Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kopiranje [PROBLEM]

65 pregleda · 3 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 19:41

Naime, neki dan sam dobio instalacioni DVD za WoW, i kao sto svi znate potrebno je da instaliram prvo obicni WoW pa BC pa WotLK... ova prva dva su velika oko 3.3 - 3.7 GB ali WotLK je velik 7.8 GB :S I ova dva sam lagano kopiro na DVD-ove, ali ovaj treci ne mogu... jedino kad bi nabavio dual-layer DVD pa onda, ali nazalost ne znam gdje se ima kupiti :( Eh pa sad ako netko od vas zna, ako kopiram sadrzaj sa WotLK na svoj HDD, oce li se moci instalirati kao sto je i sa DVD-a ? Da ne kopriam djabe... -.-"
Cek, ti imas skinutu instalaciju svega toga ? Ili na nekim CD-ovima ?
Genius je napisao/la:
Cek, ti imas skinutu instalaciju svega toga ? Ili na nekim CD-ovima ?
imam na DVD-u (original) i sad posto je prevelik sadrzaj ne mogu da kopiram tek tako na drugi DVD vec bi moro kupiti Dual-layer DVD koji sadrzi 2x po 4.7 GB (9.4 GB), ali ne znam gdje ima kupiti... :S A moje pitanje je, dali bi instalacija radila ako je na HDD ? Kontas samo da prebacim sa DVD-a na HDD pa dali bi ona radila, posto ja hocu da napravim sebi kopiju da ne moram uvijek traziti od drugih :D
eXOR je napisao/la:
imam na DVD-u (original) i sad posto je prevelik sadrzaj ne mogu da kopiram tek tako na drugi DVD vec bi moro kupiti Dual-layer DVD koji sadrzi 2x po 4.7 GB (9.4 GB), ali ne znam gdje ima kupiti... :S A moje pitanje je, dali bi instalacija radila ako je na HDD ? Kontas samo da prebacim sa DVD-a na HDD pa dali bi ona radila, posto ja hocu da napravim sebi kopiju da ne moram uvijek traziti od drugih
Kontam. Hajd otvori CD preko windows explorera (( desni klik - open )) i daj mi screen svega toga. ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.