Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Revolution Skin

245 pregleda · 18 odgovora · otvorena 12.02.2010. u 14:58

Poz svima!

Mislim ovaj momak je bas talentiran za PS u pitanju je ELDIN sada _3ld1n posto je banovan!

http://www.gamers.ba/profil/_3ld1n/

Pazite ovaj skin:

Zar nije premocno uradjeno?ha

Bilo bi dobro kada bih ovi sa gba glavni napravili jos jedan skin REVOLUTION da izgleda kao na slici bas je prejako a vama?
Nije bezveze Banovan, Stash mu sad ... :o
Drama je samo ova siva zna dosaditi :(
Samo da je neka druga jača boja ;)
Prejako uradjeno svaka mu cast, rekao sam od njega se ne moze ocekivati nesto lose, samo najbolje <3
Pa brate, on je prebacivao bodove, mora bit' banovan. Momak prejako radi, samo što je ovo zajebano kodirat'. Ovo je obična slika
predobra josh da ima ko kodirat i eto predobro xD
Koja je svrha ove teme?
To ako je banovan, znaci da je prekrsio pravilo. Sta sad, ako rastura PS, ne treba ga banovati.
Sa ovog sajta banovali su ljude koji su na visim pozicijama od pomenutog.

@topic

skin izgleda siromasno, nekako je puno praznina, siva brzo dosadi, neka uradi sa nekim zivljim bojama, svidja mi se ideja.
je napisao/la:
Dalo bi se to popraviti xD
Pravila vrijede za sve (osim za GAZZELA), tako da je revolucija gubljenje vremena !

Skin je smjesan !

Post dobio aplauz od KillaOR

neka momak nauci i kodirat i onda mogu i da ga zaposle :P
prejako, znaci ja bih takav skin volio vidit ovde na g.ba :D
Ev' ti moj konacan odgovor.

Skin izgleda pravo siromašno. Fali pola stvari. Jest on šminka, al' j*b* to. Gledaj malo u budućnost. Svakodnevno gba dobija sve više i više korisnika, tako da njihove potrebe (citaj: nove teme) gomilaju se, a na ovom skinu može stati 15tak tema samo. Ne bi to bio možda problem da se vi koristite forumom kako treba, al' je*i ga.

I da, kad bi sve bilo kako treba i kad bi svi bili za novi skin -> ko će to uradit? Neće niko, zato odma ti sve ovdje pada u vodu. Bilo je tone prijedloga, kako unaprijedit gba ali nema ko to sprovest u djelo.

I svi znate koliko je vlasinicima stalo do oživljavanja gamersa, isto meni do situacije u Kazahstanu.

Pare buše tamo gdje burgija neće.
spY je napisao/la:

Skin izgleda pravo siromašno. Fali pola stvari. Jest on šminka, al' j*b* to. Gledaj malo u budućnost. Svakodnevno gba dobija sve više i više korisnika, tako da njihove potrebe (citaj: nove teme) gomilaju se, a na ovom skinu može stati 15tak tema samo. Ne bi to bio možda problem da se vi koristite forumom kako treba, al' je*i ga.

I da, kad bi sve bilo kako treba i kad bi svi bili za novi skin -> ko će to uradit? Neće niko, zato odma ti sve ovdje pada u vodu. Bilo je tone prijedloga, kako unaprijedit gba ali nema ko to sprovest u djelo.

I svi znate koliko je vlasinicima stalo do oživljavanja gamersa, isto meni do situacije u Kazahstanu.

Pare buše tamo gdje burgija neće. :D
Aplauz :)
spY je napisao/la:

Pare buše tamo gdje burgija neće. :D
- Jednostavno od ovog site-a vlasnik nema bas toliko velike pare, on radi nove stvari tamo gdje ima para (dernek & PIK)
Rexon je napisao/la:
Aplauz
meni decko nije jasno zasto si digao ovu temu ako ces ti napravit kod za njega administracija ce ga postavit ja mislim da bi tebe trebalo ban ti mislis nekom nesto pomoac a samo spammas ova tema nema koristi samo za sve nas jedan post vise kontas?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.