Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hs-hkb obavjestenje

283 pregleda · 25 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 23:35

Poštovani korisnici,

Zbog radova na servisiranju opreme doći će do prekida internet saobraćaja u periodima od 00:00- 02:00 h 23.01.2010. i 05:00 - 07:00 h 26.01.2010. trajanja do 15 minuta.

Hvala na razumijevanju!

Samo bez previshe psovki pls.

Izadjite iz wow/JD2/cabal/metin/silkroad da vam ne propadne trud.
Ocel se bar lana sta moci?
Mislim, jel skorz pada, ili samo net ? Posto je kod mene stari nacin jos uvijek.
golemo psujem
bgm ovo ne ide na dobro
je napisao/la:
Read Only?
Necu se sekirati, odo kakav film pogledati i spavanje.
Docekat ponedjeljak i odjavit se. Nema smisla sta rade kontaju da su jedini na svijetu ..
tATON1 je napisao/la:
Necu se sekirati, odo kakav film pogledati i spavanje.
Docekat ponedjeljak i odjavit se. Nema smisla sta rade kontaju da su jedini na svijetu ..
Petak je.

Ili ja to samo tripujem ?
Nadam se da vam nece bit neki "mali " kvar kao sto se zna desit ADSL - u ...

Al zato od marta VDSL ftw ...
kenaN_ je napisao/la:
Petak je.

ne kontam

ako mislis da rade sutra,nemam namjeru trosit vikend na njih i smarati se oko morona.
Kad ih god zoves na onaj telefon zauzeto.NIkad nisu dostupni i kad se jave "ljubaznost" je na nivou.. ko im vise *ebe mater
1:49 i radiii.

E nek vala i lažu, ako sutra ne bude , BELAJ..
kenaN_ je napisao/la:
Petak je.

Pa sha ako je patetak ?
Svakako sutra raim idem na vikendicu

Edit : auuu da mozda ne mislis na Spam petak ! I ako si ga ceko do sad zaje** si se juche bio ujutru
Brate moj evo vec je***i 5. dan zovem na ovaj telefon da dodju a povecaju signal, download mi je max 30 kp/s, ja shvatam da nisam jedini u gradu Sarajevo koj itrazi pomoc i uputstva od njih, ali 5 dana da se ne jave je stvarno mnogo. Da ima kakav flat rate do 20KM a da je brzina prosjecna, bilo bi savresno, mozda jednog dana i to docekamo. Koliko vidim ELOB ima od 17KM FLAT al kazu konekcija pada, takodje ne moze se prikljuciti inernet bez kablovske pa ..., eto usput ako neko moze vise informacija dati, nek mi se javi na PM, hvala.
Pozdrav
nAN3 je napisao/la:
fake dojava
Batine za lažnu dojavu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.