Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SVK vs BIH [clanbase] 31.01.2010

3.270 pregleda · 145 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 00:05

Edit : GG

<3 milan

Dobro veče/jutro (kako kome ) !
~Odmah na startu da vam kažem da pročitate temu do kraja !

Tri puta pišem istu temu svaki put slučajno stisnem back ili nesto drugo !

Kada sam postavio temu cs team bih diskusija bilo je dosta odgovora i dobrih i loših (spam većinom ) ! I pre par minuta uđem na temu da vidim imali šta novo .Vidim zadnji post na temi i ono prophe7 ostavio link od CB gdje pise kad BIH igra !
Da izvršim c/p posta njegovog ovde ko neće da traži njegov post na prošloj temi "za lineup nisam jos siguran, ali znam da ce do nedelje valjati =D .

Cup CS 1.6 NationsCup XIII International (Platform: PC)

->>Match počinje u nedelju 31.01.2010 u 22:00 !<<

Sudije : Cartman & osi

Da pratite match preko steam-a hltv.org izbaciće oni ostale detalje
-Ko sve igra u ekipi , u koliko sati , ip za praćenje match-a itd.
Vaše je da u toku dana odete na njihov sajt i potražite ip za gledanje match-a a isto tako pratite ovu temu da ne postavljaju ostale ninje razne teme tipa kad igraju i gdje mogu naci hltv ip ...

Team Slovakia

Team BIH

-Ovde sve pise ako ne kontate

Molim za fine komentare npr. ko će pobjediti , po čemu ste zaključili da će ta ekipa uzeti , koliko poznajete igrače iz ekipa itd . jednostavno da ne pišete GL BIH , GL SVK itd. !
Pišite dosta toga da se ima šta pročitati i prokomentarisati .

Ako primjetim kakavu svadju i spam ogroman sve cu vas posamarati !Brisem svaki dan preko 100+ postova a ako sad pretjerate samo cu samarati

GL & HF

Edit : Tema stoji u zanimljivima zbog toga sto ce index do 10 ujutru biti zatrpan a onda ce poceti raja pisati gdje ima da se gleda bih (ip) i tako to znaci kad zavrsi match ide iz zanimljivih ! Tnx
dwts je napisao/la:
LOL ,tebi bas nije dobro ?

GL BiH dobijamo kao sto je gore neko napisao kakav stan ovo ono ,pa pita igra za MYM -_-
mozda mala sala?
Mozda se malo zezam?

Drugo: Brate skontaj, pita je nas najbolji igrac, a oni imaju 3 najbolja igraca, e ba, raspitaj se malo za FU.SK i kakvi igraci igraju u njemu

Ali eto, nadam se da cemo ih dobiti, ipak smo kvalitetniji.
IFC je napisao/la:
mozda mala sala?
Mozda se malo zezam?

Drugo: Brate skontaj, pita je nas najbolji igrac, a oni imaju 3 najbolja igraca, e ba, raspitaj se malo za FU.SK i kakvi igraci igraju u njemu

Ali eto, nadam se da cemo ih dobiti, ipak smo kvalitetniji.
haha nemogu da vjerujem ,bas me nasmija .

Nemoze 3 igraca vs jednog ?
Soble igracina ! Znaci strasan lik,prophe7 isto lik igra u nekom austrijskom klanu ako se ne varam kao i crp. i sad je neki FU.sk bolji klan od prophe7ovog ili crpovog ?

Ajde eto i da jeste bolji ,to nista nemora i nece da znaci .
A sa MYM-om ti klanovi nemogu sto je normalno .
Mislim da nece biti nesta tesko ,i prosle godien je igrao dev1 masina pa su bili porazeni .
dwts je napisao/la:
haha nemogu da vjerujem ,bas me nasmija .

Nemoze 3 igraca vs jednog ?
Soble igracina ! Znaci strasan lik,prophe7 isto lik igra u nekom austrijskom klanu ako se ne varam kao i crp. i sad je neki FU.sk bolji klan od prophe7ovog ili crpovog ?

Ajde eto i da jeste bolji ,to nista nemora i nece da znaci .
A sa MYM-om ti klanovi nemogu sto je normalno .
Mislim da nece biti nesta tesko ,i prosle godien je igrao dev1 masina pa su bili porazeni .
Evo mala lekcija u cs-a

Znaci FU.SK je medu najboljim Istocno Evropskim klanovima zajedno sa ovim Poljacima.....
Ja koliko sam pratio njihove igrace, momci ubijaju ali bas.

Prohph7 nam je capiten, samim tim nosi veliku ulogu. Njega najvise volim od sviju jer je to prihavatio da radi, a vjeruj mi NIJE TO LAGANO. Igra za ARTLEZ ekipa koja je smjestena u AUSTRIJI. Sto se tice crp-a zivi u Austriji i igra za ULTIMA RATION, ima kretnje nevjerovatne, onako kretanje jos nigdje nisam vidio
I da FU.SK je bolji od oba klana. Zasto? Pa eto samim tim da imaju 3 dobra igraca (chesso greg1 i nekad devi) ti sve govori. Doveli su sada nakon awp playera, covjeka prognaziraju kao novog walle-ta pa ti gledaj. Gledao sam ih ja mislim proslo ljeto igrali su protiv poljaka, SMIJESNO (jesu izgubili, ali izgubiti rezultatom 16:11 ili 10, slagat cu ti, protiv Taza, Nea i ostalih, NIJE MALA STVAR)

Soble fin igrac, mislim meni se svida, iskustvo, skill.....lijepo.

MYM je za sve ove klanove "Bog i Batina" ali brate ako ocekujes da ce ova cetvorica bacati flesheve a pita ubijati onda necemo pobijediti.

Ako svi budu dali svoj doprinos pobjeda nije upitna.

Eto rekao sam svoje, ovo je moje misljenje i drzim toga.
OVo sve govorim zato sto me je strah, znaci za moju drzavu me je strah da cemo podcijeniti protivnike pa da ce nas to udariti po glavi.

Proslu godinu smo ih dobili ali to ne mora znaciti da ce se to desiti i ove godine.

♥ BIH
Pozzzzz
jel se moze gledati ovaj mec sa patchom v 42 ???? protokol 47 +48 ??? plss ko zna sto posto da moze neka me citira !!
hvala

uzimaji nasi !!! KAAAAMAAN !!!
IFC je napisao/la:
Evo mala lekcija u cs-a ;)

Znaci FU.SK je medu najboljim Istocno Evropskim klanovima zajedno sa ovim Poljacima.....

Prohph7 nam je capiten, samim tim nosi veliku ulogu. Njega najvise volim od sviju jer je to prihavatio da radi, a vjeruj mi NIJE TO LAGANO. Igra za ARTLEZ ekipa koja je smjestena u AUSTRIJI. Sto se tice crp-a zivi u Austriji i igra za ULTIMA RATION, ima kretnje nevjerovatne, onako kretanje jos nigdje nisam vidio ;)
I da FU.SK je bolji od oba klana. Zasto? Pa eto samim tim da imaju 3 dobra igraca (chesso greg1 i nekad devi) ti sve govori. Doveli su sada nakon awp playera, covjeka prognaziraju kao novog walle-ta pa ti gledaj. Gledao sam ih ja mislim proslo ljeto igrali su protiv poljaka, SMIJESNO (jesu izgubili, ali izgubiti rezultatom 16:11 ili 10, slagat cu ti, protiv Taza, Nea i ostalih, NIJE MALA STVAR)

MYM je za sve ove klanove "Bog i Batina" ali brate ako ocekujes da ce ova cetvorica bacati flesheve a pita ubijati onda necemo pobijediti.

OVo sve govorim zato sto me je strah, znaci za moju drzavu me je strah da cemo podcijeniti protivnike pa da ce nas to udariti po glavi.

Proslu godinu smo ih dobili ali to ne mora znaciti da ce se to desiti i ove godine.

♥ BIH
Pozzzzz
Sve fino samo Artlez je svicarska organizacija Kingpin FTW XD

A kako sam saznao vecerasnji sastav BIH je:

Milan, Mili, pita, prophe7, crp..... GG XD

BRA BOYS KAMAN MILAN XD

ovo je ekipa koja je slobodna da igra veceras sto ne znaci da ce igrati svaki mec XD
StrikerHAVEN je napisao/la:
Sve fino samo Artlez je svicarska organizacija Kingpin FTW XD

A kako sam saznao vecerasnji sastav BIH je:

Milan, Mili, pita, prophe7, crp..... GG XD

BRA BOYS KAMAN MILAN XD

ovo je ekipa koja je slobodna da igra veceras sto ne znaci da ce igrati svaki mec XD
e pa eto znam da je nesto europsko

stani malo? zar ne igra milan umjesto milia?
IFC je napisao/la:
e pa eto znam da je nesto europsko :D

stani malo? zar ne igra milan umjesto milia?
Ne moze David da igra. A mozda i ne igramo uopste veceras ;)
milan je napisao/la:
Ne moze David da igra. A mozda i ne igramo uopste veceras
jel me to jbes ili

Sto sta je bilo
Pa valjda imate zamjenu
IFC je napisao/la:
jel me to jbes ili???

Sto sta je bilo???
Pa valjda imate zamjenu???
prophe7 pita crp mili i ja igramo veceras ako uopste budemo i igrali, posto sam sada pricao sa menagerom slovacke na mircu kaze da mu ne mogu 2 igraca igrati.
milan je napisao/la:
prophe7 pita crp mili i ja igramo veceras ako uopste budemo i igrali, posto sam sada pricao sa menagerom slovacke na mircu kaze da mu ne mogu 2 igraca igrati.
aha, tako mi reci!
Ja mislio bi necete moci da igrate!

Nemoj me vise ovako prepadati, bezveze se sikiram
Sniper_Soldier je napisao/la:
aha, tako mi reci!
Ja mislio bi necete moci da igrate!

Nemoj me vise ovako prepadati, bezveze se sikiram
Lol , zbog cs-a se sikiras ...

Sve vise pacenika .
milan je napisao/la:
HAHAH, e gledaj ti glupih ljudi na ovom situ

hajde ba okani me se nemoj biti dosadan
milan je napisao/la:
Nisam ni mislio da cu imati nesto puno killova, al bar cu baciti 5 dobrih fleseva ♥ :)
aj suti botu i igraj :D nemoj da iznevjeris ovo ti je prilika da potpises za mym XD
pa kada onda igrate ?
daj nek neko napise malo opsirnije, hvala. poz
rriad je napisao/la:
pa kada onda igrate ?
daj nek neko napise malo opsirnije, hvala. poz
Moramo cekati propheta da se dogovori sa njima valjda :)
IFC je napisao/la:
Evo mala lekcija u cs-a

Prohph7 nam je capiten, samim tim nosi veliku ulogu. Njega najvise volim od sviju jer je to prihavatio da radi, a vjeruj mi NIJE TO LAGANO. Igra za ARTLEZ ekipa koja je smjestena u AUSTRIJI. Sto se tice crp-a zivi u Austriji i igra za ULTIMA RATION, ima kretnje nevjerovatne, onako kretanje jos nigdje nisam vidio

♥ BIH
Pozzzzz
Da ti kaze tajo nesta malisa ,sve to ti mozes naci na netu i procitati kopirati ili reci svojim rijecima nije u tome bit !

Bit je u tome sto ti neznas nesta sto ja i ovi normalni znamo ,a to je da BiH ima jace igrace i bolje od j**** slovacke .
Nisam ti ni procitao post ,samo sam procitao tvoju prvu recenicu ,ti ces da meni dajes lekcije u CS-u ?

Don't be sily ,ti si samo mali da ne kazem dbl koji pokusava da bude pametan i "nacitan" o ovom CS-u.

Ti mozes pratiti i gledati meceve ali FU.sk je eto jak klan ,ali jel igra taj klan za Slovacku ?
Ne ,ne igra ,samim tim si skrenuo sa teme .
BiH repku moze samo s**** to sto nisu vjezbali ,ako nisu ,a cisto sumljam da jesu .

Ali isto tako ne mora ni da znaci ,"tvoju lekciju" mogu naci na netu ?
IFC je napisao/la:
Evo mala lekcija u cs-a

♥ BIH
Pozzzzz
Prvo malo procitaj gramatike , bilo bi ti pametnije nego što ovuda valjaš nebuloze. Leckija u cs - a ? gdje to provali svijuti?

KAMAAAAN BEJ HA ! kAAAMAAAANA !
Sve bi dao , samo da se veceras igra, prvo je odgodjeno iz subote za nedelju, valjda bi bio red da se više i odigra taj cw.
HaElTeVe obavezan, podrška g.ba psiha.

Milan, Mili , Pita, Crop , Prohpe. > Moje licno mišljenje.
Veceras 22:00 mec

#top.bih za sve koji ne mogu da gledaju bice na irc-u (mircu) kako hocete live scorebot

Post dobio aplauz od mirofa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.