Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MS Paint World!

129 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 12:20

Fascinantno, šta je sve lik uradio u [color=red]Paint[/color]-u tokom 4 godine

Rad je 2,5m x 2,3m , što je HUUUUUUUGEEE

[youtube]gUOxHQZAO6k&feature=aso[/youtube]

A evo i galerija njegovih 'slika' što je pravio

[youtube]CuzGbJlgtzM&[/youtube]

Znam da mnogima ovo neće biti previše interesantno, al' kad biste iole slično napravili, dao bih vam sve što imam . :p
Moze li link videa za one koji nemaju kupljenu YouTube opciju ?
PeniK je napisao/la:
Moze li link videa za one koji nemaju kupljenu YouTube opciju ?
Samo klikni ovdje:

go outside, get a life moron.

najaci komentar, svaka njemu cast, al ovo je fkt bezveze, crta neke nigdje veze likove, zajebancije i tako to.

monaliza u paintu je vec ovo je bzze ^

http://www.youtube.com/watch?v=1NQzQaJtyQo&feature=PlayList&p=EB4AC916624DB72E&playnext=1&playnext_from=PL&index=11
AltF4 je napisao/la:
go outside, get a life moron.

najaci komentar, svaka njemu cast, al ovo je fkt bezveze, crta neke nigdje veze likove, zajebancije i tako to.

monaliza u paintu je vec ovo je bzze ^

http://www.youtube.com/watch?v=1NQzQaJtyQo&feature=PlayList&p=EB4AC916624DB72E&playnext=1&playnext_from=PL&index=11
Nije teško precrtat' nešto, fazon je napraviti nešto što niko nije vidio, što ne postoji. Mašta, jarane, mašta.

Ovo ti je 2,5 metra sa 2,3. Zamisli to isprintat' i stavit na zid

Bilo bi praaaaavo kewl
4rm4n1 je napisao/la:
Nije teško precrtat' nešto, fazon je napraviti nešto što niko nije vidio, što ne postoji. Mašta, jarane, mašta.

Ovo ti je 2,5 metra sa 2,3. Zamisli to isprintat' i stavit na zid

Bilo bi praaaaavo kewl
precrtat monalizu, je tesko, jako tesko.
ajde ti otvori pejnt' i kreni crtat nesto iz glave, prvo sto ti padne na pamet, pa otvori paint i pokusaj precrtat monalizu.
ja mislim da je 1337 puta teze uradit monalizu, al fina mu je ideja pravo, neki svoj svijet prikazat u paintu.

misim, kewl je to sto je on uradio, al meni je nigdje veze, ipak mnogo je lakse crtat neke gluposti, nego nacrtat nesto da lici na nesto al jak mu je onaj globus google pravo
Svaka mu čast ocami, prejjako ^^.
Mislim da sam gledao ovo već jednom negdje ... =)
Stvarno je interesantno da je dosta likova nacrtano s jednim okom. Te na par mijesta jasno se vidi piramida kao i oko iz kojeg sijaju sunceve zrake. Sto su inace obiljezija anti krista odnosno masona.
Te jos jedna stvar, da je McDonalds na "crvenoj" strani, odnosno strana na kojoj su vulkani.
Ko je gledao "The Arrivals" shatit ce o cemu pricam.
Prejako ocam' :O

Samo mu ja nebi radio 4 godine da me cijeli g.ba naguzi
U paintu svaka čast jbt 4 godine raditi jedan rad, apslolutno za svaki respect
Svaka mu čast , mnogi ovo mogu u photoshopu ali to nije fazon..U photoshopu slika bi izgledala samo kvalitetnije a u paintu ovakav rad u radit je već nešto osim ako nije koristio paint.net koji je sličan kao i photoshop čak ima i više pluginsa nego photoshop.

Spuštam kapu na ovome ako je koristio samo ms paint

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.