Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS BIH REPKA[diskusija]

3.180 pregleda · 120 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 23:47

Ako sam dovoljno informisan ovo je trenutna repka BIH u cs-u.

-crp
-igor
-Laquila
-milan
-pita
-prophe7
-Soble

~

Evo jedna fina diskusija posto za par dana CS TEAM BIH bi trebao da pocne da igra Clan Base tako da zelim vase komentare na ovoj temi (da li je lineup dobar , kako ce ove godine da prodju itd. pisite sta mislite ) .

Kao sto vidite sastavljen je novi lineup po meni veoma dobar znaci zadovoljan sam !
Smatram da bi ove godine trebali dosta da treniraju kako bi se pokazali sto bolje na cs sceni (kao repka ) i jako sam siguran da ce se to i desiti .

[color=red] Molim bez spamanja tipa gl, sretno ,dobar lineup ....pisite sto vise da ostali mogu procitati i dodati kakav "pametan"komentar jer ipak radi se o repki[/color] !
Svaki spam post , vrijedjanje , psovanje :[color=red]samar[/color]
boTa je napisao/la:
A sto se nebi niko sjetio .PemY-a pozvati za repku prejak igrac predugo iskustvo s awp mu niko nemoze pric nema sanse kunem se svim da je bolji od tog vaseg pola tima jel ga se neko sjetio probati ili malog Ljubu nick : NEBAPAJSER kako tako nekontam jel to milan ili soble ili laquila bolji od njih nisu nema sanse pita je najbolji igrac u bosni to se zna ali pozovite ih bar 1 na probni rad tj da ih pozovete na pripreme pa se UVJERITE neam nista protiv sadasnje repke ali njih 2 su sigurno za repke ..
hajde brate molim te nemoj jeste G***A sa izvinjenem.

Ovo su ljudi koji su vec igrali za repku, imaju dugogodisnje iskustvo stim.
Da su htjeli zvati toga pamy-a i nebapajsera (ja nikad za njih nisam cuo) zvali bi ih ne brini se ti nista!

Ovima je sada vazno da se fino uhvate trenirati, te da pocnu da ubijaju. To je to!

Post dobio aplauz od andreii

-crp
-igor
-Laquila
-milan
-pita
-prophe7
-Soble

Grmi repka sada ! GRMI . . .

Po meni najjbolja petorka :

pita,prohpe7,Soble,milan,crp
Ništa bez Cage-a !
-Mislim da se ovakav sastav moze dobro pokazati kao kvalitetna ekipa.
-I , 80% polufinale ^^
fina ekipa ;)

nek im je bog na pomoci

gl
IFC je napisao/la:
Ovako ono sto me bas raduje jeste pita, on ce nas drzati to je fino.

Takode me zanima ko nam je izbornik, tj. Capiten, team leader ili kako vec.

Fino bi bilo da ekipica (repka) uhvati sve HLTV demoe koje su igrali i fino pregledaju, izvuku ono sto im je dobro a sta lose. Takode ovdje vidim 7 igraca, tj. mogu se stalno rotirati sto znaci da mogu velike novine, prijedloge, kvalitete da uvode u ekipu.

Mislim da nema dileme, ako budu imalo trenirali, cut ce se za njih.

MOMCI OBRADUJTE NAS!
capiten: prophe7

Pricao sam sanjim kaze da nece puno vjezbati. Ako nevjerujes pitaj ga sam kaze ko prosle godine ce vrlo malo vjezbati :D

A sto se tice repke prejak tim :P:P
Nice ekipa

gl ^^
entel bi po meni trebao biti bar medju tom 7-com
hajmo Bosno and Herzegovino
Znaci mirofa od srca zahvaljujem na line-up nasi momaka.
- Treba uspostaviti jaku vezu, komunikacija - kljuc pobjede. Timski rad, pa dokle doguramo (:
- Molimo kejdza javno, da se vrati, nas sastav bi bio puno jaci kada bi on bio aktivan, naravno to je 70% nemoguce ali ipak ocekujemo ga.
- Gledao sam cw nasih momaka protiv Svedske, cArn pravi veoma dobre akcije, gdje nasa repka ne moze nista, posljedica toga je izlazak Laquila-e sa cw-a. Kada sam vidio da je izasao jer je nasa repka imala 1% sansi za pobjedu na de_nuke ispao mi je keks, koji sam inace u tom trenutku jeo, TUZNO I ZALOSNO. Ja sam mozda niko i nista, balavac, ovaj, ovakav, onakav ali javno ih molim da ne bude takvih "ispada" na sljedecem turniru(dogadjaju) koji nas ocekuje. Borimo se zajedno, kako line-up tako i mi, gledaoci, znamo da je BiH kvalitetna i ne smijemo tako lahko odustajati kao iz gorte navedenog primjera.

Volim nase momke svim srcem, naravno zelim im svu srecu na sljedecem dogadjaju.
BiH (crp, igor, Laquila, milan, pita, prophe7, Soble) ♥ !
Naprijed Bosno ne daj se, naprijed svi smo uz tebe, ale ale aleee !
Go go go CS TEAM BIH !
~ Iskreno svidja mi se ova ekipa,i ako ima dijasporaca ali jbi ga

~ Volio bi da igra mali entel ( jer je bolji od pojedinaca )

~ Iskreno po nekom mom misljenu volio bih da ekipa izgleda ovako :

~ entel

~ Laquila

~ Soble

~ pita

~ Cage ( i ako ga nema,hvala )

boTa je napisao/la:
A sto se nebi niko sjetio .PemY-a pozvati za repku prejak igrac predugo iskustvo s awp mu niko nemoze pric nema sanse kunem se svim da je bolji od tog vaseg pola tima jel ga se neko sjetio probati ili malog Ljubu nick : NEBAPAJSER kako tako nekontam jel to milan ili soble ili laquila bolji od njih nisu nema sanse pita je najbolji igrac u bosni to se zna ali pozovite ih bar 1 na probni rad tj da ih pozovete na pripreme pa se UVJERITE neam nista protiv sadasnje repke ali njih 2 su sigurno za repke ..
A tacka , a zarez ?

Solidna ekipa koju ceka tezak posao , ukljucujuci mnogobrojne treninge ..
Sve u svemu , zelim im srecu ..
Bas gledam.
Sastav je onako solidan mada nisam upoznat pokoliko su aktivni i da li treniraju.
Jbg ipaq se trebaju malo uigrati :=)
Nadam se najboljem .

gl svima
Ovaj sastav nije los ..naprotiv odlican je ..
Ja mislim da mogu dosta toga postici ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.