Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

6.845 pregleda · 596 odgovora

myssteN je napisao/la:
ja sam samo trazio pomoc a ti odma izazivas i spamas stvarno nema smisla. nemojte spamati. moj cmar je sad u vasim rukama
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
reLoaded je napisao/la:
Kad bi mu ga crnjo zavalio, prisastavio bi mu jetru za pluća HAHAHHAHA
ja mislim da bi mu kranijnike izvuko na ..... heheh pa zato ne trazi pomoc od svakoga
myssteN je napisao/la:
ja sam samo trazio pomoc a ti odma izazivas i spamas stvarno nema smisla. nemojte spamati. moj cmar je sad u vasim rukama
HAHAHAHAHAHAHAHAH
nemoj molim te da bude u mojim rukama
ahahahahahahahaha
FGB je napisao/la:
Sta ti je ba , ko da te voz smijeha opaalio '
myssteN je napisao/la:
ja sam samo trazio pomoc a ti odma izazivas i spamas stvarno nema smisla. nemojte spamati. moj cmar je sad u vasim rukama :'(
hahahahahahahahahahahahahahahhaahaahahahah
mozes li opisat bolove XD
FGB je napisao/la:
tebi je na prvi pogled smjesna situacija vezana za moj cmar. ali moj cmar sada ima bolove i potrebni su mi savjeti za smirenje cmara. (to je cmar svjetskih razmjera)
DEATHFAKE je napisao/la:
Sta ti je ba , ko da te voz smijeha opaalio '
CUJ MOJ JE CMAR U VASIM RUKAMA HAHAHAHHAHAHAHHA
- Silovanje je cista izmisljotina...

- Dokazano je da brze trci djevojka sa podignutom suknjom od muskarca sa spustenim hlacama.
ja mislim da imam strani objekt u mom cmaru i nemogu ga identifikovati. naime moj cmar trpi muke i jos nema pomoci. stvarno sram vas bilo niste nikakvi drugari. al nema veze bice i vas cmar jednom u problemima !!
Mujo je bio danima u bedu, tolikom bedu da su mu u glavi odzvanjala dva glasa. Prvi glas je bio opušten i tješio ga je:

Mujo, nema razloga da budeš neraspoložen, to je bio samo seks bez emocija. Pazi, nisi ni prvi ni posljednji doktor koji je opalio svoju pacijenticu. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa da možeš reći kako si neku prevario. Uostalom, svi doktori to rade. Opusti se čovječe, te varijante "za jednu noć" su danas potpuno uobićajene.

A drugi glas ga je podsjećao:

Mujo, ti si veterinar!
hahahahahah
myssteN je napisao/la:
ja mislim da imam strani objekt u mom cmaru i nemogu ga identifikovati. naime moj cmar trpi muke i jos nema pomoci. stvarno sram vas bilo niste nikakvi drugari. al nema veze bice i vas cmar jednom u problemima !!
Jesil kada treesome probao, rijesava i potrebno i nepotrebno !
myssteN je napisao/la:
trebace prsti guzici svrbljivoj
FGB je napisao/la:
Jesil kada treesome probao, rijesava i potrebno i nepotrebno !
krajnje neozbiljno od vas kolega ponasate se kao da je bol u cmaru strana pojava. ali moj cmar je super cmar on trpi bolove. trebao bi se izvuci krvni serum iz mog cmara za lijek protiv bolova. SUPERCMAR !
O cemu ti pricas ?
Kad izađeš sa stranice, pa opet uđeš, treba ti godina da dođeš do zadnje xD
myssteN je napisao/la:
evo za voj cmar jed jedna ocjena pa mozda mu lakse bude u buduce
abraham je napisao/la:
evo za voj cmar jed jedna ocjena pa mozda mu lakse bude u buduce
moj cmar je pocascen
voLume je napisao/la:
Kad izađeš sa stranice, pa opet uđeš, treba ti godina da dođeš do zadnje xD
Samo ukucash umjesto broja pagea koju stranicu hocesh ...

Its so easy to spam ...
Son1K je napisao/la:
O cemu ti pricas ?
ovo isfuralo davno Bgm
al' eto za one koji ne znaju...
vestisrbija.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.