Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CPU INTEL Core 2 Quad Q8300 2.5GHz FSB 1333MHz LGA775 BOX

101 pregled · 9 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 15:54

poz gameri kako ste mi danas:D e ovako imam maticnu koja podrzava procesore nove generacije. pa sam odlucio da to iskoristim sad mi nije los al sam se odlucio da ulozim jedno 600 km u moju centtralnu, tj sto je toga vrijedna eh sad kakav je ovo procesor i jel dobar za igre? i kolko mogu biti rahat sto se tice igrica sa ovim procesorom ?:DCPU INTEL Core 2 Quad Q8300 2.5GHz FSB 1333MHz LGA775 BOX i usput mi recite neku dobru napojnu do 120 km pozz:D:D
Sto se tice igara izmedju dualcore i quada ne osjeti se velika razlika. Odlican je procesor i sve pet za njega.
Sto se napojne tice predlazem sljedece:
NAPOJNA JEDINICA COOLER MASTER 500W EXTREME POWER PLUS
NAPOJNA JEDINICA Thermaltake 470W
uzmi intel i5 i bilo koju napojnu thermaltake
i5 je 400 a napojna 100 i ostane ti stoja za uzmes koju gigu rama :D:D
Ginlo je napisao/la:
Cuj i5, pa to je LGA-1156, a on ima LGA-775 (ako vec uzima Quadove).

Napujnu uzmi Fortron Blustorm ili Corsair.
Ginlo je napisao/la:
eto vidis da i rama cu uzet al sam zaobravio napisati a koji je ovo procesor sto sam ja napiso i3 ili i5 :D:D??
Farko je napisao/la:
eto vidis da i rama cu uzet al sam zaobravio napisati a koji je ovo procesor sto sam ja napiso i3 ili i5 ??
Quad-4 jezgre mogao bi ga pretvoriti u i4
BosanaC je napisao/la:
Sto se tice igara izmedju dualcore i quada ne osjeti se velika razlika. Odlican je procesor i sve pet za njega.
Sto se napojne tice predlazem sljedece:
NAPOJNA JEDINICA COOLER MASTER 500W EXTREME POWER PLUS
NAPOJNA JEDINICA Thermaltake 470W
a mozes li mi reci kolko kosta ova napojna cooler master, a i coler master mi je na procesoru heh i i jel zagarantovano da ce gurati ovu moju buducu masinu kaku sam zamislio 4 gb ram ovaj procesor sto sam naveo grafika ati hd4870 ovo sam naveo primjera mislim grafu tu jos neszz sta cu pozz:D:D
Farko je napisao/la:
a mozes li mi reci kolko kosta ova napojna cooler master, a i coler master mi je na procesoru heh i i jel zagarantovano da ce gurati ovu moju buducu masinu kaku sam zamislio 4 gb ram ovaj procesor sto sam naveo grafika ati hd4870 ovo sam naveo primjera mislim grafu tu jos neszz sta cu pozz
Za te pare , definitivno najjaca coolermasterova napojna , naravno da moze "gurati" moze i mnogo zahtjevnije
Ginlo je napisao/la:
kolko je para ova napojna napmijer 500 w ??:D
Farko je napisao/la:
kolko je para ova napojna napmijer 500 w ??:D
http://www.plus.ba/proizvodi/?idkat=781&fb=31
eevo pa vidi koji ti odgovara :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.