Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamers.ba Kviz

2.373 pregleda · 21 odgovor · otvorena 26.06.2006. u 16:29

Dali ste za Gamers.ba Kviz ?

Da , naravno 0 · 0%
Ne , niposto 0 · 0%
Neznam 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Eh ovako dosla nam je jedna mozda zanimljiva ideja na um , naime rijec je o Kvizu , za kojeg mislim da bi trebao u nekom segmentu da popravi ovaj 4um. Znaci radilo bi se o tome da bude vezano za gaming stvari , da bude vezano za nasu drzavu , neka pitanja iz kulture , iz sporta , iz ostalih pravaca nase kulture ... Znaci da obuhvata sve pravce ...

Sada neznam dal je moguce da ovakva ideja bude realizovana .. neznam dal je moguce , valjda ce nam na ovo pitanje da odgovore neko od celinih ljudi gamers.ba portala Par ljudi je zainteresovano za ovaj projekat tako da ce biti svaka pomoc dobro dosla

Eh sada ovom temom sam zelio da osvjezimo malo ovaj portal , posto je u zadnje vrijeme pocelo sve da biva tako monotono ... mislim da ce se ovom idejom i jos mnogo drugih koje ce nam uskoro doci na um da poprave kvalitet ovoga portala ... da ce biti manje spamanja .. tj da ce neke osobe nauciti neke stvari za koje do sada nisu znali , a to ce sve biti u cilju zabave i druzenja

Sada sto se tice ove teme , mislio sam da nam je sve to nesto lako skontati , ako bude moglo da se ikako programira il nes uradi da bi se takav kviz mogao uraditi , onda ce biti lako za pitanja itd =) Mislio sam da bi bilo lijepo i kada bi postavljali pitanja vezana za neke turnire , vezano za neke nase BIH klanove , za sve ostale stvari , mada nebi bilo ni lose kada bi ovaj kviz obuhvatao sve ( gaming sirom svijeta )

Eh sada imam par pitanja za odgovorne ljude ovoga portala :

- 1 : da li je moguce da se napravi ovakav KVIZ ?

- 2 : da li moguce ovo sve realizovati ?

- 3 : da li imate vremena za ovakav projekat ?

- 4 : koliko je vremena potrebno da bi se sve ovo realizovalo ?

----------------------------------------------------

Sada na vama je da date neke svoje prijedloge ... na vama je da ucinimo ovaj portal jacim i boljim

- Ideja nastala od strane : bok1 & abasi

- Are sponsors : www.crack.ba , www.sedrenik.co.yu

- Conntact us : [email uklonjen] , [email uklonjen]

- Sve donacije mozete uplacivati na ovaj ziro racun : 3354454534578777 ( ili putem western union bank Omerovic Bruno - 13.13.1983god , adresa - Do Ekonomske BB )
ideja je super, i sve mi je jasno, ali mi nije jasno z*** cega donacije uplacivati ? podrzavam, sta god ja mogu pomoci zovi me
Extra ideja, obojica zovite ako vam bude trebalo sta pomoci!

Zadnji edit: 26.06.06 u 16:39:37

hmhmh...stvarno bok1 svaka cast...tebi a posebno bruni..
moje misljenje:
bilo bi lijepo da se napravi tako nesto...
Zasto!?:
Ima osoba koje veoma malo znanja...i ako bi se ralizovao takav kviz..svi bi mi ponesto naucili sto nismo znali...
prije svega tu je oko 7000 memebera...sta reci...
btw...podrzavam ovu temu....ali za ovako nesto (sto je odlicna stvar) treba ne malo nego dosta novca, vremena, strpljenja..itd..itd...
I nadam se da "cemo" prikupidi dovoljno donacija novca..da se ovo realizuje...tako da bi ovaj portal po meni bio najbolji bosankohercegovacki forum u cijeloj bih i sirom svijeta...

P.S Manje spama, i budalashtina..., i svega ostaloga..
PODRŽAVAM

@IceWolf..
Donacije uplaćivati zato sto kviz nije jednostavno napraviti...ili ga donoranim novcem kupiti..eto zasto...treba novca za to..
btw...ti mislio sve dzabalama...

P.S.S
Bilo bi lijepo da se neke stvari izmjene...jer vec stizu negodovanja i ljutnje...zbog skinova i svega toga...
Krajnje je vrijeme da se nesto uradi..
"Ali" administratori imaju drugog posla...premalo vremena..ali mislim da bi bilo lijepo izdovjiti nesto malo vremena i pokusati rijesiti neke stvari..

wash^_^ mirza

Zadnji edit: 26.06.06 u 16:53:02

Glasao za : NE ZNAM...
Iskreno bih jako volio da bude nešto od ovoga, ali moje mišljenje je da od ovoga neče ništa više biti nego sam još jedna sticky tema u "zanimljive", nažalost!

Ovo za donacije je sprdanje , nish drugo =)

Neznam ja mislim da bi to sve moglo da se uradi kako treba , sada neznam dali se ima vremena .. za neke stvari , kao sto je ovaj malo veci poduhvat , na chat se cekalo nekih mjesec dana ... sjecam se na pocetku da je bio solidno popunjen... mada .. vremenom je lagano propadao .. tako da

Neznam , samo zelim da se nesto promijeni , nista drugo ..

thx svima bok1
moKe je napisao/la:
Glasao za : NE ZNAM...
Iskreno bih jako volio da bude nešto od ovoga, ali moje mišljenje je da od ovoga neče ništa više biti nego sam još jedna sticky tema u "zanimljive", nažalost!

Slazem se sa moKe odlicna ideja bok1 i abasi kao sto su i prije imali dobre ideje ali ipak mislim da nece biti nista od toga ali u svakom smislu podrzavam !
@boki
ako vam mogu pomoci javi se
bok1 je napisao/la:
Ovo za donacije je sprdanje , nish drugo =)

znao sam, zato sam i pitao

@mirza, nema ba nista od para, a to neko iskusniji kao bokac i abasi znaju
nije losa ideja
podrzavam je i ja al' izgelda da se za ovaj forum vise brine bok1 (koji nije admin) a admini kao da nis ne rade
Za to sam, cak se nudim da pomognem oko realizacije.
Pa dobro bi bilo al ne vjerujem da ce od toga ista biti ... al glasao sam: DA i volio bi to ... =)
dobra je ideja....al sto se tice pitajna na tom kvizu oceli postavljati recimo samo ADMINI ili svi clanovi gamers.ba....
procitam sve ovo sutra rano ujutru pa cu dati odgovor
bU je napisao/la:
procitam sve ovo sutra rano ujutru pa cu dati odgovor

bok1, pali stopericu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.