Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Google Chrome

352 pregleda · 25 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 21:09

Prije svega dobro vece :D

Ovako, koristim google chrome vec duze vrijeme i sve je normalno bilo dok nisam formatirao PC. Nakon formatiranja instalirao sam opet google chrome i sada kad mi neko nesto napise na facebook chat skine mi neki pop.mp3 file. Prije formata nisam imao ovih problema. Ako neko zna sta i gdje treba iskljuciti nek se javi.

Komentari tipa ; KAKAV CHROME UZMI MF il OPERA nek ne budu postani. p0z
i meni je sad skinuo neki pop.mp3 pa me zanima sta je, isto koristim google chrome

Marsh Skala

Nermin je napisao/la:
Jesil instaliro flash player 8)
http://www.get-a-life.com
meni se isti problem desio, skidao mi je stalno taj pop! izbriso chrome i instalaciju, skino novu i instaliro i normala

@ kayoty to ti je ono 'pop' kad ti se neko javi na chat
I meni skida to :S koristim chrome isto ..
skala je napisao/la:
meni se isti problem desio, skidao mi je stalno taj pop! izbriso chrome i instalaciju, skino novu i instaliro i normala :)

@ kayoty to ti je ono 'pop' kad ti se neko javi na chat :D
Jel mogu kako ove passworde i ovo bookmarks kad ga uninstal ?
nista strasno, isto se desava i meni.
koristim Gčrome, makar se nadam da nije nista strasno
milan je napisao/la:
Jel mogu kako ove passworde i ovo bookmarks kad ga uninstal ?
importuj u firefox i onda kasnije iz firefoxa u chrome
Rješenje
moras imat instaliram Quick Time Player, pa ti se to nece desavat, tako se desava i na mozilli
pozz

kad je vec tema oko google chroma imam i ja jedan problem, koristio sam ga duze vrijeme......onda je izasla novija verzija i ja sam isao update i od tada je sve otislo u pm. Kad pokrenem chrome nece da otvori nijednu stranicu, loading traje 4 godine :|
PS: ne bloka ga firewall ako ste na to mislili :(
Ja koristim google chrome i nisam ništa primjetio. Sve se dešava iza mojih leđa.
LenoX_ je napisao/la:
moras imat instaliram Quick Time Player, pa ti se to nece desavat, tako se desava i na mozilli
Kad to uradim sigurno nece biti ?

VOLIM TE !
milan je napisao/la:
Kad to uradim sigurno nece biti ?

VOLIM TE !
Install ga jer za pop.mp3 treba Quick time player da bi se cuo, pa se to vise nece desavat
LenoX_ je napisao/la:
Install ga jer za pop.mp3 treba Quick time player da bi se cuo, pa se to vise nece desavat :D
Ne desava se volim te.
LenoX_ je napisao/la:
:$ ;D
Ako ima neko mogucnost nek mu da aplauz il jos bodova.
bordell je napisao/la:
pozz

kad je vec tema oko google chroma imam i ja jedan problem, koristio sam ga duze vrijeme......onda je izasla novija verzija i ja sam isao update i od tada je sve otislo u pm. Kad pokrenem chrome nece da otvori nijednu stranicu, loading traje 4 godine :|
PS: ne bloka ga firewall ako ste na to mislili
samo ga reinstall....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.