Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Drift City

116 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 14:27

hi

Naisao sam na ovu igru prije nekoliko dana ,s tim da sam i ranije cuo za nju nisam nikad imao vremena i limita da je skinem :), Naime, radi se o MMoRPG u stilu Need For Speeda. Imate veliki grad u kojem ispunjavate neke missije( questove) dobijate level, para, kupujete nova auta, sredjujete ih po volji i to fkt sa mnogo mogucnostima za ljubitelje detalja, trkate se sa ostalim ucesnicima (u EU pretezno svabe) , jednostavno igra je fkt fun.

Zanima me igra li je jos ko sa Balkana da napravimo neki party .
Za napomenti, igra je totalno besplatna , teska je jedno 727MB + oko 90 MB updata ,znaci 800MB:)

lp
Trackmania ti je isto jaka igrica igram je i nisam se pokajao što sam je skinuo a teži 900 Mb.

A fina je i ova tvoja.
Najveća glupost koju sam skino sa neta, otišo mi limit na update i ostala čuda i onaj klijent i na kraju dobiješ glupost.
Trackmania je 10 puta bolja od ovoga.
Nikad goru igru nisam igro ...
Igra je low malo je rec',a dajte ljudi neki link od neke race igre dosadno mi je do zla Bogaaaaaaaa.
mil0s je napisao/la:
Igra je low malo je rec',a dajte ljudi neki link od neke race igre dosadno mi je do zla Bogaaaaaaaa.
http://project-torque.aeriagames.com/

Project Torque
mil0s je napisao/la:
milose , imas track maniu jaka igra pravo 700 mb zauzima
welahavle je napisao/la:
milose , imas track maniu jaka igra pravo 700 mb zauzima
E vidis toga se nisam sjetio,hvala druze skidam to,igra je extra stvarno
sine a od kad ti je Drift City RPG ??
Jeli ti ides sa autima i koljes zombije ??
Igrao sam to...to ti nije RPG.
U RPG ti spadaju:
Devil May Cry 4
Dragon Age: Origins
The Elder Scrolls IV: Oblivion

i druge.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.