Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Archie

428 pregleda · 23 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 23:52

Yo 'ssup.

Ovaj put na repertoaru sig i wall od prosle teme koja je obrisana ( ovaj put za(h)valjujem Jasonu i Morganu)

Sig

Wall:

cnc.

zato sto mi ova 2 siga nisu nesto,pogotovo 1.,dakle,izgleda mi nekako "nedovrseno",al wall mi se jako svidja ^^
EIDT: moze samo link texture sa walla?

Izvrsno nanem', posebno mi se wall sviđa ^^
Dobar, dobar.
I sviđaju mi se imena sigova, a ne neko stavi "ance sig", "War sig" i slično ^^
strashan decko

drugi sig imbatic depth ... prvi sig si mal zakenjo, al si se s wallom iscupo (sto li)

keep it up padawaneeh :]

Sig si malo isfušerio, ali je wall fakat prelijep

Svaka čast

Svaka cast 

Edit torQ7u:
Nemozes ti davati ocjenu od pet zvjezdica!

Post dobio šamar od torQ7u_

+1 za wp !
GG

Sig low
Wal mi se nesvidja jednostavno 

Malo je sig losiji,al zato je wall predobar 
Nerealno mi je ovo davanje bodova, evo torq dao top zvjezde...zna se za kakve se radove daju te zvijezde, ako cemo vec posteno i kvalitetno davati tj. ocjenivati.
Nije ovo jos ono NESTO.
Wall sam vidio i nije losa idelja ali nije sad nesto ajmo reci WOW, too simple.
A sto se tice siga kvalitet mu nije od ruke, ako si konto neki smudge style fulio si, boje nisu uklopljene, nema neke idelje, font nije nesto, pogledaj kako se font prilagodava sigu kod radova od elDina...
Neka realna ocjena za oba rada:

Znam te, odavno si ovdje, hocu da budem sto objektivniji tako, nemoj da bude neke ljutnje =)
smoki je napisao/la:
Nerealno mi je ovo davanje bodova, evo torq dao top zvjezde...zna se za kakve se radove daju te zvijezde, ako cemo vec posteno i kvalitetno davati tj. ocjenivati.
Nije ovo jos ono NESTO.
A sto se tice siga kvalitet mu nije od ruke, ako si konto neki smudge style fulio si, boje nisu uklopljene, nema neke idelje, font nije nesto, pogledaj kako se font prilagodava sigu kod radova od elDina...

Znam te, odavno si ovdje, hocu da budem sto objektivniji tako, nemoj da bude neke ljutnje =)
Ma ne ljutim se ba, sto bi se ljutio. Priznajem i ja da sam malo ovo i na brzinu odradio, samo eto da ima sta da se postavi. Nije kao ono npr. sto sam za contest radio, taj rad sam dosta dugo radio. Sto se siga tice, nisam bas neki fan onih eldinovih sigova, lijepo je na oko i sve to, ali nesto im fali, ne znam sta, ne mogu trenutno da definisem. Sto se fonta tice, to zna uklopiti.

Hvala na komentaru.Prihvatam sve kritike i pohvale, svi su dobro dosli.
radovi ti suxaju

2/5 ( trud )

still beginer

Post dobio šamar od ultranumb

smoki je napisao/la:
Nije ovo jos ono NESTO.

Kakvim i kome takve zvjezdice

Meni se iskreno svidja drugi wall, nesta licno

Malo jako ^^
Wall na desktopu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.