Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Video2MP3

103 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.02.2010. u 12:57

Eh ljudi dosta je bilo zezanja sa raznim YouTube downloaderima, programima koji se moraju convertovati itd... Evo da podelim sa vama jednu intresantu stranicu sa koje mozete skidati pesme u .mp3 formatu direktno sa YouTube-a

Have Fun
Brze ide sa YouTube downloaderom + manje cekanja.
Ali eto kome se neda skidati razne YouTube downloadere moze posluziti ^^
piC je napisao/la:
Brze ide sa YouTube downloaderom + manje cekanja.
Ali eto kome se neda skidati razne YouTube downloadere moze posluziti ^^
Brze ide ? Ne bih rekao ceka se svega 5 -10 sekundi da je oni skinu na njihov server zatim skidas pesmu svojom punom brzinom...
vLexinho je napisao/la:
Brze ide ? Ne bih rekao ceka se svega 5 -10 sekundi da je oni skinu na njihov server zatim skidas pesmu svojom punom brzinom...
jaci je www.vidtomp3.com
vLexinho je napisao/la:
Pa to ti kazem :D
Sa programom cekas 0 sec i skidas koliko ti net moze podnijeti.
Ima dosta prednosti koristenja programa u odnosu na website ...
skala je napisao/la:
jaci je www.vidtomp3.com
Samo cekas pola godine xD
¸'www.flv2mp3.com

Tu možete konvertovati pjesme sa Youtuba.
Hvala za šerif izbirljiv obavijest s nama. Sviđa mi se tvoj post i sve vas podijelite s nama je ažurirati i prilično informativan, želio bi da bookmark stranicu na taj način ja mogu doći ovdje opet ste pročitali, kao što si to učinio prekrasan posao. Volim svoj posao i da bih rado poslati ovu stranicu svojim prijateljima tako da oni mogu pročitati više omcse sa mojim prijateljem. ja bih vidjeti više post vam obrazac na isti način kao što ste učinili u prošlosti i ljubavi da vas posjetiti opet hosting prodavača. nastaviti raditi kao što je ovaj .... Želimo prekrasno vrijeme.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.