Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Progaming liga SMECE

670 pregleda · 31 odgovor · otvorena 03.02.2010. u 21:18

Znaci vako kao sto vidite radi se o Progaming ligi organizacija je 0 trebalo se igrat na danasnji dan u 21:00 al kao sto vidimo nema nigdje nikoga . Iskreno mislim da nema smisla vako nesta ev jedan mali savjet za organizatore ove lige LJUDI KAD RADITE NESTA URADITE KAKO TREBA ILI NEMOJTE NIKAKO toliko od mene POZ

Odobrena tema od admina
aKONe je napisao/la:
jer stvarno ovo nema smisla mjesto da cs scena napreduje ona opada kako se meni cine ccc zbog vakih rtd-ih likova
DA DA DA :(
Brate liga je na low nivou igrali smo sada mi u 20:00 vs eGaming-a sudiu cekali 15 min i čovjek doso na server nezna rcon.Sreča pa mi znali rcon
n0RdeN je napisao/la:
brate ja dosao da igramo nigdje nista trazim te na steam vidim ne igrate reko sta je ovo boze

btw liga fol ovo se uradilo da se navuku memberi na Portal
Šta si ti došao? Jesam ti rekao uploaduj steam_idove prije 15 dana ti si rekao oću oću?
Ako za nas govoriš da se navuku memberi na portal stvarno si smješan, krivo ti što ne možeš okupiti ekipu da stavite steam idove pa sad prozivaš.
Pa sta se nadate pogledaj samo

"PROGAMING" =)
Citiram Limu :
"taj mec ce se igrati... sacu bice edit za server i pw

195.122.134.160:27015

pw : pcw
"
jbg jarane, skola pocela, moraju admini uciti
Da se memberi navuku na sajt? LOL. 8 Novih membera smo dobili, koja nam korist od toga?

Organizator lige je morao hitno otputovati u Tuzlu jer mu je neki član porodice teško bolestan... Taj organizator je zadužio jednog lika da samo nađe sudije za meč, te da im da rcon, ali izgleda da je taj izradio.

nyonyo je napisao/la:
Šta si ti došao? Jesam ti rekao uploaduj steam_idove prije 15 dana ti si rekao oću oću?
Ako za nas govoriš da se navuku memberi na portal stvarno si smješan, krivo ti što ne možeš okupiti ekipu da stavite steam idove pa sad prozivaš.
nisam uopste rekao za vas nego za Progaming ligu kontas ? ili si stvarno tako da ne govorim . prvo nije za vas tak da pls ne pricas bezze
cuj da se memberi navuku smijesno ... progaming site je imao 900 clanova prije lige, ajde sad idite na progaming site i vidite koliko ima 8-) govorite nesto o cemu POJMA NEMATE ..jel jucer deeQ ( organizator ) otisao u Tuzlu jer mu je clan obitelji tesko bolestan - JEST! i ostavio je liku rcon i sve ostalo, ali taj lik kojem je ostavljen rcon je izradio sve nas ( znaci nije do organizacije nego je se lik ponudio i na kraju izradio...) i liga nece i nije propala, nastavit ce se ...
n0RdeN je napisao/la:
nisam uopste rekao za vas nego za Progaming ligu kontas ? ili si stvarno tako da ne govorim . prvo nije za vas tak da pls ne pricas bezze
Pa što mene citirah?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.