Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupoprodaja

1.582 pregleda · 60 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 13:53

Tema je ozivljena ... Odobrenje adminstracije

c/p spy
Ovo je službena tema za kupoprodaju. Više nije dozvoljeno otvaranje tema u vezi kupoprodaje. Sve što imate prodati / kupiti postavite ovdje. Sve ostale teme će biti obrisane, autori sankcionisani. Tema će biti među zanimljivim i sticky. Nema šanse da je ne zapazite.

Razlog zbog ovog je taj što dnevno imamo previše ovakvih tema, index se puni kupoprodajom, one malo korisnije i bolje teme nestanu. Zbog čega se kasnije javljaju duple teme ovih korisnijih. Ovako se nadamo da ćemo barem malo dovesti reda.

Zamolio bih vas da pišete uredne i pregledne postove. Ukoliko imate slike od proizvoda, uploadujete u thumbu. Kratke i jasne informacije o proizvodu. Sve ostalo će se brisati.

- Ako ste zainterisovani za neki proizvod, nemojte se citirati ovdje nego preko msn ili pm-a.
- Ukoliko prodate svoj proizvod, zamolio bih vas da me obavijestite preko pm, gb ili msn-a da mogu uklonuti oglas.
- Tema će se čistiti svaka 2-3 dana. Brisat će se oglasi stariji.
Znachi prodajem psp 3004+fifa 10 i god of war chains of olimpus neotpakovan uz vazecu garanciju 2 g i papire usb za psp itd... i zajedno u paketu ps2 cipovan sa 2 dzojstika jedan moze i na komoljuter i na playstation +nekoliko igara cijena povoljna 550 km,plus za ps2 memori od 80 mb i za psp memori od 4 g Znachi za 550 km dobiejte neshto shto sve zajedno kosta nekih 800 / 900 km
Kontakt tel : 062970219 samo ozbiljne ponude pls
Prodajem film "Tesko je biti fin " 5 KM :)
Lokacija - Sarajevo/Dobrinja 1

ako netko ima besplatene štence zlatnog retrivera moze i labradora nek se javio [email uklonjen] moj pas crko pa sam tuzan :*
Kupujem dobre sluske za kantera, cijena neka normalna, nisam bas pri parama..
P.S. Iz Banja Luke sam, pa bih volio ako neko iz okolice ima da se javi..
Prodajem komp (bez monitora)

150km.

- 256 rama
- 1.7ghz
- Nvidia Geforce 128mb 5200x
- 2 mala zvucnika marke ednet.
- Mis neki, takodjer marke ednet (obicni mis)
- Uz to dajem i 3-4 igrice za komp.
- I kao poklon dobijate game boy advance..
kupujem pojacalo za auto 700 w pm :)
Prodjaem ps 2,chipovan,1 djstik, oko 80 igrica,pistolj,dvije memori kartice ,daljinski,kamera

Cijena po dogovoru PM ILI GB
Kupujem steam sa cs 1.6

Javite se na PM zainteresirani za prodaju

Edit:Lokacija Sarajevo Only
Prodajem Nintendo Wii.

Chipovan, sa 6 igrica ( 1 orginal igrica i 5 piratske igara ), 1 Wii remote, 1 Wii nunchuck, SD kartica 1GB and much more...

Cijena po dogovoru.
prodajem razer mantis speed 20km fiksno
i intelli 3.0 prodajem ili mijenjam za mx518, ili neki drugi; za cijenu se javite da se dogvoorimo
kaman /pm
Prodajem bot za texas holdem poker koji sam igra statisticki.Samo ga upalis i namjestis na kojem ce blind-u da igra.

Cjena 100km
Prodajem 2 rucna sata.
Prvi dalas 30 km i pulsar 45 km. Zainteresovani pm/gb
Prodajem WoW account.Rogue dobra oprema pvp i pve 5200+ gear score.Night elf ! pm za info!!!!
kupujem inteli 1.1 ili 1.0
Prodajem acc. na s4.travian.ba.
Nalazim se u top200.
Prodajem za 2KM kredita
prodajem patch v42 [steam].msn: [email uklonjen] ili pm :)
Prodajem tri Sibirska psa , dvije ženke , i jedna muškarčina.

pm/gb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.