Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba server

211 pregleda · 13 odgovora · otvorena 12.02.2010. u 12:56

Administracija na nivou...

Neznaju procjenit ko igra na sluse ko ima wh ...

i tako te stvari ...

Cestitam jos jednom :D
(K)(L)
Obrati se na

www.Gamers.ba/profil/FataL, jedini admin na serveru trenutno
GAZZEL je napisao/la:
Obrati se na

www.Gamers.ba/profil/FataL, jedini admin na serveru trenutno
Bilo prije 10 min neznma ko je bio tada...
I meni je bladehood davno uzeo admina na tom serveru doveo mu raje,Gamers.ba Online Public Server nezz jel se tako zvao ja bushio na sluske kaze on je snimio demo i kaze da imam wh al sta ces jbg,Neko zna neko ne zna.
skore je napisao/la:
Bilo prije 10 min neznma ko je bio tada...
Igrao sam kad te banov'o
U kojem ti svijetu zivis :D to se znalo prije 16 godina xD
elow je napisao/la:
I meni je bladehood davno uzeo admina na tom serveru doveo mu raje,Gamers.ba Online Public Server nezz jel se tako zvao ja bushio na sluske kaze on je snimio demo i kaze da imam wh al sta ces jbg,Neko zna neko ne zna.
Ti si onaj fisker, hu ha, raje nisi doveo, samo si je odveo, to nije taj server , nego skroz drugi ..
Haj samo sto ne znaju razlikovati skill i cheat, nego kad ga ubijes ono radi 'revive'...dopisuje se "bijelim" slovima sa ostalim igracima, psuje, glume neke nasilnike...ne blatim citavu administraciju, vec onaj ko procita ovo pronaci ce se, to je sigurno.

:* <3
GAZZEL je napisao/la:
Igrao sam kad te banov'o :P
Pa ko me onda banovo ti il neko drugi :D
skore je napisao/la:
Pa ko me onda banovo ti il neko drugi
Kemo
bshz je napisao/la:
Haj samo sto ne znaju razlikovati skill i cheat, nego kad ga ubijes ono radi 'revive'...dopisuje se "bijelim" slovima sa ostalim igracima, psuje, glume neke nasilnike...ne blatim citavu administraciju, vec onaj ko procita ovo pronaci ce se, to je sigurno.

:* <3
U pravu si mrzim kada se dop. preko admin saya smara igraca tako da ne vidi kada igra zato propadaju serveri.A za gazzela sto kaze da sam odveo to sigurno nisam mozda su otisli zato sto sam blago receno predobar za njih pa ne mogu meda na serveru ?
elow je napisao/la:
U pravu si mrzim kada se dop. preko admin saya smara igraca tako da ne vidi kada igra zato propadaju serveri.A za gazzela sto kaze da sam odveo to sigurno nisam mozda su otisli zato sto sam blago receno predobar za njih pa ne mogu meda na serveru ?
Blago rečeno ti si pr0
Nesmiju fatalu skinut admina hhhhh a on ga 100 % placa (sarkazm)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.