Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS : BalkanNINYAS

704 pregleda · 37 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 22:21

Hellou'

Eh' novi Fragmvii sam napravio sa nasim Alexej0m tj. smk - om.

Da odmah krenemo sa predstavljanjem filma :

Codec : wmv
Duzina : 3:33
Tezina : 124 MB
BY : miire 'N' Alexej1h

Intro by Alexej1h
Movie by miiretw'

Memberi koji su u Moviu :

Njanja
Miiretw
Alexej1h
Afr0
Mirofa
Little [debewi koji pije sok na slamku]
Andjelo

Par ss - ova sa M0V14

- Kvaliteta slike je malo fuj, jer su u JPG. formatu -

HIGHQUALITY LINKOVI
Sk - Gaming LINK = CLICK =
RapidShare : = CLICK
Megaupload : = CLICK =

Sync - Na sync - u sam bas radio, tako da sam 99% movia ekstra sync, mozda neka grskica ima :/
Boje - Boje sam malo potamnio, malo izmjenio i tako

Ako ne zelite skidati Movie sa RS - a ili Megauploada, pogledajte bar vako movie .

Znam da je ovaj moviee za takmicenje, ali hajd' kad su ga neki vidjeli, nek ga sada svi vide

Naravno posjetite nas Channel na YouTube :

MYSTERYCLANTv's

S U B S C R I B E

Subscribe, ostani u toku s najnovijim FragMoviema iz svoje omiljene igre, uključujući Counter-Strike. Call Of Duty 2, 4 i druge igre.

MYSTERYCLANTv's

Svaki komentar je dobrodosao. @ Miire.

Vidi mene na Slici

Jako jako , cim je Raul pomago <3 10/10
Gledao sam ovaj movie juce i dosta mi se svidio.
Samo ima jedan malo nedostatak.Ovi fragovi koje si ubacio nemoju akcije.Treba naci 4-5 dobrih fragova koji imaju mnogo akcije.Moja ochjen aza movie je

9/10

Znam da mozes bolje
Ono wtf ?

1.Fragovi prejaki
2. muvi mejker prejak

znachi najbolji "balkanski" movie sto sam ikad pogledao uz onaj "F16H73R0V" ...

njanja najjaci

ovaj ace od andjeo isto namješteno izgleda.. ili su samo retardirani protivnici.. lolcina
Dosta ne uskladjenih efekata, dosta si radio na tom "scynu" kako ga vi zovete da si propustio masne detalje (ne za ove sto "oholo" gledaju film), previse slowmotion-a koristeno i bespotrebno je akcija izdahnuta u filmu gdje bi trebala preovladavati. Imas talenta ali ga ne koristis na pravi nacin ;)
dobar movie pravo ;) zaoo mirreta kod vrata sto killa :P nisu ni izasli boom boom :D
Gledao sam to popodne oko 13h svih sam 5 movie-a pregledao.

bas sminx radis u sony vegasu i pravis te movie-e.

Prejako !
OMG, zaboravih stavit' Sk - gaming link : /

Very good. Nice work man ! Thumbs up !

Keep it going, and you'll master the moviemaking !

<3
Movie je preprejak!Hahaha duljina videa 3:33. Only half a evil.
Joj drama ,znaci kvaliteta je dobra sto jest jest i to mi se svidja ,ali neznam o cemu ti razmisljas .

Pratio sam skoro pa svaki tvoj movie i ponadam se da ce biti kakav frag koji nisam vidio ,jarane na svakom movie su ti isti fragovi ,pomislio sam pa nije do tebe ,ali kad skontas malo jeste .
Ti pravis taj movie i sve to ,ako nemas fragova strpi se sacekaj malo dok ne bude novi ,a ne svaki put isti fragovi ,samo drugo ime movia .

To ti je bezveze skroz po meni i zbog toga ne da mi se nesvidja nego eto nije ni nesta specialno iskreno.
DRAKEN1 je napisao/la:
Joj drama ,znaci kvaliteta je dobra sto jest jest i to mi se svidja ,ali neznam o cemu ti razmisljas .

Pratio sam skoro pa svaki tvoj movie i ponadam se da ce biti kakav frag koji nisam vidio ,jarane na svakom movie su ti isti fragovi ,pomislio sam pa nije do tebe ,ali kad skontas malo jeste .
Ti pravis taj movie i sve to ,ako nemas fragova strpi se sacekaj malo dok ne bude novi ,a ne svaki put isti fragovi ,samo drugo ime movia .

To ti je bezveze skroz po meni i zbog toga ne da mi se nesvidja nego eto nije ni nesta specialno iskreno.
Na ovom moviu ima samo jedan stari frag, to je onaj Mirofin.

- Ostalo je sve frisko, niti jedan frag nije bio u nekom mom proslom moviiu

Ty tebii i ostalima.
miire je napisao/la:
Na ovom moviu ima samo jedan stari frag, to je onaj Mirofin.

- Ostalo je sve frisko, niti jedan frag nije bio u nekom mom proslom moviiu

Ty tebii i ostalima.
Nemas ni na cemu razmisljati movie kvaliteta predobra ali ja znam da su i entelovi fragovi prvi dglom i ovaj awpeom da su vec bili siguran sam 100% znam sta sam gledao .

I nothingov je bio 100% i jos par njih sad se nemogu sjetiti ,jarane gledao sam i vidio ali eto

GL ,znas sta treba da se zna i nastavi ,ali pobrini se da se ne ponavljaju fragovi .
Not bad... samo ovi protivnici su smiješni ocami :Dhaaha
DRAKEN1 je napisao/la:

Ne smaraj, fragovi su novi! Znachi bolan, 1000% nije ni jedan od ovih koriscen na jos nekom muviu 0,0

svasta!
najjaci frag ono za njanju rudna najjaca na B ugl fino uradjen movie sync si uhvatio da valja .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.