Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Korisno] Svega po malo. Zahtjevi.

307 pregleda · 19 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 10:17

Ev selam gameri poceh ovaj tutorial malo vako malo nako : )

Ev sada cu dati par stranica sto se tice muzike

xPlaneta muzike
Tu imate ko slusate narodnu sve sto izadje tu se izbaci.

xUzmi me
Tu imate ko slusate narodnu sve sto izadje tu se izbaci.
Također imate filmova video klipova i strane muzike.

x4ump4
Stranica na kojoj skidate teknjake house trance hip hop ova je stranica veoma popularna u svijetu ima na hiljade korisnika.

--------------------------------------------------------------------------

xLyrics

Ako neznate neku pjsmu ali znate neki dio pjesme potrebne su wam dvije tri rijeci da bi nasli tu pjesmo onda je ova vasa stranica.

---------------------------------------------------------------------------

xYourFunny

Stranica na kojoj mozete postaviti svoj najsmijesniji video ili pregledati i skinuti neki vedeo. ( malo smijeha neskodi )

---------------------------------------------------------------------------
TELEFONIJA

xZedge.net

Zedge je stranica na kojoj imate igrice teme slike software za vas mobilni uređaj.

xMobile

Mobile9 je stranica na kojoj imate igrice teme slike software za vas mobilni uređaj.

Ako ovdje nema nesta sto nisam naveo na pm - me npr da vam treba neki program ....
@umal da zaboravim ljuitelji inne imate novu pjesmu od nje 10 minutes
Hvala. Cao.
Iskreno mislim da je za ove stranice svatko znao. Tko zna koristiti google ne treba mu ovo.
pise se zahtjevi.
epicinho je napisao/la:
pise se zahtjevi.
Kako mrzim vake furace mislite da ste najpametniji , a vi gledate neke greske jesam u skoli gledas temu a ne greske jarane [Radi gluposti pises postove ]
ammarO je napisao/la:
Kako mrzim vake furace mislite da ste najpametniji , a vi gledate neke greske jesam u skoli gledas temu a ne greske jarane [Radi gluposti pises postove ]
bolje ti je sad ispravljat greske btw bolje biti pismen neg znat pisat teme
epicinho je napisao/la:
bolje ti je sad ispravljat greske btw bolje biti pismen neg znat pisat teme :r
^^

Post dobio šamar od KillaOR

MaxYz je napisao/la:
Iskreno mislim da je za ove stranice svatko znao.;) Tko zna koristiti google ne treba mu ovo.:)
Ako si dovoljno na ovom sajtu znao bi i sam da 99% ne koristi google.
@epicinho - covjek neshto pametno napise ti mu ispravljash pravopis + spam, nit si odgovorio na temu datu.

Hvala za link dati .
I love techno xD
nobodyy je napisao/la:
Ako si dovoljno na ovom sajtu znao bi i sam da 99% ne koristi google.
@epicinho - covjek neshto pametno napise ti mu ispravljash pravopis + spam, nit si odgovorio na temu datu.

Hvala za link dati .
I love techno xD
Jarane nisam im ja kriv što ne koriste google.Bolje je da ga nauče koristiti nego da im netko sve servira.
Vad je napisao/la:
-Ako nije c/p bar se potrudio.
Nisam c/p , ja se potrudim da objasnim nekom mene on osamari :(
ammarO je napisao/la:
Nisam c/p , ja se potrudim da objasnim nekom mene on osamari :(
Nice potrudio si se.
A vi gore pametujete.
Uopšte ne gledate teme uđete na gamers.ba i samo ostavite tako upaljenog.
Svaki dan piše mogu li naci crack dajte mi crack daj te mi MP3 zike dajte mi film. Linkovi windows 7.
Dečko se potrudio. Možda više sjedio ali bar je napisao za razliku od pojedinaca
UZI je napisao/la:
Nice potrudio si se.
A vi gore pametujete.
Uopšte ne gledate teme uđete na gamers.ba i samo ostavite tako upaljenog.
Svaki dan piše mogu li naci crack dajte mi crack daj te mi MP3 zike dajte mi film. Linkovi windows 7.
Dečko se potrudio. Možda više sjedio ali bar je napisao za razliku od pojedinaca
Mah , ovdje se gleda ko ti je dobar drug da srusi pola gamersa nea veze nagradit ce ga dat ce mu jos moderatora .

Hvala na pohvalama.
Koliko sam upucen katz.cd je warez jer je svaka sitnica na njemu warez ;)
Probaj to ispraviti ^^
Hvala ti, ev pogledat ću ovo za mobitele :)
Potrudio si se za razliku od nekih, ali ipak oni koji skidaju pjesme, filmove, igre ITDITD, i oni koji znaju koristit google, ove su im stvari nepotrebne.

Da napišeš neznam kakav tutorijal, bit će aktuelan par dan i kasnije će se zaboravit.
Korisno od tebe, i svaka čast za trud, but katz.cd ti je warez stranica,a warez je zabranjen na gamers.ba . Ispravi to
epicinho je napisao/la:
pise se zahtjevi.
Ti meni nešta govoriš pišes malim slovom početak rečenice.
ammarO je napisao/la:
Mah , ovdje se gleda ko ti je dobar drug da srusi pola gamersa nea veze nagradit ce ga dat ce mu jos moderatora .

Hvala na pohvalama.
'Aj ne seri majke ti

Ti, kao i većina ovog portala, radiš neke "tutorijale" samo radi aplauza Ako ćeš tako radit', nemoj nikako.

btw, warez.
4rm4n1 je napisao/la:
'Aj ne seri majke ti :r

Ti, kao i većina ovog portala, radiš neke "tutorijale" samo radi aplauza :r Ako ćeš tako radit', nemoj nikako.

btw, warez.
Barem ne serem po svakoj temi kao NEKI.
4rm4n1 je napisao/la:
'Aj ne seri majke ti :r

Ti, kao i većina ovog portala, radiš neke "tutorijale" samo radi aplauza :r Ako ćeš tako radit', nemoj nikako.

btw, warez.
qme... budi iskren... koliko je zadnjih tema bilo korisno??
Na gamers.ba od 20 tema 2 su korisne, ostale su spam ili neke gluposti. OK kad nekom treba pomoc pa trazi nasu asistenciju... ali kad neko digne temu jer se nafurao gledajuci neki Avatar, Pokemone ili Fifi i cvjetno drustvo...cisti apsurd. Momak je mozda imao namjeru da digne tut, jer se nadao aplauzu... Ali aplauz treba biti motiv ovakvim temama ;)
Onda bi bilo manje spammova a vise ovakvih tema...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.