Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Snimanje TV Programa

98 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 10:25

Zanima me kako mogu da snimim program sa TV-a na racunar u nekom od formata koje mogu kasnije da pustam na DVD playeru.
Nudim ovo bodova sto imam, nadam se da je dovoljno
Moras imati TV kartu i iz nje kablo pruzis u TV i dobices program uz tu kartu preko koje izaberes kanal i eto. A ima i drugi nacin da kupis antenu i prikljucis u TV kartu ali to je skuplje :D
Trebaš kupit tv kartu i ugradis u pc npr ima izlaz prikopcas kablovsku udjes u program mozes gledat tv a i snimat emisije
Gledaj bez TV karte nemozesh nista, a ada je imash svaka ima record button i kada recordash i zavrsis tamo u folderu koji ti u Setingsu podesish on ti spasi kao .amw file
je**********e je napisao/la:
Gledaj bez TV karte nemozesh nista, a ada je imash svaka ima record button i kada recordash i zavrsis tamo u folderu koji ti u Setingsu podesish on ti spasi kao .amw file
A moze li kako da se namjesti da se snima u nekom drugom formatu? AVI, WMV?

BTW Sto sam ti na block listi? O.o
Rješenje
BennyBlanco je napisao/la:

E to nisam siguran cekaj da pogledam ide EDIT, btw imam to pa ev da probam niskada neznash

@ Edit

Ev vako ti je situacija sa mojom televizijom, kostala je 120 Km znaci kvalitetna je tako da sumnjam da neka ima drukcije opcije u smislu bolje

Evo setingsa za sliku koje govore da mozesh mjenjati izmedju 4 formata slike

A za video to vidish nemash samo mozesh podesavati kvalitetu slike

Et valjda ti je pomoglo sta ali sam se zajebao za .amw format, format je .mpg tj default , sa njim radish sta hocesh to ti je onaj najjednostavniji format kojeg prepoznajesh to sam siguran

A za block licstu me nepitaj svi su tamo

Post dobio aplauz od KillaOR

BennyBlanco je napisao/la:

imas konvetrer za to sto snimis

http://www.bestshareware.net/download/video-to-amv-converter.htm

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.