Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Postovi problem!!!

201 pregled · 18 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 18:29

Zdravo
Kao sto sam ve napisao u naslovu da imam problem oko postova.O cemu se radi?Prije 3 dana imao 260 postova,a sada 196,i kad god napisem post smanjujemi se po jedan post.Dali neko ima slican problem?
Volis spamati , do toga je
Ja mislim da je problem u mikrovalnoj ili u sihirima.
Obrati se dobrom hodži da skine ogru sa vas i vaše familije.
Mozda previse spamas pa ti brisu postove u pojedinim podforumima ?

Ili napises vise postova na temi i mod/global/admin zeli cistu temu i obrise sve i posalje u kantu ?
Spamas brate, pa ti brisu postove.
Postovi ispod 50 karaktera se ne racunaju.
Pogledaj sliku

View Image
Taj bug je odlicna stvar koju bi trebali uvesti mnogima !
codex je napisao/la:
Taj bug je odlicna stvar koju bi trebali uvesti mnogima !
meni
Aj' sad svi napišite da spama.
nema tu buga, možda se brišu teme iz indexa (baš one gdje ti ostavljaš postove ) hahaha iwdna
To ti je zato sto pises jako glupe postove, i oni ti jenostavno delete post
PoacheR je napisao/la:
spama
Et' vidiš i kad se želiš napravit' pametan, failaš. Da si bar napisao : da spama".

:*
Da bi se postovi brojali moraš da napišeš preko 50 znakova tj. da ispuniš cijeli prvi red kao i ja sad
Previse spamas :/ Zamisli kolko si spamo da su ti obrisali 70 postova ? :O Get a Life !
elitewow je napisao/la:
Previse spamas :/ Zamisli kolko si spamo da su ti obrisali 70 postova ? :O Get a Life !
Glup?
MaxYz je napisao/la:
Glup?
Kiss ;)
elitewow je napisao/la:
Kiss
Aj napokon normalan lik. Samo sam htio da vidim kako ćeš reagirati. Čestitam nalaziš se u 0,01 % membera koji su reagirali smireno.
MaxYz je napisao/la:
Aj napokon normalan lik.:) Samo sam htio da vidim kako ćeš reagirati.;) Čestitam nalaziš se u 0,01 % membera koji su reagirali smireno.:D
HAHAHAAHAHAHAHHAAHAHA :D Đe me nađe xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.