toga, Dado me nervira, a i bolja ova prva treba

@FireFist

Idi otvori još jednu temu za permission
ejbo dijasporu, wannabe bosanci širom svijeta... tamo zarađuju onda ovdje dođu bmw-u, bijela odjeća (markirana naravno).. ko su ko oni.. kite su
FireFist je napisao/la:
Glupo
Tebi je glupo ,i shvatam te .

Ako nema veze sa igricom odmah je glupo ,to sto si ti zaost'o tvoja stvar
harees je napisao/la:
ejbo dijasporu, wannabe bosanci širom svijeta... tamo zarađuju onda ovdje dođu bmw-u, bijela odjeća (markirana naravno).. ko su ko oni.. kite su :-*
ma da, treba da zivim u bosni u vozim golfa kao 80 % populacije dole,,,,,,

sto pojedinci kao ti imaju problema sa dijasporom,,,
Propali pokusaj kopije .Sramota me rec gdje zivim .Zemlja odnosno cijeli balkan obuzeo turbo folk .
Ime teme = Fail

Citiram:

" Dijaspora (starogrčki διασπορά = rasutost, rasprostranjenost) označava od druge polovine 20. vijeka grupu ljudi ili etničke grupe, koje su pod pritiskom sile napustile svoju tradicionalnu etničku domovinu i nastanile se po cijelom svijetu."

harees je napisao/la:
ejbo dijasporu, wannabe bosanci širom svijeta... tamo zarađuju onda ovdje dođu bmw-u, bijela odjeća (markirana naravno).. ko su ko oni.. kite su
zaradjaju moju kitu , brisu hale i ciste krmcima u eu , pa ti razmisli jesul sretnij od tebe ;]

a to bmw , iznajme pa se furaju ^^
Dado Polumenta je najveći primjer seljačine u cijelom bijelom svijetu. Svima koji ga slušaju i misle dobro o njemu želim dugu i bolnu smrt.

Dan Balan je onaj mali iz O-Zone-a bivšeg. Sladak je mali.
HAHHAHAHAHHAHAHA
jao scene pregledao sam spotove 100 puta i nisam primjetio da su potpuno isti, joj dade lopova :D
Samo treba na Dadinom spotu 0 za onu od Balana :D
Coquin je napisao/la:
Ime teme = Fail

Citiram:

" Dijaspora (starogrčki διασπορά = rasutost, rasprostranjenost) označava od druge polovine 20. vijeka grupu ljudi ili etničke grupe, koje su pod pritiskom sile napustile svoju tradicionalnu etničku domovinu i nastanile se po cijelom svijetu."

alo filozof ovo ono ,ti hoces da kazes da svi grijese i da je ovo ne ispravna rijec ?

Kuci pa filozofiraj
DRAKEN1 je napisao/la:
alo filozof ovo ono ,ti hoces da kazes da svi grijese i da je ovo ne ispravna rijec ?

Kuci pa filozofiraj
Jes' vidio kako su izbjeglice smislile sebi lijep kulturan naziv. Još zvuče k'o da su nekakvi heroji nacije.
v3Tr0x je napisao/la:
Jes' vidio kako su izbjeglice smislile sebi lijep kulturan naziv. Još zvuče k'o da su nekakvi heroji nacije.
Mah ,mogu imati ime SPARTANCI ,ali nece promijeniti moje misljenje.

I da istina je da iznajmljuju auta ,da bi se k***** ,zato im je sevap ukrasti auto ,da rade citav zivot ,da bi platili odstetu .
DRAKEN1 je napisao/la:

Kuci pa filozofiraj
David Guetta i Scooter su isto dijaspora
DRAKEN1 je napisao/la:
Mah ,mogu imati ime SPARTANCI ,ali nece promijeniti moje misljenje.

I da istina je da iznajmljuju auta ,da bi se k***** ,zato im je sevap ukrasti auto ,da rade citav zivot ,da bi platili odstetu .
Ma ne trebaš se uopšte nervirati zbog takvih. Kad dođu nazad da se kur*e samo ih pitaj "Đe s' bio '94 kad je UNICEF na školskom igralištu teniske loptice dijelio?", da vidiš kako zašute.

Nemaju oni tamo sreće u životu. Mislim, zar ti treba veći dokaz koliki su očajnici od toga da slušaju Dadu Polumentu ? =)
http://www.youtube.com/watch?v=qVBO66kaZfc

http://www.youtube.com/watch?v=ULjCSK0oOlI

Objasnio
v3Tr0x je napisao/la:
Ma ne trebaš se uopšte nervirati zbog takvih. Kad dođu nazad da se kur*e samo ih pitaj "Đe s' bio '94 kad je UNICEF na školskom igralištu teniske loptice dijelio?", da vidiš kako zašute. 8)

Nemaju oni tamo sreće u životu. Mislim, zar ti treba veći dokaz koliki su očajnici od toga da slušaju Dadu Polumentu ? =)
pa da, sto ne pitate onda gde si bio 92, 93, 94, 95,,,,,

nisam bio u pelenama kao pojedinci ovde, koji sada pljuju,,,da trebo sam ostati u BiH i ispijati pive sa ortacima ispred radnje svaku noc i pluvati poi dijaspori,,,,,,,

sredite malo svoje zivote pa onda pljujte po ostalima,,,,,
v3Tr0x je napisao/la:
Ma ne trebaš se uopšte nervirati zbog takvih. Kad dođu nazad da se kur*e samo ih pitaj "Đe s' bio '94 kad je UNICEF na školskom igralištu teniske loptice dijelio?", da vidiš kako zašute.

Bojane, odluci se jednom sta si
v3Tr0x je napisao/la:

Mah ,levati eto bas juce sjedim sa jaranima ,lik dodje sa Golfom 6 ,kad ovaj jaran mu govori sigurno ih ti nisi zaradio ,kaze on pa nisam ,zaadio ih moj stari

Kaze ovaj drugi jaran ,pa ja on krao dok se moj stari treso za snajperom ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.