Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]Info Card

215 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 20:44

Pozz gameri/ce ....Ovako napravio sam svoj prvi "rad" u PS al ne u CS nego pomocu obicnog PS7.(cekam novi racun da skinem CS3) .Rad nije nesto al eto..Pls nemojte odmah dizat frku jer tek sam pocetnik u PS...
Ne [RQ] RQ stavljas kad ti treba neki rad,na ovo stavi [PIC] I nick svoj il' nesta drugo
rq ftw

paša , google tacka ba => tutorials nafuras se malo 2 dana tuces probavas djide midje skontas folova nesto svoje malo napravis pa onda jos vjezbas pa onda postavis da ti ocjenjuju itd.
Eh vidis ti sebe dovodis sam u loshu situaciju.Ovaj rad bio prvi ili deseti ti neche niko ama bas niko pohvaliti i ti to mozes pogresno protumacit i onda belaj...vjezbaj vjezbaj vjezbaj ,citaj photoshop faQ ...treba dosta truda prva i najveca zamjerka FONT OCAJAN.
Promjeni [RQ] u [PIC]

Jos jednu sam gresku uocio. Gender je spol a ne godiste,,,... Dobro za pocetak samo ispravi greske
RQ-RQ,jbg,edituj temu na [PIC] info card...
@ info

jednostavno,ne valja nikako
Info car se pravi na duplo manoj rezoluciji Sve u svemu si pocetnik pa jos moras da se praksas.

Ocjena:

Inace info card se mnogo duze pravi da bi necemu valjao.

Vježbaj još puno

btw,

Mani se tih info kartica, trazi tutove za stvari na kojima se moze napredovat, pocni od sigova, pa predi na wallpapere ......
Neznam ko je poceo ove vrste tema, ja sam jednom digo info card temu da vam bude ljepsi info, i svi onda poceli radit te info kartice. Tek instalirate ps i odma info card ? sta ce ti info card ? sta mozes s njom postic ?
Iskreno ovo ne liči na išta što valja. BTW Gender je spol,znači tu napišeš Male ili Female.

~ Za trud

~ Jer je prva

~ Nemoj' crveno ljebat !

~ Previse tamno

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.