Diskusija
- Forum
6.845 pregleda · 596 odgovora
myssteN je napisao/la:
ja sam samo trazio pomoc a ti odma izazivas i spamas stvarno nema smisla. nemojte spamati. moj cmar je sad u vasim rukama
reLoaded je napisao/la:
Kad bi mu ga crnjo zavalio, prisastavio bi mu jetru za pluća HAHAHHAHA
myssteN je napisao/la:
ja sam samo trazio pomoc a ti odma izazivas i spamas stvarno nema smisla. nemojte spamati. moj cmar je sad u vasim rukama
nemoj molim te da bude u mojim rukama
ahahahahahahahaha
FGB je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

myssteN je napisao/la:
ja sam samo trazio pomoc a ti odma izazivas i spamas stvarno nema smisla. nemojte spamati. moj cmar je sad u vasim rukama :'(
mozes li opisat bolove XD
FGB je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
DEATHFAKE je napisao/la:
Sta ti je ba , ko da te voz smijeha opaalio '

- Silovanje je cista izmisljotina...
- Dokazano je da brze trci djevojka sa podignutom suknjom od muskarca sa spustenim hlacama.
- Dokazano je da brze trci djevojka sa podignutom suknjom od muskarca sa spustenim hlacama.
ajjjjjjjjjjj grci mi se desna ruka vise jbt moram malo odmorit heheh
ja mislim da imam strani objekt u mom cmaru i nemogu ga identifikovati. naime moj cmar trpi muke i jos nema pomoci. stvarno sram vas bilo niste nikakvi drugari. al nema veze bice i vas cmar jednom u problemima !!
Mujo je bio danima u bedu, tolikom bedu da su mu u glavi odzvanjala dva glasa. Prvi glas je bio opušten i tješio ga je:
Mujo, nema razloga da budeš neraspoložen, to je bio samo seks bez emocija. Pazi, nisi ni prvi ni posljednji doktor koji je opalio svoju pacijenticu. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa da možeš reći kako si neku prevario. Uostalom, svi doktori to rade. Opusti se čovječe, te varijante "za jednu noć" su danas potpuno uobićajene.
A drugi glas ga je podsjećao:
Mujo, ti si veterinar!
hahahahahah
Mujo, nema razloga da budeš neraspoložen, to je bio samo seks bez emocija. Pazi, nisi ni prvi ni posljednji doktor koji je opalio svoju pacijenticu. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa da možeš reći kako si neku prevario. Uostalom, svi doktori to rade. Opusti se čovječe, te varijante "za jednu noć" su danas potpuno uobićajene.
A drugi glas ga je podsjećao:
Mujo, ti si veterinar!
hahahahahah
myssteN je napisao/la:
ja mislim da imam strani objekt u mom cmaru i nemogu ga identifikovati. naime moj cmar trpi muke i jos nema pomoci. stvarno sram vas bilo niste nikakvi drugari. al nema veze bice i vas cmar jednom u problemima !!
myssteN je napisao/la:
FGB je napisao/la:
Jesil kada treesome probao, rijesava i potrebno i nepotrebno !
O cemu ti pricas ?
Kad izađeš sa stranice, pa opet uđeš, treba ti godina da dođeš do zadnje xD
myssteN je napisao/la:
abraham je napisao/la:
evo za voj cmar jed jedna ocjena pa mozda mu lakse bude u buduce
voLume je napisao/la:
Kad izađeš sa stranice, pa opet uđeš, treba ti godina da dođeš do zadnje xD
Its so easy to spam ...
Son1K je napisao/la:
O cemu ti pricas ?
al' eto za one koji ne znaju...
vestisrbija.com
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.