Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[TUT] Download CS 1.6

136 pregleda · 0 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 15:23

Pozdrav,

Mislim da se pitanja ovakvog tipa cesto postavljaju na g.ba ...

Doslo je vreme da se svi polako iz starog cs-a prebacite na novi Protocol 48 jer su i svi serveri KGB- Hostinga prebaceni na taj protokol i sad moze na te servere da se udje i preko steam i preko nonsteam.
Ali stari nonsteam v19, v21, v23 itd baguju i ne rade lijepo pa bi trebalo svi da predjete na novi v42 patch koji ce vash CS nadograditi na Protocol 48.

- Mozete samo skinuti patch od 44 MB i instalirati ga preko svog postojeceg CS-a:
www.cs-skini.me/cs

Skinite to i samo instalirajte preko svog CS-a gde se nalazi HL.exe i kad se instalacija zavrsi dobicete na desktopu ikonicu CS v42 i to je to.
Ako imate problema i patch vam neradi preko vaseg postojeceg cs-a onda skinite Full instajaciju novog cs-a..

- cs-skini.me/csfull - clean CS 1.6 v42

- cs-skini.me/v42 - KGB Gui

Umijesto internet dijela gdje nije bilo servera od sad ce se nalaziti samo serveri koji su hostovani kod kgb hostinga..

Uskoro kgb hosting prebacuje sve servere na protokol 48 tako da necete moci da citujete i da se rekonektujete sa neta i ponovo udete na server na kom ste banovani ...
Jednom rijecju ODLICNO RESENJE ZA CITERE !

Napomena: Sa ovim patchom necete moci da udete na servere koji su ostali na protokolu 47 , tj Non Steam ...

Ako moze sticky ... /lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.