Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

porazavajuce stanje na bh stem serverima

851 pregled · 50 odgovora · otvorena 19.06.2006. u 18:14

ja koliko sam mogo primjetit kako su neki serveri presli na steam nema 1% raje nego prije.a najcesce nebude niko.a kad je bilo pricat dajte steam dajte steam bilo vas je stotinu.pa hajde izvolite igrajte sad.znali ste pametovat kako treba uvest steam.kretenizam!!!!!
ahm zashto tako mislish ? Koliko sam ja upoznat terra veoma dobro radi sa steamom, sad je mnogo zanimljivije kako nema cheatera i mnogi sad paze na svoj jezik ! Ponavljam da nesht i ne igram cs ali podrzhavam steam, moraju se jednom nauciti koolturi
Zato sto ljudi nece da daju !"$#"%& 15-20 KM za steam....
Na terri je malo manje igraca nego sto je bilo na nosteam, ali opet ima dosta...
pa kad ih u vrticu pa u osnovnoj pa na faksu nemogu naucit kulturi pa nece ni steam sigurno.vidio sam na terri a jesi vidio logosofta nista a tek europronet isti slucaj.pretjero sam kad sam reko 1% smanjujem na 0.5%
Terra je konstanto puna, a presla je na steam prije par dana...

Mislim da si skroz upravu, totalni je promasaj bio uvodjenje steama, barem sto se lola tice...nidje nikoga....evo iz zagreba oce ova ekipa da naruci 7-8 steamova preko mene, i prvenstveno bi igrali na lolu kao i uvijek, ali rekao sam im da malo sacekaju, sta treba da izlete para za steam, plus za postarinu, da bi na kraju sami oni igrali na serveru....

i nemojte mi te price tipa "samo kupujte, bit ce puni serveri, ne cekajte da drugi kupe pa da vi uzmete"...jer ocito ne pali
godfather je napisao/la:
Mislim da si skroz upravu, totalni je promasaj bio uvodjenje steama, barem sto se lola tice...nidje nikoga....evo iz zagreba oce ova ekipa da naruci 7-8 steamova preko mene, i prvenstveno bi igrali na lolu kao i uvijek, ali rekao sam im da malo sacekaju, sta treba da izlete para za steam, plus za postarinu, da bi na kraju sami oni igrali na serveru....

i nemojte mi te price tipa "samo kupujte, bit ce puni serveri, ne cekajte da drugi kupe pa da vi uzmete"...jer ocito ne pali

pa onda niko netreba uzet i gg
godfather je napisao/la:

Ti reci svojim haverima nek uzmu steam...

Raje ce biti ...to nije frka,al za mjesec dana cemo se uvjeriti da ce sve se vratiti na normalu..

Koliko sam upoznat vak s rajom preko msn-a,dosta igraona je uzelo steam,sarajevo,bugojno,travnik, itd itd...

Tako da nemoj te pricati gluposti kad nemate pojma..

by steam and play
znas sta znaci za jednog cs bolesnika mjesec dana pa izdahnuo bi.daj boze da bude tako ali cisto sumnjam.sigurno nece bit raje ko prije ni za godinu dana.ali haj nek se kaze da imamo steam
da fazon je naci gdje ima da se kupi steam.. to je najgore ..
ali ja mislim da ce uskoro imati svi steam ..
Travnik , Bugojno imaju max po 5 int clubova .. Sarajevo ima 80
terra je gotvo uvijek puna a puni se od oko 11 sati, zato suti !
malak je napisao/la:
terra je gotvo uvijek puna a puni se od oko 11 sati, zato suti !

jest oko 11 a sta je do 11 prazno zjapi
bok1 je napisao/la:
Travnik , Bugojno imaju max po 5 int clubova .. Sarajevo ima 80

znaci mozemo popuniti 4 lol-ova public servera
sto se tice epn i logosoft pozdravljam njihov prelazak na steam ali mislim da njih guse pincom i ilija sa 4 nosteam servera, treba malo da ih pritisnu da i oni predju na steam pa da vidite kako ce se uzimati steam, ja sam optimista

sto se terre tice naravno da ima igraca, nije bas stalno puna cesto bude oko 10 igraca ali u udarnim terminima je full, i to zato sto smo mi intenzivno reklamirali steam tako da mnogo stalnih igraca je nabavilo a i ja sam sam prodao blizu 40 sto je sasvim dovoljno za 2 terre. A i radije cu imati poluprazan server sa normalnim igracima nego pun server smaraca i debila malih, ovako sa steam i vac2 kad je full milina igrati

ljudi shvatite da je ovo novi pocetak i da je tezak i spor ali ce se isplatiti samo treba strpljenja da ostali serveri predju na steam, terra se ovamo bori sa sbb, tehnikom, maksnet koji jos nisu presli ali kazu da ce uskoro, verujem da cekaju da im stalni igraci nabave steam

samo hrabro bice ovo dobro posle nekog vremena
fazon je naci gdje da se kupi steam...
ako si iz sarajeva lahko je nabaviti.....
a kad je neko iz nekog drugog grada teze mu je nabaviti steam....
Nije fazon u parama fazon je u gdje se ima kupiti steam osim u sarajevu!!
igraj na tom jednom serveru dok se nenakupe po drugim..ffs, btw. sta ti znaci izraz "porazavajuce"?
iggi----> previse pametujes !!!
Dovoljno je da kazem da admini sa LOL-a i EPN-a idu igrati na terruu,i svaki dan je tako,lol i epn prazni,na terri i ima ljudi,vecina su admini sa terre,lol-a i epn tako da je to sve jedan "VELIKI" PROMASAJ !
Koliko ja znam steam u bugojnu ima samo IC Verona 2. I neki pojedinci.
Isto su pricali da je promasaj preci sa 1.5 na 1.6

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.