Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4 - torrent

89 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.08.2010. u 01:16

Pozdrav, imal ko provjeren torrent za GTA 4 do 4-5 gb, znaci da je ripovan ...

i da mi ne stane dwnload na "83%"

thnx:|
Ako imas BitTorrent download gta4 ako ti samo bude stalo ides desni klick na item ( npr.gta4 ) i remove :D vjerujem da ce uspjet ja sve download tu download sam i mod sarajevo
DeL_aViVA je napisao/la:
Ako imas BitTorrent download gta4 ako ti samo bude stalo ides desni klick na item ( npr.gta4 ) i remove :D vjerujem da ce uspjet ja sve download tu download sam i mod sarajevo
remove ladno jel .. pa nije mi flat bokte
ja ti kazem ne trebas me slusat ja sam sebi skinuo sa bittorrenta i nije nis stopalo i nikada mi ni film ni igrica nisu zastopali, a ako ti stane na 89 % samo remove :D to je lagano
DeL_aViVA je napisao/la:
ja ti kazem ne trebas me slusat ja sam sebi skinuo sa bittorrenta i nije nis stopalo i nikada mi ni film ni igrica nisu zastopali, a ako ti stane na 89 % samo remove :D to je lagano
alo 89% od 5 GB je 4,45GB , a imam prometa jos nekih 10 GB tako da se nemogu razacivat sa prometom i hladno kliknuti remove ako mi zastopa ... znaci trebami provjeren torent da ne bacim djabe 5GB il vise

cuj to je lagano haha , dobar si

nije vazno koji torrent program imas , vazno je kolko seed-era ima za file koji skidas
razumijem sta hoces da kazes ,ali samo ja kazem da vjerujem u torrent
DeL_aViVA je napisao/la:
razumijem sta hoces da kazes ,ali samo ja kazem da vjerujem u torrent
haha pa vjerujem i ja , al jel znas sta znaci seed i leech?
after je napisao/la:
haha pa vjerujem i ja , al jel znas sta znaci seed i leech?
Pa to zna svaka budala sto vise seed-ova sto manje leech-ova to se brze skida ! Seed-ovi su oni koji su zavrsili skidanje tog torenta a leech-ovi oni koji u datom trenutku skidaju taj torent ! JA mislim da je tako !
milancs je napisao/la:
Pa to zna svaka budala sto vise seed-ova sto manje leech-ova to se brze skida ! Seed-ovi su oni koji su zavrsili skidanje tog torenta a leech-ovi oni koji u datom trenutku skidaju taj torent ! JA mislim da je tako !
"JA mislim da je tako!" i "Pa to zna svaka budala" .. kako tolko nesigurnosti i tolko samouvjerenosti?

vidis da ne znaju svi,kao što ne znaju ni šta se desi kad seed nestane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.