Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS | Angry Monsters (For Gamers.BA Moviemaking Contest

298 pregleda · 23 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 22:13

Movie for Gamers.BA Moviemaking Contest.

http://www.youtube.com/watch?v=gp2vzIwJMhc

Screenshots:

Duration: 3:15
Size: 128 MB
Project size: 134GB
Codec: x264
Starring (in order of appearance): f0rest, evolution, awizor, reelizee, awizor, Solle, cyx, awizor, Delpan, pure, kHRYSTAL

Programs used:
Counter-Strike 1.6
HLAE
VirtualDub
Sony Vegas Pro 8
Adobe After Effects CS3
3D Studio Max 2010
meGUI

Soundtrack:
Black Mesa Source - Surface Tension
The Prodigy - Smack My Bitch Up
Black Mesa Source - Credits

Znam da sam mogao da uradim bolje, ali nisam imao vremena. :/ Rate&Comment!
Gledam temu i ne kontam.

A sto se tice ovih slika iznad rofl uradjene su nidje veze...
Movie pwna, kreativno nema sta..
Hmmmm... Interesantno

Svidjaju mi se fragovi, ima ih zaista mocnih. Kvalitet nije na nekom ogromnom nivou, ali je zadovoljavajuci. Ideja mi je interesantna, ovo s bodovima, rundama etc. ^^ Iako ima malo efekata i to, nije los zaista.

Lijepo je vidjeti da neko osim miireta na ovom site-u moze ovo napraviti.

-komentar je zasnovan po nekim default kriterijima, nisam uzimao u obzir profesionalne movieje, vec one koje su uploadali useri sa ovog site-a. Tako da...

GJ.

@ miire
Tako sam i ja govorio da za movieje koji su pravljeni 2 minute, low quality-a itd da su sranje, pa su me popljuvali. Da bih to izbjegao suzdrzavam se koliko god mogu.
Iskreno, ovdje ce ti pola reci samo "prejak movie" samo da nabiju post

Ovdje samo oni koji ti mogu bas komentarisat movie su : RavenTL, nyonyo, zookey, pachanGa, Alexej1h, vLexinho [momak se prije bash bavio moviemakingom] ii ja

Oko moviia :

- Boje : Tamne na nekim dijelovima, slabo se bas vidi.
- Sync : Uradio si ga dobro negdje, ali brate na nekim dijelovima nisi, ono kad se cuje puu kako vec, tu ne bude kill nego bude 2 , 3 secc kasnije kad normala svira muzika, to si trebao popraviti.
- Muzika : Nije losha, dobra je za sync
- Ideja za novac ono gore i kad nekog ubije, to mi se svidjelo, lijepo si uradio.
- Dobro si uradio ono kad na pocetku ko biras "new game" i to ..

Sve u svemu, movie nije losh, mislim dobar je movie

- Vidim da znas raditi u 3D Max, prejak program, nisam jos nikad radio u njemu, ali moram poceti.

Nemoj misliti da sam sad ja nest' pljujem na tvoj movie, samo kazem kako je.

#Ocjena od mene 8

Edit :

E'o gledam po 3x movie, bash su ti tamne boje, tako da je jedino to ,, - ''

+ Fps dobar, + program Hlae, lijepo se vide ljudi i to
Meni se svidja pravo...Ideja i sve...Jedina mozda mala zamjerka je da je movie na pojedinim mjestima previse taman,jedva se vidi.Ipak ja nisam strucan za to,tako da moj komentar nemoj uzimat previse ozbiljno.
Kreativan si, ali imas par propusta u mask toolu (ako si radio sa mask u sv ili pen-om u aae kod duplog kila kada lik ko slika pada). Inače filmić nije loš, imaš dara ali ako se misliš ovim baviti batli se ovih amaterskih videa ;)
miire je napisao/la:
Iskreno, ovdje ce ti pola reci samo "prejak movie" samo da nabiju post :)

Ovdje samo oni koji ti mogu bas komentarisat movie su : RavenTL, nyonyo, zookey, pachanGa, Alexej1h, vLexinho [momak se prije bash bavio moviemakingom] ii ja :)

Oko moviia :

- Boje : Tamne na nekim dijelovima, slabo se bas vidi.
- Sync : Uradio si ga dobro negdje, ali brate na nekim dijelovima nisi, ono kad se cuje puu kako vec, tu ne bude kill nego bude 2 , 3 secc kasnije kad normala svira muzika, to si trebao popraviti.
- Muzika : Nije losha, dobra je za sync
- Ideja za novac ono gore i kad nekog ubije, to mi se svidjelo, lijepo si uradio.
- Dobro si uradio ono kad na pocetku ko biras "new game" i to ..

Sve u svemu, movie nije losh, mislim dobar je movie :)

- Vidim da znas raditi u 3D Max, prejak program, nisam jos nikad radio u njemu, ali moram poceti.

Nemoj misliti da sam sad ja nest' pljujem na tvoj movie, samo kazem kako je.

#Ocjena od mene 8 :)

Edit :

E'o gledam po 3x movie, bash su ti tamne boje, tako da je jedino to ,, - ''

+ Fps dobar, + program Hlae, lijepo se vide ljudi i to :)
Ma boje sam video da su tamne vec kad sam pogledao na drugi komp :/ Jer sam radio movie sa Digital Vibrance 50% i meni su izgledali ok :| I kad sam vec uradio sync nisam imao toliko vremena da uradim o5 jer mi nesto windows puko i nisam radio na movie nekoliko dana... btw tnx :P

Edit:
Recording FPS 200, Render FPS 50 :P Vidis Project Size 134GB xD
Ma pritjajte sta ocete movie pwna ... znaci cojk radi u programima sto pola moderatora neradi ...

Samo boje malo tamne :]

sve ostalo ok

svaka cast

MIRE DUSO MORAS MI DONIJET NA USBU VEGAS :] AJ LJUBI TE BRAT

<3
piC je napisao/la:
Kreativan si, ali imas par propusta u mask toolu (ako si radio sa mask u sv ili pen-om u aae kod duplog kila kada lik ko slika pada). Inače filmić nije loš, imaš dara ali ako se misliš ovim baviti batli se ovih amaterskih videa ;)
Nisam radio sa mask tool vec sam radio sa mirv_movie_splitstreams 3 komanda u HLAE i ne izgleda bas dobro jer morao sam malo da zoom zato sto nije izgledalo kao sto treba
PRejak movie.
sjajna ideja za new game, ct, t .. itd...
Svaka cast
bioniC je napisao/la:
Nisam radio sa mask tool vec sam radio sa mirv_movie_splitstreams 3 komanda u HLAE i ne izgleda bas dobro jer morao sam malo da zoom zato sto nije izgledalo kao sto treba
Mah svejedno.. Inače ne pravim CS filmove ali eto. Ovim običnim likovima to će vjerovatno samo proći kroz oči ali ko gleda film malo drugačije... Vjeruj mi neke scene bodu u oči.
Movie mi se dosta svidja,ali imas dijelova koji su,kao sto mirre kaze <3 pretamni.Ali kada se malo boljepogleda movie je dobar.
Inace malo se razumijem u movie pa od mene ocjena
~8
Samo mogao si to jos dotjerati,ubaciti nesto ali zasada ti ide dobro
Perverzija ! :$ Meni licno prejako, efecti ludo odradjeni, posebno ono kad nabraja u kilovima poene
Meni se svidja i jedino sto bi ti zamjerio je sto se cuju zvukovi iz igre, bolje jaca muzika, bas misliom

i naravno bolji kilovi
Fino uradjen movie sto se tice ideje i killova, al samo jedna mala stvar sto vazi za sve vas koju sam primjetio je ta sto uzimate killove iz nekih hltvova koji vam pravo stopaju, to u moviu izgleda pravo karinaski, pregledajte npr neki malo movie kao sto je "sk winer" i pogledajte kako se to odvija, da neuzmate samo sa hltva killove nego i POV, jer ce vam ljepsi movie biti ;)
Fin movie... svidjaju mi se fragovi, u nekim djelovima je movie nekako taman(mracan) i to je jedna mala zamjerka

9/10
gAte je napisao/la:
Fino uradjen movie sto se tice ideje i killova, al samo jedna mala stvar sto vazi za sve vas koju sam primjetio je ta sto uzimate killove iz nekih hltvova koji vam pravo stopaju, to u moviu izgleda pravo karinaski, pregledajte npr neki malo movie kao sto je "sk winer" i pogledajte kako se to odvija, da neuzmate samo sa hltva killove nego i POV, jer ce vam ljepsi movie biti ;)
Morao sam da uzmem HLTV, pretrazio sam hltv.org, readmore.de, gotfrag.com i nzm josh koliko sajtova za POV demoe i nista nisam nasao -.-. To sto sam dobio licno iz ljudi to sam stavio :/
Brate ja ti se ne razumijem u moviemaking al mi je ovo prejako fragovi vrh:D samo da nije mutno ovako:o
doobar;)
Kad sam ove slike vidio mislio sam da ce biti nesto bezveze
Ali prevario sam se

Dobro si ovo uradio svaka cast.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.