test
Diskusija
U kanti
- Forum
844 pregleda · 42 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 20:25
KillaOR je napisao/la:
Po nekom mom skromnom misljenju samo nezrelim osobama je zanimljivo spamati, nabijati postove ili chatati preko tema..
Nek mi jedan od vas kaze samo poentu toga sto ste radili, skidam vam kapu...
Ovo je krenulo drugim tokom, kad je pocelo nocno spamanje ustvari tad nije bilo spamanje vec chit-chat, digne se tema oko 1-2h ujutru max 10-15 ljudi je bilo, prica ide normala nit zbog spamanja, postcounta nit aplauza, znaci cisto druzenje, kasnije se tema brisala i postovi da ne bi usli u post count.
Vremenom sve vise ljudi je dolazilo pa se sve okrenulo, postalo spam i aplauzi se trazili tako i meni bezveze postalo tacnije zgadilo. Normala je da bilo cega GAZZEL i djecija bagra postane dio to i propadne pa i chit-chat, a i ta tema za Ginisa je bezveze, narusavanje koncepta normalnog chit-chata i portala.
Bilo je lijepo prije al nema smisla vise, zato i treba ukinut.
Vremenom sve vise ljudi je dolazilo pa se sve okrenulo, postalo spam i aplauzi se trazili tako i meni bezveze postalo tacnije zgadilo. Normala je da bilo cega GAZZEL i djecija bagra postane dio to i propadne pa i chit-chat, a i ta tema za Ginisa je bezveze, narusavanje koncepta normalnog chit-chata i portala.
~ Stvarno ne bih volio da se atmosfera medju vama moderatorima/global moderatorima pokvari.Ajde zamislite sami na sta bih to izgledalo svak bi gledao sebe a bilo bih "J**O OSTALE" zato vas fino molim pomisli te kako je riddle-ru frajer vam je ostavio forum na povjerenje nada se da ga necete iznevjeriti i zato bi vas jos jednom apelujem pamet u glavu,post gore post dole 
~ Eto toliko od mene sretno !!!

codex je napisao/la:
Ovo je krenulo drugim tokom, kad je pocelo nocno spamanje ustvari tad nije bilo spamanje vec chit-chat, digne se tema oko 1-2h ujutru max 10-15 ljudi je bilo, prica ide normala nit zbog spamanja, postcounta nit aplauza, znaci cisto druzenje, kasnije se tema brisala i postovi da ne bi usli u post count.

Otkad je ovaj spam petkom, nikad nisam ni post napisala.. Jer spam nije spam ako je dozvoljen, meni lijepse spamat kad nesmijem, a ne kad mi neko dozvoli da spamam.. Slazem se s tobom u potpunosti, ono sinoc.. Strava.. Raspad sistema..

~ Rya
ah, sta rec drugo neg djecja posla,a posto su ovde 90% ta djeca,bujrum vam
(blazze diže temu) Svi protiv Jasona (osim 5 likova) , dok se on ne javi/digne temu i onda svi za Jasona (ima izuzetaka). "Okrece te se kako vjetar puše". Opet ste zajebali niste poštovali Jasonovu temu (nije ni on), ebo post "AAAAAAAAAAAAAA". To je trebao biti chat...
Nismo se urotili protiv tebe, samo želimo neke promjene (u vezi spam teme).
Nismo se urotili protiv tebe, samo želimo neke promjene (u vezi spam teme).
Jes me boli ćuna ..
Ni iz dzepa ni u dzep ..
Ni iz dzepa ni u dzep ..
StealtH je napisao/la:
Ma jarane zaboli me qrac iskreno. Kome smeta moze da nam ga pusi. Meni bas bilo zabavno, i to je jedino sto je bitno. Ionako ce to riddloni izbrisati iz baze kad dođe i gotova stvar. Ne znam sta ste se usqrcili svi nesto. Sad svi pametni odjednom, nikom se ne spama, svi odrasli. Gledam tamo fallen mali pise "a sta ces djeca". Pa j**o ja tebi dijete nerođeno, nemas 13 punih i ti ces nekome govoriti da je dijete. Popio si 666 banova sto zbog spama, sto zbog toga sto ti je IQ manji nego kod mog hrcka i ti se sad nasao pametan da nekoga kritikujes. Onda vidim dosta ih pise odobrio Jason sto bi mi snosili posljedice. Jel to vas Jason natjerao da spamate? Sinoc Jason kralj, Bog, Isus, a danas kad su pocele price o mogucim banovima lizete qrac tamo nekom vLex-u. Ne znam kako vas nije stid ba. Sad cete vi meni govoriti da sam debil, idol, da mi je vazan postcount. Prije spam teme sam imao 700 postova koje sam skupio u 2.5 godine otprilike. Spamao sam zato sto mi se spamalo. Zato sto je bilo zabavno. Nikakvu ulogu tu ne igra Jason ili bilo ko drugi. Nije me niko zvao da spamam, niti sta slicno. Dakle spamao sam zato sto sam zelio da spamam. I da sad mi je drago, i cini mi se da mi je i qrac narastao oko 5 cm. Vidim spominjete i nekakav respect, ovo ono, ali brate sto bi mene bolio qrac za respect nekoga koga nisam nikad upoznao, ne znam kako se zove, ne znam odakle je, samo mu nick znam. I zasto bi mene bilo briga da li on mene postuje?! Ovo mi je ionako mjesto gdje naletim kada nemam sta drugo da radim. I ne kontam sto vi dizete toliku frku oko toga. Niko od vas nema dovoljne ovlasti ovdje da uradi nesto po ovom pitanju dok se ne konsultuje sa riddle-om ili bU-om ili bilo kim drugim. Ja cu vjerovatno dobiti ban zbog ovog posta ali iskreno ne dira me to bas u srce. Jednostavno sada smo vidjeli vas karakter, sinoc jedno lice, jutros drugo i po msn-u naravno sto je Jason vec spomenuo.
I da sada Jason opet postavi onu temu ja bih opet nabio 2k postova, cisto iz zajebancije.
Pozdrav ekipi koja je spamala sinoc (Jason, Lav, GAZZEL, aldiN, nAN3 i ne znam ko jos).
I da sada Jason opet postavi onu temu ja bih opet nabio 2k postova, cisto iz zajebancije.
Pozdrav ekipi koja je spamala sinoc (Jason, Lav, GAZZEL, aldiN, nAN3 i ne znam ko jos).
najgore ti je kad je covjek licemjeran i laze samog sebe :]
spamo jesam nemam razloga da lazem da nisam
prije te noci sam imo 240 postova dovoljno govori
nit trazim neciji respekt sa ovog sajta nit ga zelim , ko ste vi u stvari uopste ?
Ja sam izbriso sinoc temu, nisam mogao uci na site 10 min, ne znam koji q seres Enese, sve se moglo drugacije zavrsiti, ti nesto dizes temu 
Ponasate se isto djeca !

Ponasate se isto djeca !
nera_f je napisao/la:
Ja sam izbriso sinoc temu, nisam mogao uci na site 10 min, ne znam koji q seres Enese, sve se moglo drugacije zavrsiti, ti nesto dizes temu :S
Ponasate se isto djeca !
Ponasate se isto djeca !
Prosjek godina 16-
Necemo se lagati, sto jest jest.
Ne kontam zasto je vama svima cilj da ponizite nekoga? Da mu ga uvalite sto nize..
Zasto je Jason u vasim ocima neki debil ili sta ja znam? Zato sto zivi zivot kako je njegovom qrcu volja? To vama toliko smeta?
Stvarno ne kontam sta vidite u tome sto jedni drugima nesto psujete, ponizavate jedni druge.. je li to zavidite nekome, pa se tjesite time da ste ga ponizili na neki nacin? Ko tudje mane stalno trazi, spominje, prepricava.. sam ih ima vise nego on, boji se.. a to vi upravo radite.. ne?
Zasto je Jason u vasim ocima neki debil ili sta ja znam? Zato sto zivi zivot kako je njegovom qrcu volja? To vama toliko smeta?
Stvarno ne kontam sta vidite u tome sto jedni drugima nesto psujete, ponizavate jedni druge.. je li to zavidite nekome, pa se tjesite time da ste ga ponizili na neki nacin? Ko tudje mane stalno trazi, spominje, prepricava.. sam ih ima vise nego on, boji se.. a to vi upravo radite.. ne?
sve su to ljiubomorne duse
Da sam ja tada bio budan možda bi i mene prenijelo. Što se mene tiče spamaj koliko god hoćeš, meni ni iz đepa a ni u đep..
Vidio sam temu i kada sam vidio broj odgovora tako sam i izasao sa teme.
Sve je u redu, naspamati par postova vise, malo se druziti sa rajom, smijesne slike i klipove postavljati ali ono ..
Ono je dno dna sto sam ikad vidio na ovom site-u. Banovan sam dosta puta, sa razlogom ili bez, ali nikada nisam na jednoj temi napisao 2k postova. Previse si zasro sa onom temom a ovu si temu otvorio samo da ti se idoli uvlace u guzu da nebi popusio gmoda. Budimo iskreni, kazes ne j**e ti se za ovaj site i briga te da izgubis gmoda ?! Kada si ga jednom izgubio zasto si ga opet trazio ?!
Mozes mazat oci onim aplauzima raji kojoj je aplauz dovoljan da zaboravi sta je bilo i da te pravda. Pao si gdje ni jedan mod, gmod ili admin nije pao a to samo u zelji da te raja respekta. Respektovat ce te ovi idoli poput tebe sto su nabili 2k postova za jednu noc i niko vise.
baj baj...
Sve je u redu, naspamati par postova vise, malo se druziti sa rajom, smijesne slike i klipove postavljati ali ono ..
Ono je dno dna sto sam ikad vidio na ovom site-u. Banovan sam dosta puta, sa razlogom ili bez, ali nikada nisam na jednoj temi napisao 2k postova. Previse si zasro sa onom temom a ovu si temu otvorio samo da ti se idoli uvlace u guzu da nebi popusio gmoda. Budimo iskreni, kazes ne j**e ti se za ovaj site i briga te da izgubis gmoda ?! Kada si ga jednom izgubio zasto si ga opet trazio ?!
Mozes mazat oci onim aplauzima raji kojoj je aplauz dovoljan da zaboravi sta je bilo i da te pravda. Pao si gdje ni jedan mod, gmod ili admin nije pao a to samo u zelji da te raja respekta. Respektovat ce te ovi idoli poput tebe sto su nabili 2k postova za jednu noc i niko vise.
baj baj...
-Kofa neka faca ako imas puno postova... ?
-Akad pogledas postovo spam..
. Nema nista pametno da kaze
-Akad pogledas postovo spam..
. Nema nista pametno da kaze
KillaOR je napisao/la:
Po nekom mom skromnom misljenju samo nezrelim osobama je zanimljivo spamati, nabijati postove ili chatati preko tema..

Bio sam budan kad se tema otvorila, kad je bilo oko 900 postova i odmah sam ugasio firefox i leg'o spavat'. Znam da će bit' belaja kad dođe riddle, siguran sam.
On ode i prepusti sajt ovima. Bad move. Fino je nekada zaspamat' ali ovako..

Ja jesam spamao, znam, i nisam baš neki čovjek za reći da ne valja spamat', ali .. šta da kažem?
Za ovo je odgovoran Jason jer je on, kao autor teme i kao član administracije, dozvolio sve ovo i čak učestvovao u istom. Samo čekam reakciju riddlea.
Mislio sam da si odrastao, da te briga za ovim glupostima i da ćeš svoju funkciju global moderatora i jednog od najutjecaljnijih ljudi na ovom portalu izvršavati profesionalno, kako dolikuje toj funkciji. No, čini se da sam fulao. Žestoko fulao. Pao si mi u očima. Možda ja nisam neko za tebe, al' do jučer si bio, barem za mene, jedan od normalnijih članova.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Neću se ja uopšte zamariti ovime, vidim da je sajt propao jer su članovi administracije (čast nekima kojih ima, nažalost, vrlo vrlo malo) opet dobili duh petogodišnjeg dijeteta kad mu dadneš nešto da se igra.
Doći će riddle, znam, i tad će te vi vidjet' SILU XD
Ma lol ljudi dajte budimo realni Spy je bio je***o dijete dok nije dobio moda spamo raju da mu posjecuju profil furo se na lava sa fazonima sad tu glumi neku gospodu i nekog boga da je on tu glavni u fazonu je***i
i on i ona njegova dama
i on i ona njegova dama
Ma joj , sada je njima krivo sto oni nisu pisali ..
Mah , pusti price^^
Mah , pusti price^^
piC je napisao/la:
Vidio sam temu i kada sam vidio broj odgovora tako sam i izasao sa teme.
baj baj...
baj baj...
ima par dobrih postova na temu i raduje me to da raja razmislja svojom glavom a ne da im neko namece nesto
Gdje ste bili kad su skakavci otvarali teme pa su samo neki spamali koji imaju muda? a? sto tad niste naspamali bar 200 postova nego ne smijete aaa bannnnn aaa
jadni ste i vi a i ovaj Jason mozda je lik rega u RL al ovdje se poonasa ko kakav debilicic koji se dokopoao vazne pozicije.. isto tako i gazzel iz dana u dan me iritiraju tvoji postovi al bmk ne znam te u rl mozd anisi takav kako se prestavljas preko tastature..
ae zivili
nemojte sta zamjeriti ja sam korektan bio a i ostao
FrixioNz je napisao/la:
~ Stvarno ne bih volio da se atmosfera medju vama moderatorima/global moderatorima pokvari.Ajde zamislite sami na sta bih to izgledalo svak bi gledao sebe a bilo bih "J**O OSTALE" zato vas fino molim pomisli te kako je riddle-ru frajer vam je ostavio forum na povjerenje nada se da ga necete iznevjeriti i zato bi vas jos jednom apelujem pamet u glavu,post gore post dole 

Ne mogu vise da gledam kad ti pises postove koji su gramaticki neispravni. Nisam ni ja neki gramaticar, da znam sve, ali bar osnovno ono znam.
Ovo sto ti pises "Ajde zamislite sami na sta bih to izgledalo" me toliko iznerviralo da sam te morao citirat.
Valjda si u osnovnoj naucio da se samo u prvom licu govori bih a u ostlim licima jednine i mnozine se pise bi
Eto , samo da znas ubuduce
No HARD feelings@tema :
Ne znam stvarno je li potrebno toliko spamat na ovim temama, napisao sam 4-5 postova na prvoj temi koju je ,cini mi se Jason otvorio i bilo je sve normala.
Pogledao sam i temu od jutros i vidio da su neki bas retardirano spamali ( tipa volim te... ; bsadsadsad sadasdASDASD i sl. ).
Mislim da treba ukinuti ovaj tip tema , bar dok se riddle ne vrati, ili dok neki od nadleznih daju odgovor na sve ovo.
Tol'ko od mene, chuss

cheers
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.