hi

Naisao sam na ovu igru prije nekoliko dana ,s tim da sam i ranije cuo za nju nisam nikad imao vremena i limita da je skinem
, Naime, radi se o MMoRPG u stilu Need For Speeda. Imate veliki grad u kojem ispunjavate neke missije( questove) dobijate level, para, kupujete nova auta, sredjujete ih po volji i to fkt sa mnogo mogucnostima za ljubitelje detalja, trkate se sa ostalim ucesnicima (u EU pretezno svabe) , jednostavno igra je fkt fun.
Zanima me igra li je jos ko sa Balkana da napravimo neki party .
Za napomenti, igra je totalno besplatna , teska je jedno 727MB + oko 90 MB updata ,znaci 800MB
lp

Naisao sam na ovu igru prije nekoliko dana ,s tim da sam i ranije cuo za nju nisam nikad imao vremena i limita da je skinem
, Naime, radi se o MMoRPG u stilu Need For Speeda. Imate veliki grad u kojem ispunjavate neke missije( questove) dobijate level, para, kupujete nova auta, sredjujete ih po volji i to fkt sa mnogo mogucnostima za ljubitelje detalja, trkate se sa ostalim ucesnicima (u EU pretezno svabe) , jednostavno igra je fkt fun.Zanima me igra li je jos ko sa Balkana da napravimo neki party .
Za napomenti, igra je totalno besplatna , teska je jedno 727MB + oko 90 MB updata ,znaci 800MB

lp