Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[VODIC] PC poslije formatiranja 1

350 pregleda · 25 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 23:20

• E ovako ovu temo prvenstveno dižem da pomognem koliko toliko onima koji tek formatiraju kompijuter pa trebaju im download linkovi i sugestije koji program,igricu,temu da skinu za svoj pc.U sljedečem tekstu ču vam navesti koj program za šta služi i dati vam download link kako ne bih morali traziti po www.google.ba.

Windows Live Messenger

- Ovaj program služi za dopisivanje sa vama odabranim osobama.Osim dopisivanja ovaj program služi još za komuniciranje putem web kamere i mikrofona.
- Download link : Klikni ovdje !!!

Mozilla FireFox

- Ovaj program služi za brže i bolje otvaranje web stranica.Ovo je vodeči program što se tiče internet pretraživaća.

Antivirus Nod32

- Ovo je program za zaštitu vašeg kompijutera od negativni utjecaja kojih možete pokupiti na erotskim stranicama,stranicama koje imaju virus na sebi i skidanje fajlova koje sadrže virus u sebi.

Zune Tema za Windows Xp

- Ovaj program služi za uljepšavanje izgleda vašeg desktopa.Mjenja default temu u black/crnu

Adobe Photoshop CS3

- Ovaj program služi za editovanje vaših slika po želji
- Download Link : Klikni ovdje !!!

Ventrilo

- Ovaj program služi za komuniciranje preko mikrofona

Steam

- Ovaj program služi za komuniciranje sa prijateljima putem tipkovinice.Isto tako na njemu imate određene igre koje su orginal i koje morate kupiti.U vezi Counter-Strike-a steam Counter-Strike ima dosta manje bug-ova tako dako da je mnogo bolje i kvalitetnije igrati sa steam-om.

Malwarebytes' Anti-Malware

- Ovaj program pronalazi i ukljanja sve spajvere i nepotrebne postavke koje su skinute prilikom skidanja nekog fajla sa net-a.Da vam objasnim spajver su mali virusi koji usporavaju rad kompijutera.Ovaj program isto tako može otkriti neke viruse te ih adekvatno obrisati.

• Eto toliko od mene nadam se da sam vam koliko toliko pomogao.

Lijepo odradjeno , ulozio si truda al' ja mislim da vecina clanova ovo zna ipak nije lose
Bas si izabro ono sto je potrebo , taman sam skino Zune theme
bas ti hvala. bas mislim ovih dana odnijet na formatiranje ovo smece od kompa.... :D
Trebao si staviti:
-Google Chrome
-Winamp
-Rocket Dock
-i najjaci od svih TuneUp ullitilies 2010 ;)

ali svaka cast na ovome ;)
hu ha sta ti je ludi

ma nije lose ovaj zadnji nisa jedino znao al ovo gore se podrazumjeva j**o te :S
Haj da nebudem bio babaroga xD necu puno kritike
samo cu staviti jedno "Ko zna dici sisem za i sta mu treba "
E ovako ovu temo prvenstveno dižem da pomognem koliko toliko onima koji tek formatiraju kompijuter

Da te Bog sačuva
+ Bookmark

Samo ti nedostaje winamp.
Fino urađeno ali malo nepotrebno.Jer mislim da svako može to sam naći (ko ne može nek ode do bolnice) a i tema će se zagubiti i ona nisi ništa dobio.. Dodaj još koji programčić..

Ja lično imam DVD sa svim stvarima koje inače imam na PCu.
Neces formatirati "kompijuter" , vec formatirati Hard disk .
Fino uradjeno , cestitke za trud .
Veliki respect za temu i trud , ovo moze naravno da bude i korisno
Pa normalno je da ce svako intalirati MSN, FF-IE-Chrome i neki AntiVirus. Tesko da osoba, koja zna formatirati disk, ne zna sta treba instalirati....pogotovo ove osnovne stvari.

A sto se tice PS3, Ventrilo i Steam....PS3 ce instalirai onaj ko zna raditi u PSu i sigurno nece to zaboraviti, a Ventrilo i Steam ce instalirati gejmeri koji 99.9% to nece zaboraviti.

Djabe ti ovo sve ako ti neznash 2 drivera instalirati

(vjerujte to nezna 90% ovih idiotcica)
sve je to ok, i podrzavam i bla bla al ... zar ovo nije warez ?
mislim da nema osobe koja ne zna sta je msn ili mozilla ...
@ u svakom slucaju fin tut .. :P
ma sto je zaboravio winamp,pa kome treba winamp,WMP jer extra nista covjeku netreba bolje ha ya,a ono firefox heh ajd ok,to kako kome,neko voli IE,neko Chrome itd,al ok je,al et dobro mi dodje da me posjeti za ventrilo,mada ga neznam podesit :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.