Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH - NC Groups

1.736 pregleda · 66 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 17:36

Bosnia and Herzegovina

Russia

Germany

Swiss

Spain

Serbia

Evo grupa je izasla, valjda cemo dobiti jednu :D
1.Germany
2.Russija
3.BIH [ Ako budu trenirali ] ili Srbija
5.Spanija
6.Svicarska
uuuuufff

BRUTALno BRUTALno
jbg spance i njemce bi odbio, il nekom srecom, mozda i swicu jer imaju one neke iz ARTLEZa ako se nevaram,
al et komsije bi mogli uzeti, a i ruse samo zavisi ko ce igrati...
mozda budemo imali i srece pa spance dobijemo ili neka ekipa prijavi 16:0 ko danska :D
Go Go Go momci uz vas smo ... GL BIH ,,,,, <3 pita and milan ... milane nogama ih :P
<3 BIH ... Kad smo digli se digli posle onakvog nuke-a , mozemo i uzeti minimalno jednu ;)
dobicemo rusiju i svicarsku ..

srbe, spance i svabe cisto sumnjam

Good Luck!
nik0la je napisao/la:
Slugo de ti men' reci ... imal' koja da ne da? ;)
Pa ima jedna, al trudim da se ne bude ni ona :D cu @ gradiska neki HEKTAP i to ? :D
Pa i ranije ste pobjedjivali Spaniju i Srbiju, ne znam sada za Shvicu, al mislim da cete proci ako prva 3 prolaze ^^
Milan CACA <3
milan je napisao/la:
Pa ima jedna, al trudim da se ne bude ni ona :D cu @ gradiska neki HEKTAP i to ? :D
Morat ćete doći dan ranije, obezbjedit ću vam sve... da sredimo poslednje detalje oko turnira i onda da idemo zalomiti loma ;)
nik0la je napisao/la:
Morat ćete doći dan ranije, obezbjedit ću vam sve... da sredimo poslednje detalje oko turnira i onda da idemo zalomiti loma ;)
Jel kod tebe spavanje i to ? Vodis me negdje gdje 'nase godiste' moze ? :D
milan je napisao/la:
Jel kod tebe spavanje i to ? Vodis me negdje gdje 'nase godiste' moze ? :D
Da, sestru ću poslati taj vikend za BL da ne brinem zbog vas napasnika pa onda idemo u lov na '93+ ... ;)
Ma proc cemo , samo je Srbija usla u formu GO LAQUILAAA <3 BRAT btw .kada se igra prvi metch ?
milan je napisao/la:
Pa ima jedna, al trudim da se ne bude ni ona cu @ gradiska neki HEKTAP i to ?
pa bolan kako mislis da ikog dobijemo sa tobom u timu ??

gl vam x)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.