Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Torrent problem

229 pregleda · 15 odgovora · otvorena 03.02.2010. u 21:02

Eh ovako , nerviram se previse i ne mogu da ovo napravim zato sam digao temu na gamers.ba

Imam problem sa torrentom , znaci pokusavam skinuti fakinski wow i nece da mi ga pocne skidat ( koi god sam torrent probao uvijek pise ovo acces denied)

Slika :

Na administrator sam accountu , tako da mi to nemojte pisati pls ...

Dajem ovih jadnih 100 bodova ko mi pomogne

Meni se to jednom desilo kad sam skid'o Mafia-u. Patio se po' sata dok nisam probao preko BitTorrenta - sve fino radi. Što je glavno, igra i nije nešto .
Trebaš pronaći drugi fajl, probaj na nekoj drugoj torrent strancii naći, jer je ovaj čini mi se pokvaren!
seeds i peers 0 pa kako si mislio da skines???

nema ti ko davat brzinu!
Moltrex je napisao/la:
Trebaš pronaći drugi fajl, probaj na nekoj drugoj torrent strancii naći, jer je ovaj čini mi se pokvaren!
Svaki koji sam probao je isto ovo izbacivalo

@mireon : Ima i seedera i persa (kako se vec kaze) nego kad izbaci ovo ukine se sve
little je napisao/la:
Svaki koji sam probao je isto ovo izbacivalo

@mireon : Ima i seedera i persa (kako se vec kaze) nego kad izbaci ovo ukine se sve
Uzmi bit torrent brzi 100 % nego u torrent
Skini Bittorrent i pokreni taj torrent.To bi inače trebalo značiti da ne mozes pristupiti tome fajlu gdje ti je spremljen pa vidi mozes li ručno otvoriti taj fajl.
Uglavnom, probaj sa ovim program .
little je napisao/la:
Svaki koji sam probao je isto ovo izbacivalo :(

@mireon : Ima i seedera i persa (kako se vec kaze) nego kad izbaci ovo ukine se sve :D
Ja ti preporučujem bit Torrent, bolji je i popularniji od uTorrenta! Ja sam prije isto koristio uTorrent sve dok mi nije počeo prekidat downloade sam od sebe, onda prešao na bitTorrent i sve je bilo super! :D
ovako imao sam i ja taj problem ili ti je pun C disk ili nemoze da skida taj program probaj preko pirata da skines na njihovoj stranici jer sam i ja pokusavo da skidam serije zakon brace pa nije moglo..
Mozda si skinuo privatni torrent ili zasticen sifrom.
Mislim da ti je do administratora.

Desni klik na setup necega -> properetis -> Compatibility -> Run this program like Administrator odkaci

Ako ovo ne pomogne, onda u opcijama promjeni lokaciju downloada
ew drug tako sam ja napravio
http://www.ghacks.net/2009/10/27/utorrent-error-access-is-denied-windows-7/

~nemam vremena da prevodim sry, radim zadacu i ucim -.-

Pusa, GL
Pozdrav
Upravo sam se vratio iz grada po jednu stvar vidim Torrent tema.
Ovako druškane.
1. Većina torrenta ima limit ili se ne može downloadovati iz ove regije gde mi živimo misli se na Balcan.
2. Bit torrent je donekle prevaziđen novim programom Flash get evo i linka za download ovog programa nisam siguran dali se treba registrovat ali to nije problem
youtube.com
evo linka: http://61.141.5.101/flashget3.3.0.1092en.exe
Namerno nisam stavio verziju 3.30 jer ne valja, ali evo i par saveta kako podesiti brzinu !!!

To bi bilo to ovo je meni uspelo nadam se da će i vama Unaprijed zahvalan !!! :)
edit....
Kod ove opcije za modem, ako imas veću brzinu staviš drugi modem !!!
AJSNIGRUTIN je napisao/la:

Oznaci to u crvenom i moci ce ti 100%!
volim te !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.