Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wirelless na win7

92 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.02.2010. u 19:44

Ehh ovako imam obicni komp on je spojen na wirelless sad sam donio laptop ... on je na windows7 a sa njm dosada nisam radio neznam kako da napravim wirelless konekciju...
ukljucim uredjaj wirelless hvata sve mreze ali ja neznam kako da napravim na windows7 konekciju za wirelless a da mogu unijeti username i password ... kako god napravim netrazi mi username i pass pa se nemogu konektovati izbaci mi da pristup nije dozvoljen

ovo trebam napraviti ali na win7
Niko nezna za Google
Ja napisao Wirless Connection on Windows 7 i za sekund nasao rezultat:D
Click
Jel to to?
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Niko nezna za Google
Ja napisao Wirless Connection on Windows 7 i za sekund nasao rezultat:D
Click
Jel to to?
aman nije treba mi konekcija da mogu kao kod xp
evo ovo
Lijepo odes u Control Panel i tamo nadjes network connection i ides na create a new conetion ness tako i kad zavrsis ides na

I to je to!
Prosto k'o pasulj
saraf je napisao/la:
Lijepo odes u Control Panel i tamo nadjes network connection i ides na create a new conetion ness tako i kad zavrsis ides na

I to je to!
Prosto k'o pasulj
Pa de nadji ako je prosto ... znam ja napraviti obicnu konekciju ali neznam ovakvu gdje mozes unijeti username i password
trebas spojiti wireless uredjaj sa kompjuterom(najcesce je to onaj plavi kabala) zatim ukucas ip adresu u browser i napravis mrezu,savjetujem ti da zovnes nekog covjeka koji se razumije u to ,bolje nego da ti eksperimentises :)
ev ovako :)))

Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center>
set up a new connection or network>connect to the internet>set up a new connection anyway>broadband(PPPoE) i trazit ce ti da uneses user name i pass od providera i to ti je to :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.