Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FanArt Riznica [26]

2.945 pregleda · 159 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 14:15

WALLPAPERE I VECE SLIKE U THUMB STAVLJATE
AVATARI ZA GAMERS.BA NISU 100x100 NEGO 75x75 !
SVAKI RETARDIRANI RAD = ŠAMAR !

SVAKI PM ILI GB, KOJI POSALJETE MODERATORU DA PREGEDA "FARiznicu" ili DA DAJE APLAUZE, TAJ JEDINI KOJI POSALJE PM/GB BIT CE OSAMAREN SA 50 POENA !

by torQ7u/Wertu:
"Mnogi zele avatare, sigove, INFO slike...

Ovdje mozete reci sta zelite, sliku, avatar, SIG, preradu slike ili sta zelite... ?

Za svaki uradjeni request, korisnik dobija aplauz, ako se desi 2 puta da je neko napravio sliku nekome, korisnik ce dobiti aplauz/samar, zavisno od slike dali je lijepo uradjena i dali se tom korisniku koji je zelio svidja ! "

(svaka tema vezana za avatar,sliku,sig i sl. van ove bice izbrisana)

Aplauz dobijate ako se svidi osobi koja je trazila avatar i nemoj te komentara slicnim :super,extra od pojedinaca(samo komentarisu oni koji traze avatar i koji ga daju)

• Molio bih da ne zamarate FA Modove preko PM/a i QB/a da vam daju aplauz, ova tema se redovno gleda i ako ste zazluzili da budete nagradeni onda ce te i biti =)
benqzor je napisao/la:
Evo
http://slike.hr/slike/untitled1_8205e.jpg.html

Za Yanni-a :
http://postavi.com/hosted/6499f33a328428926ece0fbeedb0eea7.jpg

Nemogu nikako drugcije uploadat slike, pa sam mor'o u direktnim linkovima :$
Hvala
tranneee je napisao/la:
samo za mog buraza: ;D

-

-

8)8)
Hvala ti velika qme dobit ces aplauz :D
warloook je napisao/la:
Mozel mi ko napravit avatar ,alo ono baš moćan
Hvala !
Bolestan sam neam sta da radim pa pravim avatare mozda ti se svidi ovako nesh ^^.

i jedan malo izvrnut

Post dobio aplauz od Justice

_Edy_ je napisao/la:
Bolestan sam neam sta da radim pa pravim avatare mozda ti se svidi ovako nesh ^^.

i jedan malo izvrnut

Uredu je ,bolje išta nego ništa
THX
SyLLenT je napisao/la:
Moze mi ko napravit logo , da na njemu pise SyLLenT naravno ono bas da je , bio bih veoma zahvalan
warloook je napisao/la:
Mozel mi ko napravit avatar ,alo ono baš moćan :D
Hvala ! ;D
SyLLenT je napisao/la:
Moze mi ko napravit logo , da na njemu pise SyLLenT naravno ono bas da je , bio bih veoma zahvalan
Voljan sam ti napravit to , al samo jedno pitanje da li zelis logo ili avatar za gamers

Jer mi nije jasno zasto tvoje ime na log-u da pishe

Ma jarane ja vidim ti ne odgovaras pa trazio si logo dobio si logo eo ga :
uzivaj !
_Edy_ je napisao/la:
Voljan sam ti napravit to , al samo jedno pitanje da li zelis logo ili avatar za gamers

Jer mi nije jasno zasto tvoje ime na log-u da pishe

Ma jarane ja vidim ti ne odgovaras pa trazio si logo dobio si logo eo ga :
uzivaj !
Ups
Briši post
RzA je napisao/la:
Potreban mi je avatar :) g.ba i info card :)

Po zelji raditi samo da nije djetinasto

E druze vidi valjal...imam psd.file ako treba malo doradit samo reci..:D moze i info card SURE.:D
DrawN je napisao/la:
Scary face,ajd mi uradi il logo il avatar,biraj
ugl da pise
drawnić
al znaci vako,drawni CRNO ono bold whatever a ć rozo i jos jedan molim te d crno a rawnić crveno zahvaljujem <3
Edit: Moze bilo ko,ne mora ova ninja
I ako si me blokovo na gamersu........ i ako si me nerviro

napravio sam ti nesh al 'arane nmg stvarno sa ć zajebano jbg srry + ja mislim da ce ti svidjeti jedna od ove 4 verzije mog dizajna sastavljenog iz tvojih ideja

ver1:

ver2:

ver3:

ver4:

razlike su male ali postoje od ukusa do ukusa mogu znaciti puno tako sam ih sve izlozio .

odo spavat ^^.
treba mi Avater za gamers po vasoj zelji samo da pise Fare i da ima ovaj fol ko u _Edy_-ja (ovo sa desne gornje strane ova svjetlost)+ da su slova pravooo mocna et
:)
RzA je napisao/la:
Potreban mi je avatar g.ba i info card

Po zelji raditi samo da nije djetinasto
Eo za RzA gnjavio me na gb xD malo sale nikom ne skodi neg eo ti brate tri rada pa ti izaberi sa sig koji si trtazio na GB valjda umjesto ifo carda cemo se dogovorit jer sam sad pre umoram za bilo sta

ako ti se neki detalji ne svidjaju ili zelis neki drugi font "RzA" sam na PM i ja stavljam jos radova

Edit : eo za mog jarana fareta ima da mi das neke detalje na MSN

eo ga fare

_Edy_ je napisao/la:
I ako si me blokovo na gamersu........ i ako si me nerviro

napravio sam ti nesh al 'arane nmg stvarno sa ć zajebano jbg srry + ja mislim da ce ti svidjeti jedna od ove 4 verzije mog dizajna sastavljenog iz tvojih ideja

ver1:

ver2:

ver3:

ver4:

razlike su male ali postoje od ukusa do ukusa mogu znaciti puno tako sam ih sve izlozio .

odo spavat ^^.
Nije ono sto sam ocekivao ipak I miss ć
Salim se,hvala ti,unblock cu te
DrawN je napisao/la:
Scary face,ajd mi uradi il logo il avatar,biraj ;D
ugl da pise
drawnić
al znaci vako,drawni CRNO ono bold whatever ;D a ć rozo i jos jedan molim te d crno a rawnić crveno ;D zahvaljujem :D <3
Edit: Moze bilo ko,ne mora ova ninja :D
profesionalac0 je napisao/la:
Haj molim te,eto molim te procitaj boje slova koje sam naveo :S i nisi napisao w? :S
nebi htio smetat :S al MOŽE LI MI TKO NAPRAVIT LOGO za CLAN
clanname : edeath
Ako ima dobrovoljaca da mi napravi avatar da piše WARLOOOK .- (hvala)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.