Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konekcija za bihnet ADSL 5g

132 pregleda · 3 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 19:23

Eh vako imam bihnetov adsl 5 giga i na internetu sam non stop,hocu reci kad upalim racunar odma sam na internetu a nemogu napraviti konekciju i freezonu....

Eh ovako mi pise kada napravim konekciju :
http://gamers.ba/galerija/44077/20884/

Eh tako ljudi pomagajte!!!:D
Restartuj modem, ako ti Speed Touch Thompson onaj crni imas pozadi malu rupicu i tu ubodi iglu drzi 10ak seknudi ugasit ce se lampice bit ce crvene i opet zelene, kad to pozeleni ides na NEWTORK CONNECTION--> CREATE A NEW CONNECTION-->NEXT-->CONNECT TO INTERNET--> SET UP MY CONNECTION MANUALLY-->CONNECT USING A BROADBAND CONNECTION THAT REQUIRES A USER NAME AND PASSWORD--> upises ime konekcije i connect.I imas na www.bih.net.ba --> Freezona sve objasnjeno, a lakse ti je skinut BIHNET komunikator ima plava lampica i zelene kad je plava internet kad je zelena FZ, ali o5 moras RR modem.
Opcija trazi, malo pretrazi sajt prije nego sto postas ista
R3PL1K4N7 je napisao/la:
Restartuj modem, ako ti Speed Touch Thompson onaj crni imas pozadi malu rupicu i tu ubodi iglu drzi 10ak seknudi ugasit ce se lampice bit ce crvene i opet zelene, kad to pozeleni ides na NEWTORK CONNECTION--> CREATE A NEW CONNECTION-->NEXT-->CONNECT TO INTERNET--> SET UP MY CONNECTION MANUALLY-->CONNECT USING A BROADBAND CONNECTION THAT REQUIRES A USER NAME AND PASSWORD--> upises ime konekcije i connect.I imas na www.bih.net.ba --> Freezona sve objasnjeno, a lakse ti je skinut BIHNET komunikator ima plava lampica i zelene kad je plava internet kad je zelena FZ, ali o5 moras RR modem.
Modem mi je neki paradigm technology....i resetovao sam ga i tako i na 198.168.1.1 pa nista je***u....stalno mi se pojavljuje ona slika...i bil trebala biti upaljena ona lampica sa tri PPP..??:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.