Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Januar Desktop Glasanje

1.642 pregleda · 60 odgovora · otvorena 25.01.2010. u 14:54

Odazvalo vas se jako puno. Zadovoljni smo.

Evo 3 deska za glasanje (da bi ste vidjeli desk u punoj veličini kliknite na broj) :

Pravila glasanja :

~ Broj pod kojim se nalazi rad za koji glasate;
~ Zašto baš za taj rad, tj. najmanje par riječi do rečenica u kojima ćete opisati zašto glasate baš za taj rad;
~ Glasanje traje do 23:59, 26. Januara 2010.

• Nije navedeno koji rad pripada kojem korisniku, da bi se smanjila mogućnost subjektivnog glasanja.

• Nemojte pokušavati praviti više accounta, da bi ste sami sebi dali više glasova, niti tjerati vaše drugare da glasaju za vas (msn / pm / gb), jer će to biti lako primjećeno i sankcionisano (diskvalifikacija).

• Još jednom ponavaljam, nagrada za srećnog dobitnika je 100 bodova, a ako bude izjednačeno, prevagnuće moj glas koji ću dati na kraju.

• Nemojte se citirati. Svi postovi koji ne budu vezani za temu i ne ispunjavali njena pravila biće ošamareni i potom izmijenjeni!

Srećno svima!

PS. Palim na faks, na sva potencijalna pitanja ću odgovoriti oko 17h.
Desktop pod brojem 1 svidjajumi se boje te mi je nekako sve uskladjeno, sivdja mi se wall simple.

Moj glas ide

Jednostavno, lijepo, uredjeno.
Koja je fora sa 2. desktopom? Malo je rec nigdje veze ...

Post dobio šamar od ultranumb

2 ♥

mrs za samar :(

2-gi najbolji =) jednostavan , lijep za oci =)

Glasam za 3.

Jednostavno prejako.. Znaci ikone nekako u skladu sa onim knjigama i tak.. Ova druga dva, slika izvlaci
Glasam za desktop, pod rednim brojem 3. ))

Ko' god da je, ima dosta sličan ukus mom. Neki simple wallpaper, a ikone standard. Windows 7,+1. Ništa prenatrpano, samo jedan userbar, sa desne strane i to je to.

Sretno !
• Desktop broj 1.
• Zato što on jedino od ovih ' liči na nešto '
• Sviđaju mi se ikone kao i njihov raspored,
• Wallpaper također,

• Sve u svemu simple'n'clean <3

/good'luck
Glas za broj 2,zato što je i kod mene identična slika pa mi se najviše sviđa.
Glasam za rad broj 3,pa sata reci rad mi se najvise svidjeo od ostali i ijepio je uradjen cisto .:D
Glasam za 1 rad, ubjedljivo najjbolji.

Zasto?

Svidja mi se zato sto je jednostavno sve uradjeno
#1 definitivno ...
Nemam sta puno pricati ... toliko je orginalan ... drugaciji ... jednostavan ... da cu ga morati zbaviti ... et molim ovom prilikom vlasnika da posalje dwnl link za temu / desktop .. etc
Rad Broj 1 -

Razlog : odmara oci drama , sve slozeno kako treba i lagane boje
2

Glasam za 2 desk ,zato što je moćan odnosno najmoćniji desk ♥ kiša ono xD
Glas za broj 2
Volim jednostavnost i ljepota kad se kombinuju. Za mene zensko tijelo predstavlja dio ljepote tako da ostale rijeci su suvisne.
glasam za tricu

~ svidja mi se kisa.
Desktopi jadni, moram reći. Vidio sam par boljih na onoj temi, al' šta ćeš. Glasam za 1. desktop. Iako je jadan, najbolji je od ova tri.
Moj glas ide za sliku broj 2 . Bas je po mom ukusu , jednostavan i nije pretrpan .

btw. Bas los izbor desktopa , bilo je puno boljih
Desktop pod rednim brojem 3 . Cini mi se jako jadnestovanim i interesantnim ! Background je fino iskazan i definisan sa lijepom temom !! Go,go desk. 3
2.

Zenska mi se pravo svidja Pozadina ne ubija u oci, nije prenatrpan desk..

Po mom ukusu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.