Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Automatic Updates

262 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.07.2006. u 13:29

Imam SP2. Nakon što mi se skinu updates-i i kada ih instaliram. Restartujem komp. Ond ami piše da mi njie upaljen firewall i ne mogu se spojiti na net.
Kada ih izbrišem sve je uredu ?!
Pomozite
Ja sam se bojao tih updatea jer mi je XP pirat, ali sam ih sve install i extra radi!

Mada nemas potrebe na SP2 nista nadogradjivati!

Chemical™ je napisao/la:
Ja sam se bojao tih updatea jer mi je XP pirat, ali sam ih sve install i extra radi!

Mada nemas potrebe na SP2 nista nadogradjivati!

kada ti se pali komp. spominje li ista "genuine" ?

EDIT: nisam tebe htjeo citirati, slucajno kliknuo
Ne spominje sve normala, samo mi dole izbacuje onaj crveni štit (nema firewall-a) i ne mogu se konektovar na net
               bat1sta je napisao/la:
prvo instalirtaj xp ponovo i onda isljuci updates i sve ce biti u redu!!!

LoL ti si lud cuj ponovo da instalira.Taj crveni stit ti je
windows security center i otidji na control panel security centar i tamo vidi sta ti nije ukljuceno.Moze biti
da ti nije ukljucen firewall,automatic updates ili da nemas neki anti virus program na coumpjuteru e kad sve te uslove zadovoljis nestace taj stit
taj stit je skroz nevazan, nemoze ti on blokirat net, to te samo upozorava npr. ako ti nije firewall ukljucen ili ako nemas najnoviji update za antivirus.. dakle da t osa konekcijom nema veze sa tim iskluci Firewall i iskljuci Automatic Updates... i trebao bi da radi net :S u mene je oboje iskljuceno i evo radi mozda si install neki update koji nije za tu verziju XP-a koju ti imash...
Ma niđe veze nisam ...
Nego dolazi mi do komplikacija između firewalla i update.
Znači ovaj service mi se zaustavi i ne mogu ništa: Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)
Ma nema veze. Isključit ću Automatic Uptades
               _PrOfA_UD je napisao/la:
Ma niđe veze nisam ...
Nego dolazi mi do komplikacija između firewalla i update.
Znači ovaj service mi se zaustavi i ne mogu ništa: Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)
Ma nema veze. Isključit ću Automatic Uptades

format c:, jel to veliki problem, sta se mucis toliko imas jednu magiju zove se..FORMAT C

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.