Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jes jes jes !

360 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 18:36

Jes' to Bože, jes' jes' jes' OUJEA JUHUUUUUUU !

HT Mostar obavještava korisnike o promjenama u ponudi za ADSL i DUET pakete koje će se primjenjivati od 1.3.2010. godine:

* ADSL START sa uključenih 10 GB prometa po cijeni mjesečne pretplate od 29 KM i povećanim brzinama prijenosa podataka do 4096/256 kbit/s.
* ADSL EKSPERT* sa uključenih 20 GB prometa po cijeni od 49 KM/mjesečno i brzinama prijenosa podataka do 8192/512 kbit/s.
* DUET ekspert* koji se sastoji od paketa ADSL EKSPERT i SUPER 50 plus po cijeni mjesečne pretplate od 55 KM.

*HT Mostar zadržava pravo izmjene naziva paketa do početka komercijalizacije usluge.
HT MOSTAR povećava brzine u FLAT paketima:

------------------------------------------------------------------------------------

Općenito o ovom, klik.

OBASJALO I NAS THE SUN !

8MBITA HIR AJ EM ! KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !

ZAMIŠLJAM : FILM, 700 MB, JA VUČEM 1MB/S, SKIDAM ZA ~12 MINUTA.
TO J**O IH , that's right baby

A vala i trebali su nesto ovako napravit ^-^
a joj dodje mi da odem u telecom i sve im razbijem svi povecavaju samo ovaj nas BH ostaje isti i jos nenormalno kradu pu pu pu pu
bihwig je napisao/la:
a joj dodje mi da odem u telecom i sve im razbijem svi povecavaju samo ovaj nas BH ostaje isti i jos nenormalno kradu pu pu pu pu
i logosoft ne povecava je**ih 15 gb mi nije dovoljnjo

hocu i ja flat pa da se kurcim xD
bihwig je napisao/la:
Karina, nama stavljaju na potrošeno kol'ko oni hoće, + PDV, +download&uploadTogether ..
mtel su povećali poodavno sa 256/64 na 384/64,sa 512/64 na 768/64,sa 1024/128 na 1536/128,sa 2000/256 na 3000/256...:D
bihwig je napisao/la:
Neka ba povećat ce i oni iz bhtelecoma samo strpljenja, blago vama 10 giga...
iwdnplaysson je napisao/la:
Karina, nama stavljaju na potrošeno kol'ko oni hoće, + PDV, +download&uploadTogether .. :-[
ma prave nas budalom i nema dalje da i jedan drugi net u mom kraju ovaj bi adsl iskljucio

pu pu pu pu lopovi
U Rs-u 1mb/128 flat 30 km

Uporedi samo cijene.. Kako vas j**u.. :/

Moj paket od 38KM kod vas je 99.. :/
v3Tr0x je napisao/la:

Uporedi samo cijene.. Kako vas j**u.. :/

Moj paket od 38KM kod vas je 99.. :/
Pa kaem ti, ne pada ni meni na pamet uzimat' flat pakete, nego ove obične, recimo za nas je sad sa 5 na 10 giga prelazak nešto veliko, za iste pare + duplo brže. Jebiga. A i isplati se uzet' i ovaj od 49 maraka, 8mbita, jebote nije 8 malo, ipak. Al' opet ne kažem da su lopovi, al' ide to nabolje.
Pa kaem ti, ne pada ni meni na pamet uzimat' flat pakete, nego ove obične, recimo za nas je sad sa 5 na 10 giga prelazak nešto veliko, za iste pare + duplo brže. Jebiga. A i isplati se uzet' i ovaj od 49 maraka, 8mbita, jebote nije 8 malo, ipak. Al' opet ne kažem da su lopovi, al' ide to nabolje.
Šta imaš brate od tih 8Mbita, kad si ograničen na 20GB, a ja npr. dnevno skinem 13GB. :/

Tuga je i to što ljudi u Švedskoj 6MB/6MB plaćaju 1€ godišnje, ali eto, bar smo u ovoj državi mi broj 1.
BIhNet ADSL 15G 4096/384 Kb/s

Mjesecna naknada 45KM ( ja mislim jos + pdv)
v3Tr0x je napisao/la:
Šta imaš brate od tih 8Mbita, kad si ograničen na 20GB, a ja npr. dnevno skinem 13GB. :/

Tuga je i to što ljudi u Švedskoj 6MB/6MB plaćaju 1€ godišnje, ali eto, bar smo u ovoj državi mi broj 1.
1€ godišnje za 6/6 ? Ma daj .. A oke, skidao sam i ja prije sa Zonom, 512/256k FLAT, jedan mjesec napravio 115GB prometa, rekli mi da sam potrošio ko 3 FIS-a ^^
Ja ne znam sta ce ti samo 4 mb brzina kada ces preci limit imas 10 gb npr

* ADSL START sa uključenih 10 GB prometa po cijeni mjesečne pretplate od 29 KM i povećanim brzinama prijenosa podataka do 4096/256 kbit/s.

P.S https://www.lol.ba/v4/default.aspx najbolji internet do sada

ja mislio neko te naguzio pa govoris jes jes xD
Sad će odgovor bihneta. Čuo sam da uvode od marta VDSL, tj trenutni adsl 15 g paket će biti nadograđen na 12mbit/flat (fair use - oko 180 gb). Zato su stalno kvarovi jer kopaju optiku po 4 općine u Sarajevu, gdje će ova usluga jedino i biti za početak moguća.
XicX je napisao/la:
Ja ne znam sta ce ti samo 4 mb brzina kada ces preci limit imas 10 gb npr

P.S https://www.lol.ba/v4/default.aspx najbolji internet do sada

ja mislio neko te naguzio pa govoris jes jes xD
Nismo svi iz Sarajeva znaš.
Nismo svi iz Sarajeva znaš.
e jbg ja sam iz sarajeva a ne mogu xDSL
Ja mislio dobio na lutriji koliko se veselis kad ono povecali ti brzine

ROFL
RizlaaaaA je napisao/la:
Ja mislio dobio na lutriji koliko se veselis kad ono povecali ti brzine

ROFL
Ma nabijem te druže sudija.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.