Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Desktop Manager

423 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.06.2006. u 19:04

Evo wako:
citao sam ovu temu :
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=9&id=9666
I sad gledao sam desktope sve ofo ono..
malo sam prosurfao naso sam neke desktope sa ove teme.. ali nikako ni jedan ne mogu da koristim..
Imam 2 programa TuneUP, i Desktop Manager..
Et ako neko zna neka mi pomogne...
Skinuo sam preko 70 desktop thema ali ni jednu ne mogu koristiti..??

HELP MEE

btw..daajte mi link za download programa..za pokretanje THEMA..
imas na TuneUp programu "TuneUp Styler"--->>>> onda ides "select a visual styles" --->>>> imas "Add" i sa jedne stranice biras koju ces temu , skines je i "Apply" ... gl
               ThumbsUp4Me je napisao/la:
imas na TuneUp programu "TuneUp Styler"--->>>> onda ides "select a visual styles" --->>>> imas "Add" i sa jedne stranice biras koju ces temu , skines je i "Apply" ... gl

"znam" to sto si rekao..ali ja sam skinu sa neke druge stranice oko 70 skinova i thema. ali ni sa tune up-om ne mogu da otvorim ni jedne theme ili skina...nis ne otvara..ili kad otvori uopsete se skin ne prikaze..
Na stranici sa koje si skinuo theme ti sigurno stoji objasnjeno kako ces instalirati theme, pogledaj!
ja ima obisni xp ono...
e sad kako da postavim to themu jel... jel to na opcijam ili trepa downloadovat skin i sha kako !!!!!!!!??

thx
               mirz[A] je napisao/la:
"znam" to sto si rekao..ali ja sam skinu sa neke druge stranice oko 70 skinova i thema. ali ni sa tune up-om ne mogu da otvorim ni jedne theme ili skina...nis ne otvara..ili kad otvori uopsete se skin ne prikaze..

pa normala da ne moze .... moras onako kako sam ti rekao , preko TuneUp skines koje hoces teme i apply samo ... a i te sto si ti skidao sigurno imas na toj stranici sta sve trebas skinuti da bi ih pokrenuo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.