Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]aero0 2

191 pregled · 13 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 11:34

r8

Posto sam u obzir uzeo oba rada ide 2ca. Ovaj prvi i nekako moze proci (mada si mogao jos malo sharpena dodati) ali ovaj drugi je slab. Inace tehnika crno-bijelih sigova nije bas popularna jer ne daje zivot sig-u i tesko se u ocava sta je radjeno na njemu.
Prvi mi se svidja boje se uklapaju i flow nije los malo mi je prazan u desnom dijelu

Nevolim crno-bijele sigove tako da to necu komentirati

prvi rad mi se svidja, fine si uklopio boje....drugi rad mi se nesto malo manje svidja...

sve u svemu dobro je

Prvi je dobar, dok je drugi nekako ne uklapaju se boje, nisi trebo crno bijelo :/

Ev jedna solidna ocjena^^

Prvi mi se svidja fino si uklopio boje dok mi je drugi nekako taman i nesvidja mi se.

Ocjena :

Mislim da je ocjena solidna.

Prvi mi se rad sviđa, boje si pavo dobro uklopio, a što se tiće drugog rada ne sviđa mi se, iako preferiram dark radove, ali definitivno se ne uklapaju ove boje kod sigova.Nastavi se trudit i radit i bit će rezultat.
Dobri radovi, lijepo si uklopio boje u prvom radu, svidja mi se bash prvi rad. Drugi rad je isto dobar, samo mi se nekak' ne svidja bash, ali nije moje da govorim, tebi svaka cast na trudu.

Ti mene j**i, ako ja ovog ninđu nisam negdje vidio ...

- - - - -

Vidio si jer je momak član još nebrojeno FA foruma. Njegovi su radovi. <3
Ovog nindu je radio slicno i smoki ako se nevaram

Sve u svemu radovi su solidni moglo je se to jos ljepse doradit al eto dobio solida ocjenu ..
Prvi sig sam vidio milion posto samo ne znam gdje !?

Al ako je tvoje onda

Jer mi se samo taj prvi svidja,drugi mi nije nesto.

I sry ako je tvoj prvi sig al ja sam ga vidjao prije
Ovde' samo neko citira copy link za zvezdice i tak' oceni

Svi ste vidjeli prvog nindju jer ima 1000000 triliona je****h sigova s njim, sta se pravite budale ba, dokaz'o je covjek da on radi.

Prvi sig:

Drugi sig: Samo zato sto je crno bijeli

Keep it up

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.