Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

molba :D :S

219 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 18:59

eh ovako znam da je ne glupa vec preglupa tema ali sta cu treba mi hitno na predjem na stvar trebami steam sa cs 1.6 da mi neko pokloni ko ih ima dosta ili posudi samo za 1 dan sto?imam za 1h cw igram sa makedoncima protiv cini mi se njemaca ja i jaran igramo sa njima al problem je sto nemam steam eh sada molio bi i bio bih mu veoma zahvallan da mi neko pokloni steam sa cs 1.6 nemam kredita nemam bodoga nemam nista kokuz sam pa ako ima neka dobra dusa na ovom portalu PLEASEE oduzit cu mu se kad tad !!!
pasha, niko ne sere pare... prema tome skupi novac i kupi sebi steam :S
Što ulaziš u klanove / dogovaraš steam CW-ove , ako nemaš steam ?

Da si duže na gamersu možda bi ti neko dao ...

Edit :

Numma ti garantujes za njega , a na gamersu te niko ne zna ...
eXOR je napisao/la:
pasha, niko ne sere pare... prema tome skupi novac i kupi sebi steam :S
znam al mogu ja skupit kupit sutra al nije to to moram veceras ovaj match odigrat
armeno1 je napisao/la:
znam al mogu ja skupit kupit sutra al nije to to moram veceras ovaj match odigrat
pa brate ako si znao da imas mec sto nisi prije sta organizovo ? :S Mislim, ja ti imam svaku dobru namjeru, ali cisto sumnjam da ce ti ko dati steam vrijedan 15 km tek tako... GL :D

a kao druga stvar, neces odigrati 1 CW, i ? Pa zar ti je od zivotne vaznosti taj match ? :r
eXOR je napisao/la:
pa brate ako si znao da imas mec sto nisi prije sta organizovo ? :S Mislim, ja ti imam svaku dobru namjeru, ali cisto sumnjam da ce ti ko dati steam vrijedan 15 km tek tako... GL :D

a kao druga stvar, neces odigrati 1 CW, i ? Pa zar ti je od zivotne vaznosti taj match ? :r
pa jarane dog su match prije 3 sata a ja doznu prije 1 sat iii sta cu jaa?
Da lijepse pises i da znas kako treba sastaviti recenicu mozda bi ti dao. Samo si se pokazao kao neodgovorna osoba i tesko da ce ti po ovome iko dati.
Reci drugu ne mogu igrat mec i poz' .
iskreno ja bi ti posudio
lik je ba posten, men je poslo premium nece vas izlevatit dajte mu za taj 1 mec ako vam ne vrati ja odgovaram za to
armeno1 je napisao/la:
pa jarane dog su match prije 3 sata a ja doznu prije 1 sat iii sta cu jaa?
pa nista, neces igrati jbg... :S Ili ako ti je vec tolko vazno pitaj nekoga od ukucana da ti posudi 10 KM da kupis steam... :D
yordo je napisao/la:
Što ulaziš u klanove / dogovaraš steam CW-ove , ako nemaš steam ?

Da si duže na gamersu možda bi ti neko dao ...

Edit :

Numma ti garantujes za njega , a na gamersu te niko ne zna ...
Ja mislim da je ovo numma www.gamers.ba/profil/numma

!
e je**m ti portal HVALLA LOCK DELTE

Post dobio šamar od mirofa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.