Diskusija
[PIC] BUYAKA
363 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 10:21

Fontovi su praaaavo loši. Sig NEpotpun. Kad resizeaš render na sigu, resizeaj ga sa SHIFTom pa da ostane proporcionalan (il' ga resizeaj na onu "crticu" u čoškovima), a ne ovako da bude retardiran

Od walla mi se zamantalo

Samo vježbaj
Posalji mi wallpaper na msn, zajedno sa renderom, da ti objasnim neke stvari . .
Post dobio šamar od ultranumb

-Prejako, samo tako nastavi.
Dzaba pisati temu kad opet niko ne postuje pravila... 
----------------
Ako se mene pita, ovo je lose... ovaj "wallpaper" mi vise lici na neku opticku iluziju... ovaj sig koliko vidim mnogi kazu, da je "prejak", zbog toga sto svi OBOZAVAJU naruto anime... ne vjerujem da na sigu postoji vise od 5-6 layera i zapamti da na sigove text mora biti dosta manji, nego li taj na tvom sigu...

----------------
Ako se mene pita, ovo je lose... ovaj "wallpaper" mi vise lici na neku opticku iluziju... ovaj sig koliko vidim mnogi kazu, da je "prejak", zbog toga sto svi OBOZAVAJU naruto anime... ne vjerujem da na sigu postoji vise od 5-6 layera i zapamti da na sigove text mora biti dosta manji, nego li taj na tvom sigu...

slabo nesvidja mi se
Treba popuniti ovaj sig, prazno :/
Fontovi također, bolji izbor treba napraviti i lagano.:)

lose bas, 2 na trud. imas 7 dana do sljedeceg postanja, popravi se malo citaj tutorijala! ogame fanart i pucaj sto se tice sigova!
1 rad previse si zamaglio, neuredan, a drugi je malo bolji, s tim da si slabo odradio font, i pozadinu...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.