Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

I.C. Eki new styling spreman za tour-a

430 pregleda · 32 odgovora · otvorena 11.02.2010. u 14:00

E evo samo da vam pokazem nove slike,prosli tour je bio sve 5 super sjajno samo jbg falilo je prostora svima,ovaj put smo se potrudili da to uljepsamo i da lici na nesto.
Mozda nisamo najjaci al smo najljepsi hihih

Na linku mozete vidjet slike novog rasporeda i gdje ce se odigrat tour,do toura ce bit jos jedna tema da vidimo ko dolazi ko ne i da damo tacnu satnicu =)

pozz
smijesno evo pricao sa stokom sad hltv iznenadjene ugl dajte covjeku APLAUZ kunem ti se ludilo ce da bidne :)
prosli put sam tu dero laquilu soccera .

bit ce dobar turnir sigurno , kao prosli put

GL moji
Izgleda mi mal prostor ali biche dobro
znaci bio sam ovdje,ovo je u jednoj dvorani,mislim da je u pitanju dvorana na Ilidzi (to je u sklopu te dvorane),dakle,PC-evi su prejaki,ima ih dosta,takodjer ima PS3 i prije je bilo i PS2 u jednoj prostoriji u koju silazis stepenicama ...mozda se naizgled cini maleno,ali vjerujte,sve je dobro ukomponovano =)
sve u svemu,bice vam jako dobro necete se pokajati
koliko na kraju kompova ima
SPICA QNEM TI SE ! :)

Ma bit' ce valjda dobar tur i ovaj ! :) ^^
Doobar, doobar bio sam ja tu jednom radio nesto onaj leek sto radi dao mi podlogu:D:D
izgleda da ce biti dobra organizacija GL % HF svima9-)
ppk malo je rec jako sad ja vidim kolko ste vi samo radili tu milja posla jebote :/.....

krivo mi sto nisam mogo skocit u rad :( vidim svi ste bili u akciji pravooo...

Gllavno je ppk da je sve extra ispalo <3 9-)
wazzzaap je napisao/la:
Doobar, doobar bio sam ja tu jednom radio nesto onaj leek sto radi dao mi podlogu
izgleda da ce biti dobra organizacija GL % HF svima8-)
Ja ti leek, e nes dobit podlogu vise

@quell
ma ima dosta 3on3 hihiih (10 dole)

@ppk moj

ma ppcino vazno je da ti ozdravis i dodjes nam ziv i zdrav ostalo je manje bitno

thx svima
hahahah al boxerice su ti za 10 :) hahahahah jos boki picaso ima rukicu za te stvari...
100kaa je napisao/la:
Ja ti leek, e nes dobit podlogu vise :P

@quell
ma ima dosta :P 3on3 :P hihiih (10 dole)

@ppk moj

ma ppcino vazno je da ti ozdravis i dodjes nam ziv i zdrav ostalo je manje bitno :D

thx svima :D
ne sjecam se dobro jesi li mi ti dao ima na njoj ip adressa vaseg servera:D:D nezz dal se sjedcas bilo neko JUDO prvenstvo ja mislim da si ti bio:D
jeno kueščn hoce se moci gledati da dojem a quellom ??:o:D9-)
Neam rijeci, pre, pre, pre jako svaka cast !
Dobro izgleda nema sta , svaka cast :D
Fino ste sredili nema šta, posebno ova mjesta za PS3, fotelje lete ^_^
- Jednom sam samo bio gore, imao neki tur u KSC/U.

Sretno sa turom =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.