Diskusija
- Forum
1 pregled · 39 odgovora
Svaka mu cast ..
Haha kralja
Svaka mu cast, tako mali a teko velika inteligencija ...
Stvarno skidam mu kapu kao sto se kaze
EDIT
isti je ti bakire
Stvarno skidam mu kapu kao sto se kaze

EDIT
isti je ti bakire
sTeFo je napisao/la:
Joj on svojim vrsnjacima preporucucuje da idu vani igrati se a on "NO LIFER" provodi 10 sati za kompom koji DegeN.... Stvarno mi ga zao :*
Veoma je pametan za svoje godine i za ono sto preporucuje vrsnjacima da izadju vani sa drugovima nego u kuci da sjede za racunarom.
/fail
Sad gledao.
blazze je napisao/la:
Mislim neam rijeci na ovo
a najjvise mi se ovo svidja ....
"Ne igra igrice, jer smatra da one ne nude ništa vrijedno, a svojim vršnjacima poručuje, žele li se igrati, da iziđu vani potraže društvo svojih prijatelja."
Veoma pametno djete
a najjvise mi se ovo svidja ...."Ne igra igrice, jer smatra da one ne nude ništa vrijedno, a svojim vršnjacima poručuje, žele li se igrati, da iziđu vani potraže društvo svojih prijatelja."
Veoma pametno djete
A ovo djete rabota superata na kopmjerata. _D
Sve u zivotu ima svoje prednosti i mane.. Mali jeste amazing, ali je pitanje kako ce se to odraziti na njegov zivot i srecu.. A sreca se ne moze kupiti novcem
KillaOR potpisujem
Btw, sto se tice djeteta, svaka mu čast, sa 9 godina da ovo uspije ono , amazing .
Btw, sto se tice djeteta, svaka mu čast, sa 9 godina da ovo uspije ono , amazing .
KillaOR je napisao/la:
Sve u zivotu ima svoje prednosti i mane.. Mali jeste amazing, ali je pitanje kako ce se to odraziti na njegov zivot i srecu.. A sreca se ne moze kupiti novcem
Ma mali je malo reci cudo, sama recenica "idite vani igrajte se" mi je dosta da me djete fascinira
Ocami svaka mu cast za sve.,... Znaci sa devet godina biti ovako nesto ja prosto nisam vjerovo al et cudo se desi. Rodi se tako pametno dijete
Ocami sa 9 godina zaradjivat platu kaku bi svaki covjek na svijetu mogao da pozeli
Svaka mu cast
Ocami sa 9 godina zaradjivat platu kaku bi svaki covjek na svijetu mogao da pozeli
Svaka mu cast
Nema sta nadareno je djete, bas mi je drago sto je iz Makedonije .
e svasta
jest on mozak i sve .. Al ode mu djetinjstvo, ode mladost,daj Boze da ostane normalan..
al opet kad se sve sagleda imat ce lijepu perspektivu
al opet kad se sve sagleda imat ce lijepu perspektivu
skidam mu kapu ,
momak je cudo ..
momak je cudo ..
sTeFo je napisao/la:
Joj on svojim vrsnjacima preporucucuje da idu vani igrati se a on "NO LIFER" provodi 10 sati za kompom koji DegeN.... Stvarno mi ga zao :*
Slušao sam o njemu na BM-u, samo nisam dobro zapazio odakle je ?!
Sda je na Novoj gled'o...... Mali čudo
jadno dijete...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.