Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

- Forum

360 pregleda · 30 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 00:44

STo smo mi stvoreni da se patimo i zivimo kad cemo svi umriojeti?

Neko mogu da vjerujem dobio sam nervni ku**c,sve sam zivce izgubio sto me bog ne uzme sebi
Ko kaze da smo stvoreni?
brate moj, nemoj tako.....Svako je rodjen i zivi s razlogom na ovom svijetu...svi imamo svrhu...Samim tim sto zivimo na ovom svijetu to nam je ujedno i test za lagodniji zivot na dugom svijetu...ali za taj test moraju biti i neka iskusenja, manja ili veca a na nama je da ih prevazidjemo i iz njih izadjemo snazniji a ne slabiji....zamisli svijet u kojem nema dzina ni sejtana, demona il sl....sve bi bilo ko iz bajke...mir, rahatluk, blagostanje...niko se ne bi svadjao i sl....takav je zivot dosadan....OVAJ ZIVOT JE TEST...

" A ti, o duso smirena, vrati se svom Gospodaru zadovoljna a i On s tobom zadovoljan, pa udji medju robove Moje i udji u dzennet Moj"
nc je napisao/la:
Ko kaze da smo stvoreni?
Ovog je roda donijela
zamisli svijet u kojem nema dzina ni sejtana, demona il sl

Jel vi ljudi stvarno vjerujete u takve stvari? :S
Pojedini imaju jak smisao za humor. Ako hoces da te neko uzme zna se sta mozes uraditi ne moze tebe neko uzeti kad obracas se u prazno ?
~Rodis se - ostaris =crknes ! Pojedu te crvi i cao nema dalje sto si uradio sa zivotom na zemlji to je to

~Btw Nepotrebna tema za ovaj sajt jer znam sta ce biti kroz nekoliko minuta
ZuZa3 je napisao/la:
zamisli svijet u kojem nema dzina ni sejtana, demona il sl

Jel vi ljudi stvarno vjerujete u takve stvari? :S
ovaj svijet je svijet vise dimenzija...al fazon je sto mi vidimo samo jednu...i to nasu .... btw....ima mnogo literature koja o tome govori....a cemu onda istjerivanje dzina ili egzorcizam ??
independence je napisao/la:
ovaj svijet je svijet vise dimenzija...al fazon je sto mi vidimo samo jednu...i to nasu .... btw....ima mnogo literature koja o tome govori....a cemu onda istjerivanje dzina ili egzorcizam ??
vjera je nastala iz straha, u vremenu kada se nisu mogle objasniti jednostavne prirodne pojave i ljudsko ponasanje, svijet koji postoji, s vremenom, evoluirala je iz straha u panicni fanatizam, podgrijan manipulacijom.

ovaj svijet je svijet vise dimenzija...al fazon je sto mi vidimo samo jednu...i to nasu .... btw....ima mnogo literature koja o tome govori....a cemu onda istjerivanje dzina ili egzorcizam ?????
Ptrazi g.ba o ovakvim temama i citaj moje i mirrofove postove.Aktivan sam dosta na ovakvim temam.Shvatit ces neke stvari ^^
ovaj svijet je svijet vise dimenzija...al fazon je sto mi vidimo samo jednu...i to nasu .... btw....ima mnogo literature koja o tome govori....a cemu onda istjerivanje dzina ili egzorcizam ?????
Prije se epilepsija lijecila egzorcizmom jer svecenici nisu znali sta je epilepsija. Eto cemu sluze, da se muce ljudi koji se mogu izlijeciti.
To i ja mislim nidje veze biti na svjetu bez igdje icega ...
Nemas para nemas nista haj da ti daju poso nego ni to nedaju . nego zivi zviot je zlatan ko ku**c
eX je napisao/la:
vjera je nastala iz straha, u vremenu kada se nisu mogle objasniti jednostavne prirodne pojave i ljudsko ponasanje, svijet koji postoji, s vremenom, evoluirala je iz straha u panicni fanatizam, podgrijan manipulacijom.

tvoj zakljucak ili si ga samo prepisao od nekog ateiste??
ne znam ne mogu da shvatim kako neko moze biti normala zivi nema nikakvih problema
a neko dana nema da ga nesto ne jbe i ako iz dana u dan i sve iz kruga u krug .... I gdje je tu Bog
ljudi ba treba mi rizla ima li iko da zivi blizu Alpasina ?
Problem je sto se obracas Bogu samo kad imash neki problem,a kad ti sve "ide" onda mu se neznas ni zahvalit.
tvoj zakljucak ili si ga samo prepisao od nekog ateiste??
Nechiji zakljucak za koji sam i sam shvatio .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.