Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba 1on1 aim cup !

1.448 pregleda · 37 odgovora · otvorena 23.01.2010. u 13:52

- Pozdrav.

Da se prvo izvinem vama svima radi kasnjenja cupa bilo je malo problema oko pokretanja !

Uglavnom CUP moze da pocne !

Ako zelite da vidite skim igrate pogledajte ovde

Imate 2-3 dana da odigrate MATCH, znaci da vi birate kad igrate ( danas je 23. do 26og imate da se dogovorite i odigrate !)

Igrat cete na svojim serverima ! Ko ima, ko nema neka se meni obrati dobit ce server !

Warning :

Morate upload FIRST ROUND Screenshot, STATUS screenshot i morate upload aequitas file !. Tko to ne uradi naravno bice diskvalifikovan !

Ako imate jos kakvih pitanja, PMajte !

CUP sponzored by MYS

EDIT : Prvo kolo se igra aim_map
Gdje mene stavi sa tenkom, ubit ce me nogama.. Morat cu te kasnije pitati nesto vezano za ova pravila, pa mi posalji msn na pm..

GL svima
KillaOR je napisao/la:
Gdje mene stavi sa tenkom, ubit ce me nogama.. Morat cu te kasnije pitati nesto vezano za ova pravila, pa mi posalji msn na pm..

GL svima
Ma kakav ja ubit ces me nogom, ne igram ti ja ovog :D
zelim vs pobjednika finala da se testiram ;)

Furac sam bio,furac i ostao :-X
golgy je napisao/la:
Izvinjavam se, ali ne mogu igrat radi steama koji mi ne radi.
Cheers
igramo li golgy,znam da ces me razbiti ali nema veze??
aTiLa je napisao/la:
igramo li golgy,znam da ces me razbiti ali nema veze??
Ma jok brate, pisi pobjedu.
Ne radi mi steam
Odigrali ja i miire . Uploado sam sve tamo valjda onako treba ...
@EDIT
Nemogu rezultat napisat ondje jer kad pokusam pise nam da je datum prestar napiso sam dole u coments rezultat ... ;S
Te0o0 je napisao/la:
Odigrali ja i miire . Uploado sam sve tamo valjda onako treba ...
@EDIT
Nemogu rezultat napisat ondje jer kad pokusam pise nam da je datum prestar napiso sam dole u coments rezultat ... ;S
Niste rezultat :)
tenk je napisao/la:
Niste rezultat
Gdje da upisemo rezultat ? Nema nigdje da se upise, tamo kliknes upisi rezultat izbaci nesta drugo :/
miire je napisao/la:
Gdje da upisemo rezultat ? Nema nigdje da se upise, tamo kliknes upisi rezultat izbaci nesta drugo :/
Samo vi upload aequitas i ssove a za rezulatat ne brinite ima bug
je napisao/la:
Pa cup je kasnio 1 dan tj. nije ni kasnio ali neki kazu da jeste kako god imas fore 3-4 dana da izazoves lika ako ne ispadas ocigledno da mnogo raje je odustalo nazalost ali polako nigdje nam se ne zuri kako je sve manje ljudi brze ce i turnir da se zavrsi! U pitanju je druzenje nije bitno ko ce prije do nagrade :/
je napisao/la:
Slazem se taman sam i ja gledo da su samo 3 meca odigrana nemoguce. Dogovorajte se ljudi sta ste se prijavili ako necete igrat :S
mirofa je napisao/la:
Pa cup je kasnio 1 dan tj. nije ni kasnio ali neki kazu da jeste kako god imas fore 3-4 dana da izazoves lika ako ne ispadas ocigledno da mnogo raje je odustalo nazalost ali polako nigdje nam se ne zuri kako je sve manje ljudi brze ce i turnir da se zavrsi! U pitanju je druzenje nije bitno ko ce prije do nagrade :/
a brate to i jest problem,jer je u clju nadleznih(a i ja bih isto volio) da sto vise raje bude a ne opadajuce stanje :S to mi je krivo nece da prate esl i sta ces im...
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
a brate to i jest problem,jer je u clju nadleznih(a i ja bih isto volio) da sto vise raje bude a ne opadajuce stanje :S to mi je krivo nece da prate esl i sta ces im...
Donekle si i upravu, jer smo ja i mirofa cekali da nam jave prije 22gog, kako da startamo CUP, kako da prebacimo u DRUGO KOLO, kako ovo, kako ono, i nismo dobili odgovor. ! Ja i mirofa nemam nigdje accesa, jedino sto mozemo jeste da prihvatimo ucesnika u cup i to je to, iako smo mi ovo i organizovali, ali nvm !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.