Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

269 pregleda · 27 odgovora · otvorena 30.01.2010. u 21:36

Neznam jeli vec bila tema , ali evo taman doso s premijere Avatara tu u Mostaru. Znaci meni je film prejak , pravo se zadas.

Vasa misljenja o filmu ? ( tko je gledao naravno )
dobra 3d animacija pravo .... Sam kraj je malo pretjeran al et ...

Sve u svemu 9/10
http://www.gamers.ba/forum/10/93374/1/avatar/
Po traileru je film vrh a i smatram ga vrhom.
Posto nisam pri lovi nisam isao ni na jednu premijeru u Sarajevu pa sad cekam 1 da ga skinem ^^
Inace sam fan ovih fantastika pomjesanih sa avanturom (lotr, hp, underoworld, hulk itd. ^^)
Kolko traje ?
predobarrr najjaci film svegam 9-)9-)

piC to moras gleda u kinu ;);)

zar je tolika recesija pa nemat 5-6 km za kino ? :S
carNage je napisao/la:
predobarrr najjaci film svegam 9-)9-)

piC to moras gleda u kinu ;);)

zar je tolika recesija pa nemat 5-6 km za kino ? :S
Mah znam brate ali vjeruj mi kada se brines o sebi ima vaznijih stvari za kupiti novcem od plaitit kartu za kino ^^
Vidjet cu sta da izdvojim pa odem kada se nekad bude emitovo :)
Da ti objasnim situaciju :

Sam zivim, nemam podrske roditelja, jedva sta zaradim honorarno, placam rezije, skolujem se i srecom nemam djevojke.
5-6km je meni i previse brate ^^

Samo 150 min :(
Ajd kad sam mogo lotr 3h izdrzat mocu i ovo vala :D
piC je napisao/la:
Posto nisam pri lovi nisam isao ni na jednu premijeru u Sarajevu pa sad cekam 1 da ga skinem ^^
Inace sam fan ovih fantastika pomjesanih sa avanturom (lotr, hp, underoworld, hulk itd. ^^)
Kolko traje ?
Traje 150 min. ( 2 i pol sata )

@ Asea

Pacenik.
piC je napisao/la:
Kolko traje ?
Ovako znaci!!

Ako si fan takvih filmova( i ja sam) AVATAR i 2012 su napravljeni filmovi za tebe , ali i za sve!

po meni najjaca 2 filma sto sam ikad gledo , a pogledo sam ih xxxxxxx
Pa gle ovo, trailer sam gledo ali i to je bilo dovoljno da uocim neke stvari.

Ona plava rasa je jako il sasvim ista kao i kod jednog lika iz Final Fantasya X a lik je Kimahri, evo njegovih klipova:

FFX Kimahri

A prema radnji je veoma slican Final Fantasy The Movie ko je gledo. E sad ne znam jeli James C. neki potajni fan FF-a pa su se desile ogromne slicnosti u likovima, radnji i sto sam zaboravio rec izgledu okoline jer mi Avatar izgleda ko plagijat FF serijala.

Jedino mi je krivo sto su Avatar nazvali medju najboljim filmovima desetljeca preko ledja koncepcije FF-a.
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
Ovako znaci!!

Ako si fan takvih filmova( i ja sam) AVATAR i 2012 su napravljeni filmovi za tebe , ali i za sve!

2012 pregledo jedno 12 puta :)
Inace pratim svaku naucnu fantastiku i avanturu (mix po mogucnosti) koja izadje.
Jos ovaj Avatar da pregledam i to je to ^^
Imas li jos sta preporucit :P
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
Ovako znaci!!

O ukusima se ne raspravlja, al brate, 2012 SUX ..
Film mi je tolko glup, nije me drzo zainteresiranog vise od 5 minuta . .

Takodjer pogledao XXXXXXXXXXXXX filmova . .
piC je napisao/la:
2012 pregledo jedno 12 puta :)
Inace pratim svaku naucnu fantastiku i avanturu (mix po mogucnosti) koja izadje.
Jos ovaj Avatar da pregledam i to je to ^^
Imas li jos sta preporucit :P
Ja ga pregledo 2 puta zaredom eto ono brate jaci mi je film od titanika...ne znam , vjerovatno si pogledao underworld resident evil serijale(smijesno da ti preporucujem jer jesi)

evo ti jedan horror noviji sto sam gledo

Drag me to the hell

prejak film isto
Film je odličan ako ga gledaš u kinu (zvučni efekti), isto kao i 2012. No, ima puno, puno boljih filmova.
Film u kinu je odlican pogotovo u 3D Verziji ... Efekti su prejaki...
Odlicno su uradili 3D ..

Ima dosta zanimljivih stvari , sto i ne cudi jer su na filmu radili oko 15 godina , samo mala zamjerka vec unaprijed znas sta ce se desit' u filmu , da ce glavni glumac ostati u tijelu Avatara , i ostat' i borit' se na njihovoj strani !
oblacic je napisao/la:
Odlicno su uradili 3D ..

Ima dosta zanimljivih stvari , sto i ne cudi jer su na filmu radili oko 15 godina , samo mala zamjerka vec unaprijed znas sta ce se desit' u filmu , da ce glavni glumac ostati u tijelu Avatara , i ostat' i borit' se na njihovoj strani !
Nisu na filmu radili 15 godina već je priča bila izmišljena prije 15 godina, ali tada tehnički nije bilo izvodljivo raditi taj film. Zato je James Cameron izvukao iz svoje "ladice" priču i odradio film.
Kao prvo , vec ima tema i o tom a i sveopste o filmovima tako kad bi za svaki film digli temu ja ne znam

Drugo,necu ga ni gledati jer ne volim tip filmova svemirci,transformesi,strumfovi i slicno.
Vise gotivim realnost.
gledo ga kući
nako film,zanimljiv,ali traje čitav dan,pa mi je dosadan >_>

baj d vej
okle nam kino u mostaru?
ma gledo ga prije vise od mjesec dana,nema sta film je stvarno dobar,ali ga vala nebih opet pogledao,guzovi mi utrnili:|
Film je Fenomenalan..ja sam ga gledao u Cinema City-u 2x i extra je od zvucnih efekata,pa do 3D animacija..vrh..nema dalje..
Samim tim sto ga je James Cameroon rezisirao-poznat kao i reziser Titanica..film je fantastican i sve rijeci hvale sto se tice filma :D
Gledao od kuće, a i planiram ga gledati u kinu.
- Iskreno vala, nije mi nešto.. ali je nadmašio titanika, smješno.
Vjerovatno uz te efekte u kinu, biće jače..

8/10 od mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.