Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

1 pregled · 39 odgovora

bilo sad na Novoj-TV nevjerovatan je mali

Bas jutros citao u dnevnom avazu.

Svaka mu cast !
Mislim neam rijeci na ovo a najjvise mi se ovo svidja ....

"Ne igra igrice, jer smatra da one ne nude ništa vrijedno, a svojim vršnjacima poručuje, žele li se igrati, da iziđu vani potraže društvo svojih prijatelja."

Veoma pametno djete
Izmjenio blazze :

Narušavanje pravila. Post ošamaren i izmijenjen zbog narušavanja koncepcije.

Post dobio šamar od BLAZZE

~~ Ne igra igrice, jer smatra da one ne nude ništa vrijedno, a svojim vršnjacima poručuje, žele li se igrati, da iziđu vani potraže društvo svojih prijatelja.

Nije dzaba dijete genij
Jest na novoj vijestima
Svakakvih cuda vako dijete 9godina a posat ce do 15milijareder od plate.Ali ne samo to nego inace vako djeca koja su naderna su pravo inteligenta nadamo se da ce biti jos takvih.
GL
I ja sam cudo od djeteta , progovorio sa 4 godine :r
sry za off!

Svaka cast malom <3
Mali je pravo čudo.
Svaka mu dala iz 1000 bokala :)
mali jes imba , njemu svaka cast , sa 9 godina postat tako nesto , mislim njemu respect . al ako cemo iskreno , u njegovom dobu normalno je da djeca izadzu vani i pucaju lopte , ovako ce mali , provest malo zivota vani :) . Jebiga nije on dzabe cudo od djeteta :P
blazze je napisao/la:
Mislim neam rijeci na ovo :) a najjvise mi se ovo svidja ....

"Ne igra igrice, jer smatra da one ne nude ništa vrijedno, a svojim vršnjacima poručuje, žele li se igrati, da iziđu vani potraže društvo svojih prijatelja."

Veoma pametno djete :)
za razliku od vecine nas :D
nekontam sta je uradio nekontam bit vove price molim pojasnjenje
Joj on svojim vrsnjacima preporucucuje da idu vani igrati se a on "NO LIFER" provodi 10 sati za kompom koji DegeN.... Stvarno mi ga zao :*
Fenomen ^^
brao brao vidi se da sam mu ja tata

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.