Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomogaj te!!!

293 pregleda · 18 odgovora · otvorena 04.02.2010. u 19:57

Skino sam si Film Povelik.... paranormal activity tako nesto I pokrenem Ga preko bilo Kojeg Programa i On mi izbaci trial od 30sec... Kao Scene i iznad Pise potreban ti je

"X3player" I pise stranica i ja odem tu i kao moram ga platiti A nemam para xD

Pa ako neko ima taj program ili sta je to vec Da mi upload bio bi mu zahvalan xD
warez zabranjen al hajd valjda m nece za ovo udrit xD

www.katz.cd
Skini bs player pro
ili free
Probaj ukucat na google ˝Download x3player FREE VERSION˝ tu ti nece trazit pare :/ Mislim Probaj, ako ne mogne onda nista ;)
warez :(

pomagaj TE? :(
Goom Player ili K Lite Codec instaliraj i sve video fajlove citaju !!
Paranormal Activityes najbolji horor u povijesti, izbor ti je stvarno najbolji, al bolje da ga gledas po dani hehe :D

Probaj GOM Player
samo nemoj ici na onu stranicu što pokazuje virus je 100% isto mi se dešavalo s onim avatarom. jednostavno ga obrisao i skino drugi
ma sad vam kazem Kad Ga pokrenem Preko VS playere i Nakih jos 100 pgorama sto sam skino.... Ono MI pokrene od filma samo 30s i Pise na snimku... da trebam taj x3 player da bi gledo film
Tako je se i meni desilo.Skidam ja Ninja Assassin i sav sretan ga pokrecem kad' trailer i pise iznad da odem na tu stranicu da skinem neki player kako bi ga pokren'o.Naravno odem na tu stranic hahu kad moram platiti.AKo imas para plati i gledaj,ako nemas i nemas namjere placati samo Lijevi klik>elete>Emty Recycle Bin!
BS Player najbolji je evo ti link od Pro verzije imas i serial
http://www.mediafire.com/?odkdzit1mjc
ma sad vam kazem Kad Ga pokrenem Preko BS playere i Nakih jos 100 pgorama sto sam skino.... Ono MI pokrene od filma samo 30s i Pise na snimku... da trebam taj x3 player da bi gledo film
Ti si se ocigledno posvadjao sa skolom i gramatikom.
Poslušaj druga _Fosil-a. Upravo je stvar u onome što je naveo. Malo si se zajeb'o ali šta ćeš sada.

U buduće pripazi, pogotovo ako skidaš nešto preko torrent klijenta. Pri skidanju samog linka za torrent pročitaj komentare na izvor. Ako se neko za'ebo prije tebe, budi siguran da se vratio i 'ebo originalnom seeder-u sve živo.

Usput, nijedan *.avi ili bilo koji drugi kompresirani video format nije tako "inteligentan" pa da zna kojim ga to player-om kaniš streamat'.
fake... skidao sam ja avatar pa sam dobio harcore avanturu od 30sec :$ a ima 1.5GB :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.