Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba radio

303 pregleda · 21 odgovor · otvorena 08.02.2010. u 18:47

pozz svima evo pade mi na pamet jedna ideja posto vidim da svi otvaraju neke gamers.ba servere za igre pa reko da i ja napravim internet radio stanicu pa glasajte kako izglasate tako ce da bude 

ako izglasate (DA) bice edit teme

Glasanje traje jos sutra

Na radiju ce se objavljivati vijesti iz svijeta gaminga i naravno slusati muzika 

AKO MOZE U ZANIMLJIVE
:P
Bilo tema,bilo vala i g.ba radija ali sve to neuspjesno jer nije nas puno slusalo to.
vec postoji mys.ba radio na njihovom ventu tako da nema potrebe za ovim gba ventom, jer tamo je sva raja sa gba.
Ne.
Ako ti se sluša radio imas mys.ba ili upali kalman.
I ovako preseravate sa idejama k'o da likovi samo vise na FTP-u i ispunjavaju svaku vašu retardiranu želju.
http://www.mys.ba/radio

&

pLg Vent

= Svi sa G.BA

:-*

Post dobio šamar od wcKd

mys radio malo reći jak, ispunjavaju mi svaku muzičku želju
još je'an radio, nije potreba, jer vamo su svi sa g.ba =]

SAKIBftw 'n' Šaban Šaulić
ma nezz ko jos slusa radio na internetu to samo kad sjednes u auto pa muzika hu ha nezz ja sam "NE"
NE
glupost cista, bespotrebno 
Ne. - Nepotrebno, skineš vent udješ na plg server, mys radio ako ćeš i čitav dan slušati.
Taman posla da se stranica pretvori u drugi "dernek".
Cijeni se trud za novostima na ovoj stranici, al to je nepotrebno.
Sto ce nam to ? Ima mys.ba/radio emoj da se furas sada na Semira i ti nesto da oces Gamers.ba radio da bi se ulizao. Ionako bio je G.ba radio bilo sranje niko ozbiljan ;)
Ideja nije losa, jos samo da uspije...

Moj ti je glas DA, pa ako napravis, ja cu posjecivat, nadajuci se da ce uspjet 
Ma ne možeš ti proci s tim, evo imaš ovdje na stranici vijesti iz gaming svijeta. Misliš da ima toliko vijesti da bi ih mogao puštat 5 sati, a da ostalu bude i muzika. Ne izvodivo 
Ne znam sta ce ti G.ba radio kad na mys.ba/radio su svi memberi sa G.ba i ostalo 
Da,

i prije je bilo ovakvih tema i bio je jedan g.ba radio 
Ne . Kratko i jasno turbo folk - narodna ! hf
To bi bilo super.. Extra ideja... Djevi.. Mixanje -.. Ma extra ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.