Prijatelj me zamolio da mu rijesim ovaj problem, ali posto ni ja nisam dovoljno strucan za joomlu, nisam ga uspio rijesiti, pa se nadam da neko od vas zna rjesenje problema.
Dakle:
Site je radio bez problema 5-6 godina, i onda prije jedno mjesec dana se pojavilo ovo:

(ovo prefarbano je naziv stranice)
Na site-u ima textova koji su kao sto sam vec naveo stari 5-6 godina i koji su potrebni.
Imali sad neki nacin da dodjem do tih text-ova ili nacin da vratim site u normalu.
Hitno!!!
Spameri odj***te u svim mogucim glagolskim vremenima!
@Leonidas, kada otvorim site, pokaze mi ovaj error, i nemogu pristupiti admin panelu, gledao sam na cpanelu, baze su OK.
Dakle:
Site je radio bez problema 5-6 godina, i onda prije jedno mjesec dana se pojavilo ovo:

(ovo prefarbano je naziv stranice)
Na site-u ima textova koji su kao sto sam vec naveo stari 5-6 godina i koji su potrebni.
Imali sad neki nacin da dodjem do tih text-ova ili nacin da vratim site u normalu.
Hitno!!!

Spameri odj***te u svim mogucim glagolskim vremenima!
@Leonidas, kada otvorim site, pokaze mi ovaj error, i nemogu pristupiti admin panelu, gledao sam na cpanelu, baze su OK.
mysql .. možda hosting ima maintence na tome pošto su textovi stari 5-6 godina pa gledaju kad su zadnji puta upotrebljavani...