Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba vol2

369 pregleda · 25 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 23:19

dizem temu po drugi puta zato sto sam lijepo fino zamoblio da me banujete a fakat niste administracija 0 .. hvala

Zamolio bi po drugi puta da me banujete hvala !...
Dosadan si.

Banujte ga za mene !
riime je napisao/la:
Dosadan si.

Banujte ga za mene !
ne necu da ti psujem preko je****g interneta nacu te
BANAJ EVILAAAAAAAAAAAA :D:D
ResidentEvil je napisao/la:
ne necu da ti psujem preko je****g interneta nacu te
Kako si jak, divim ti se. -----------------------------------------------> NOT.
Seksanna je napisao/la:
Kako si jak, divim ti se. -----------------------------------------------> NOT.
Nemoj ga plz udarat ce me ja se bojim pravo,bjez odo da mi ne skonta ip da me nadje aj vidimo se.

Toliko sam se prepao da sam pao sa stolice.

Al od smijeha.
Why so serious?
Jednostavno : Click > Logout i nemoj nikad vise ulazit' na Acc.
razlog bana nisam ja za ovaj je***i sajt smarate morite svi ste vi je***i preko neta ali to je pravo zanimljivo je***i je***i j**o vas gamers idi izaci napolje ganjaj pi**e idoli jedni maloumni .. od mene hvala ! nekim ljudima se bas divim citav zivot no liferi skontajte se malo
Molim moderatora da izbrise moj komentar.
Hvala.
Sto se bolan ofirash i brukas legendarnu igru koja ti je u nicku pa ce mislit da su svi igraci RE retardirani, ccc
codex je napisao/la:
Sto se bolan ofirash i brukas legendarnu igru koja ti je u nicku pa ce mislit da su svi igraci RE retardirani, ccc
ma brate nea ovo veze sa RE samo vi uzivajte ova igrica ostaje samnom u srcu have a nice day !
razlog bana nisam ja za ovaj je***i sajt smarate morite svi ste vi je***i preko neta ali to je pravo zanimljivo je***i je***i j**o vas gamers idi izaci napolje ganjaj pi**e idoli jedni maloumni .. od mene hvala ! nekim ljudima se bas divim citav zivot no liferi skontajte se malo
Prijatelju to soto nazivas no liferima to nissu vise no liferi to su djeca koja cu cula da je neko igrao navece cjelu noc kantera ovo ono ... Fkt nidje veze nemoras nas sve vrijedjati nismo svi isti .

A vidim ovome gore prijetis nevalja to tako .. to se neprijeti nikako
to se samo pojavis i pokazes sta znas ... nisam da se svadja iko sa nekim ...

Ooftopic : Pi**a nema zube nece ujesti )(
RzA je napisao/la:
Prijatelju to soto nazivas no liferima to nissu vise no liferi to su djeca koja cu cula da je neko igrao navece cjelu noc kantera ovo ono ... Fkt nidje veze nemoras nas sve vrijedjati nismo svi isti .

A vidim ovome gore prijetis nevalja to tako .. to se neprijeti nikako
to se samo pojavis i pokazes sta znas ... nisam da se svadja iko sa nekim ...

Ooftopic : Pi**a nema zube nece ujesti )(
ma kontam ja tebe na sta mislis nego prvi puta dizem temu kanta lijepo sam zamolio je***u administraciju ali vidi se da su 0 sto jest jest osim nekih pojedinaca !
hahhahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahhahahahahaah pa ocami hahahahhahahahahahahahaa haha , pa g.ba ocami hahaha
još nemrem vjerovat kolka si ti budala hahaha dajte mu te medalje nake nešt
Banujte njega, kad vec hoce, nas sve posamarajte na ovim postovima i rijesena situacija.
riime je napisao/la:
Nemoj ga plz udarat ce me ja se bojim pravo,bjez odo da mi ne skonta ip da me nadje aj vidimo se.

Toliko sam se prepao da sam pao sa stolice.

Al od smijeha.
A koliko ti imas godina?
hahaha ludjak ma puko te znam kako to dodje :)

hajde vidimo se nekad na kafi xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.